Τοποθέτηση ετικέτας: Μαραθώνιος
- Αυτό το θέμα έχει 378 απαντήσεις, 58 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 8 έτη, 2 μήνες πριν από τον χρήστη
Etien.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
17 Νοεμβρίου 2016 στις 19:07 #13833
spy
Συμμετέχων@dimitrissss:Εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία…καλό τερματισμό και πραγματικά να χαρείς τον αγώνα … και την διαμονη σου εκεί!
17 Νοεμβρίου 2016 στις 19:09 #13834zinia
ΣυμμετέχωνKαλησπέρα παιδιά !
Για μένα ήταν ο 11ος μαραθωνιος και 4ος κλασσικής και ηταν απλά ενας ακόμα αγώνας χωρις πίεση και εκπλήξεις.
Παροτι ήμουν λίγο κομμένη απο ιωση που είχα μεσα στην εβδομάδα καταφερα να μην πέσω πολύ σε ρυθμό μετα το 21ο χιλιόμετρο και να κρατηθω και σε αξιοπρεπή ρυθμο μετα το 30. Το 3.49 ήταν μεσα στα πλάνα μου. Πάντως πρέπει να πω ότι τον κόντρα αέρα τον έννιωσα στις ανηφορες οποτε για ρεκόρ δεν θα πηγαινα ουτως η άλλλως.
Νιώθω τυχερή ή μάλλον ευλογημένη που τρεχω χωρίς προβλήματα στο μαραθώνιο κα ιεκτος απ την καλη προετοιμασια νομιζω οτι προσεχω πολύ τα επιμέρους στοιχεία.Αυτο που θέλω να πω και να επισημανω είναι οτι τρέχω παντα πινοντας πολύ νερο κυριως μέχρι τα 2/3 της διαδρομής. Αυτο με κρατάει πολύ ενυδατωμένη και νομίζω προφυλάσει απο πολλά προβλήματα που αναφέρθηκαν απο πολλούς.Επίσης πρωτη φορά πήρα 5 τζελάκια εκ των οποίων το ένα με καφείνη και είδα οτι δεν ηταν καθόλου κακή ιδέα οποτε μάλλον όλοι θα πρεπέι να ανθεωρήσουμε προς τα πάνω το θέμα της τροφοδοσίας .
Στα πε΄ριεργα που μου έτυχαν θα σας πω οτι ετρεξα διπλα σε μια ξενη κοπέλα που έιχε γιλέκο με ηχείο και κάποια στιγμή δυο άντρες , ξένοι κι αυτοί τσαντίστηκαν τόσο που άρχισαν να της φωνάζουν άσχημα και την έσπρωξαν και 10 μέτρα μπροστα !!! Επίσης ενας ευγενέστατος νεαρός στην Παλληνη , που είχε απλώσει το χέρο του να με χαιρετησει , επειδη κρατούσα το μπουκάλι με το νερό και μου έπεσε στην προσπάθεια μου να τον αγγίξω , ήρθε πισω μου τρεχοντας και μου το έφερε !!!
Πάντως οπως και να χει αυτο το πανιγυρι δεν πρέπει να το χάνουμε , είναι υπέροχο, μαγικό και πρέπει πάντα να βρίσκουμε το λόγο να το τρέξουμε ξανα και ξανα !!17 Νοεμβρίου 2016 στις 19:14 #13835Skakinen
Συμμετέχων@Echetlos
Σωστά θυμάσαι, 71 kg σωματικό βάρος, 6,7% λίπος αλλά κατανάλωση 4,10gr σε ρυθμό 4:17/km.
Που πας ρε καραμήτρο …;;;17 Νοεμβρίου 2016 στις 19:20 #13837Nikos Pilikas
ΣυντονιστήςΓια να είμαι ειλικρινής πάντως, δεν μπορώ να πω πως δεν ζήλεψα λίγο, έτσι που σας έβλεπα… 🙂
@Skakinen Κι είναι και κάτι που δεν δουλεύεται το ρημάδι… Ή είσαι οικονομικός ή δεν είσαι.17 Νοεμβρίου 2016 στις 19:23 #13838filipp
ΣυμμετέχωνΒλέποντας τα αποτελέσματα , σε τερματισμό των 4.28.43…ο φίλος ¨σαλταδόρος¨ με 51:07 το πρώτο 5αρι δεν έχει καθόλου άλλα περάσματα πλην του τερματισμού…ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ οι πόζες στις φωτογραφίες του τερματισμού…!!!
17 Νοεμβρίου 2016 στις 19:50 #13841Alexandra
ΣυμμετέχωνSpy:μα μιλάω για οταν ο τραυματισμός έρχεται στα πρώτα ίσια χλμ! Ενα 10ρι τέμπο, το στο καλο, όλοι έχουμε κανει. Καινυσουπ, στον μαραθώνιο πονάς!
Echetlos:καλα κανεις και ζηλέψεις αλλα μη ζηλεύεις πολυ διοτι σε θελουμε στο ποστο σου
17 Νοεμβρίου 2016 στις 19:54 #13842Nikos Pilikas
Συντονιστής@alexandra Μπααα… μην ανησυχείς.
Επίσης, βάζε μπροστά στο όνομα το @, αν θες να το δει οπωσδήποτε ο άλλος.
17 Νοεμβρίου 2016 στις 19:56 #13843Nikos Pilikas
Συντονιστής@filippos Άσε Φίλιππε, έχω ακούσει ένα σωρό τέτοιες περιπτώσεις αυτές τις ημέρες…
Κι απ’ όσο γνωρίζω, μόνο με καταγγελία γίνεται έλεγχος και ακύρωση από τα αποτελέσματα.Βλέποντας τα αποτελέσματα , σε τερματισμό των 4.28.43…ο φίλος ¨σαλταδόρος¨ με 51:07 το πρώτο 5αρι δεν έχει καθόλου άλλα περάσματα πλην του τερματισμού…ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ οι πόζες στις φωτογραφίες του τερματισμού…!!!
17 Νοεμβρίου 2016 στις 19:58 #13844spy
Συμμετέχων@alexandra:…τότε είχαν την προδιάθεση τραυματισμού πριν τον αγώνα ή πιθανόν να οφείλεται σε ελλειπή προετοιμασία … δεν εξηγείται διαφορετικά…!
17 Νοεμβρίου 2016 στις 20:45 #13845dimitrissss
Συμμετέχων@spy Σπύρο σε ευχαριστώ πολύ!! Και μόλις επιστρέψω μετά από λίγες μέρες θα ξεκινήσω το post marathon project με τις Freeyourfeet. Έχουν έρθει οι κάλτσες από αρχές Οκτώβρη αλλά δεν ήθελα να κάνω δοκιμές μέσα στην προετοιμασία.
17 Νοεμβρίου 2016 στις 21:07 #13846Elda
ΣυμμετέχωνΓια να είμαι ειλικρινής πάντως, δεν μπορώ να πω πως δεν ζήλεψα λίγο, έτσι που σας έβλεπα… 🙂
Νατα μας, νατα μας, θυμαμαι την πρωτη φορα που ειχες κανει παλαμακια (ουπς λαθος, ψυχολογικη υποστηριξη ειπαμε 😛 ) στο μαραθωνιο του Ναυπλιου και σε ειχα ρωτησει μετα αν ζηλεψες καθολου μου ειχες απαντησε μπα, καθολου. Κυλησε πολυ νερο στ αυλακι απο τοτε, ε? 😉
17 Νοεμβρίου 2016 στις 21:12 #13847Nikos Pilikas
Συντονιστής@Elda Κοίτα, δεν είναι ο αγώνας συγκεκριμένα αλλά και όλο το γύρω γύρω της τελευταίας εβδομάδος.
Και εννοείται πως ζήλεψα όσους τους βγήκε ο στόχος, τους άλλους καθόλου! 😛17 Νοεμβρίου 2016 στις 22:49 #13857big-blue
ΣυμμετέχωνΕγώ θέλω να τον δω να με περνάει στις ανηφόρες της κλασικής (μέχρι να το αποφασίσει ίσως είμαι κ ενα μπλοκ μπροστά του;)) κ να φευγει μπροστά κ να τον δω πάλι στον τερματισμό.
17 Νοεμβρίου 2016 στις 22:52 #13858big-blue
ΣυμμετέχωνΆσχετο: σκεφτομουν την ωρα του αγωνα εγώ είχα αποδεχτεί τη νίκη του αερα: τι παπουτσαρα αυτό το ζάντε (το v1)! Τι σπουδαίο πραγμα να εχεις εξοπλισμό που να μη σε ενοχλεί, να μη νιώθεις πως υπαρχει!!!
18 Νοεμβρίου 2016 στις 01:05 #13859Alexandra
Συμμετέχων@spy τι να πω! Ξέρω κάποιον που έκανε καλή προετοιμασία κ τον έπιασε τετρακέφαλος στο 12. Κι εμενα σφαχτης στο 16. Ειχα παει με πιο γρήγορα ρυθμό στα αγιασμένα απ οτι πήγαινα στον μαραθώνιο προχθές.
@echetlos: το κανω καλα; 😆 Πες μας αν θελουμε να σε κουτσομπολεύουμε και να μην το βλέπεις- πως γινεται. -
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.