Τοποθέτηση ετικέτας: Μαραθώνιος
- Αυτό το θέμα έχει 378 απαντήσεις, 58 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 8 έτη, 2 μήνες πριν από τον χρήστη
Etien.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
10 Απριλίου 2016 στις 00:29 #4990
Kalogeridis
ΣυμμετέχωνΉδη η back to back προετοιμασία είναι μεγάλη υπόθεση. Αν χαλαρωσει λίγο ο μικρός ίσως μπορέσω. Αλλά με τα τωρινα δεδομένα αποκλείεται δυστυχώς. Στην πορεία βέβαια σε κάθε ευκαιρία θα κολλάω εξτραδακια.
10 Απριλίου 2016 στις 00:31 #4991Skakinen
ΣυμμετέχωνΕυχαριστώ φίλε!!
Καλό το 2:55, ακόμη καλύτερος ο κάτοχός του, αλλά η γνώμη η δική σου βαρύνει!!Έχω περιέργεια να δω πόσο θα με επηρεάσει το +5, στο 10άρι, την Κυριακή.
Στο μεταξύ το έχουμε σκίσει το θέμα με τα off topic μας…
10 Απριλίου 2016 στις 00:40 #4992Nikos Pilikas
ΣυντονιστήςΔεν βαριέσαι, συμβαίνει…
Στο μεταξύ το έχουμε σκίσει το θέμα με τα off topic μας…
10 Απριλίου 2016 στις 00:42 #4993Nikos Pilikas
ΣυντονιστήςΓι’ αυτά τα εξτραδάκια μιλάω ρε Παναγιώτη…
Δεν γίνεται να μην βρίσκονται 1+1 ώρες μέσα στον μήνα!Ήδη η back to back προετοιμασία είναι μεγάλη υπόθεση. Αν χαλαρωσει λίγο ο μικρός ίσως μπορέσω. Αλλά με τα τωρινα δεδομένα αποκλείεται δυστυχώς. Στην πορεία βέβαια σε κάθε ευκαιρία θα κολλάω εξτραδακια.
10 Απριλίου 2016 στις 13:16 #5014Rigelian
ΣυμμετέχωνΔήλωσα με τον ΣΑΦΑΝΣ ήδη από την πρώτη μέρα εγγραφών, θέλω όσο είμαι καλά και γερός να μην χάνω συτόν τον Μαραθώνιο. Μένει να αρχίσω να τρέχω…
15 Απριλίου 2016 στις 01:40 #5308tzatzikis90
Συμμετέχωνέχει δηλώσει άλλος με τον Απόλλωνα Δυτικής Αττικής? συμπλήρωσα την αίτηση, πλήρωσα στο λογαριασμό εντός προθεσμίας και τους έστειλα και την απόδειξη αλλά επιβεβαίωση της συμμετοχής δεν πήρα ακόμα ενώ τους ζήτησα στο mail. τρίτη μέρα από τότε που έστειλα. να ανησυχήσω και να πάρω κανένα τηλέφωνο ή μήπως είμαι λίγο υπερβολικός!?
15 Απριλίου 2016 στις 22:42 #5342dimitrissss
ΣυμμετέχωνΧθες μου είπαν ότι ο ΣΕΓΑΣ έδωσε για το 10αρι και τα 5αρια στους συλλόγους δρομέων τις μισές συμμετοχές από πέρυσι. Ο λόγος είναι απλός. Τις πούλησε στους χορηγούς.
20 Απριλίου 2016 στις 08:12 #5591Kalogeridis
ΣυμμετέχωνΔε θα σας αφήσω να χαλαρωσετε! Η προετοιμασία θα ξεκινήσει με στόχο η βελτίωση που θα έρθει, να μου δώσει κοντινή στην ανοιξιάτικη επίδοση. Το 4 ωρο το θεωρώ πλέον εφικτό, οπότε θα προσπαθήσω για κάτι πιο αγωνιστικό. Αν βέβαια κολλήσουν μεταξύ τους και τα έξτρα, ίσως πάω και για pb στην αυθεντική. Άλλη γκλαμουρια να λες ότι έχεις ρεκόρ στην Αθήνα… Θα ψαρωνει και ο Νίκος ακόμα!
20 Απριλίου 2016 στις 08:50 #5604Elda
ΣυμμετέχωνΆλλη γκλαμουρια να λες ότι έχεις ρεκόρ στην Αθήνα…
Σκεψου οτι εμενα η 4η κατα σειρα επιδοση μου στο Μεγαλεκο ειναι κατα 9 λεπτα καλυτερη απο την καλυτερη της Αθηνας. 3 φορες κλασικη ολο στο 4:21-4:26 παιζω. Μια φορα να ειμαι σε καλη κατασταση στο Σταυρο να τρεξω αυτη την κατηφορα τιποτε αλλοτε δε ζηταω.
20 Απριλίου 2016 στις 08:56 #5607Nikos Pilikas
ΣυντονιστήςΒάλε παλμογράφο, βοηθάει πολύ!:-P
Μια φορα να ειμαι σε καλη κατασταση στο Σταυρο να τρεξω αυτη την κατηφορα τιποτε αλλοτε δε ζηταω.
20 Απριλίου 2016 στις 09:02 #5610Nikos Pilikas
ΣυντονιστήςΜαρία, την έτρεξες την κλασσική, την ξανάτρεξες, τι θες και ταλαιπωρείσαι σε αυτή την διαδρομή..;
Άσε που το 4:21 γυναίκας αντιστοιχεί σε ξεκάθαρο sub4 από άντρα! 😉20 Απριλίου 2016 στις 09:11 #5611dimitrissss
ΣυμμετέχωνΠέρυσι έλεγα ότι δε θα ξανατρέξω στην Κλασική για τα επόμενα 3-4 χρόνια για να τρέχω στο εξωτερικό. Αλλά επειδή οικονομικά μάλλον δε βγαίνω, μου καρφώθηκε να δηλώσω για ΑΜΑ. Σκέφτομαι αυτή τη φορά να πάω αλά Daniels με 2Q Program αλλά κάτι μέσα μου λέει: “Πρόσεχε μη διαλυθείς. Είναι πολλά τα μίλια Άρη”. 😐
20 Απριλίου 2016 στις 09:44 #5615spy
Συμμετέχων…Μαρια τωρα θα παρεις συμβουλη απο τον ειδικο!!!Περσυ, που ετρεξα στη κλασικη, χρησιμοποιησα (σπανια συμβαινει αυτο) ζωνη καρδιακων παλμων, πειθαρχωντας για μια φορα στη ζωη μου, μαλλον τη μοναδικη, στις ενδειξεις της … και δεν παρασυρθηκα σε “ταρζανιες” που λεει κι ο Νικος (@echetlos).Μετα τον Σταυρο … βρισκομουν σε εξαιρετικη κατασταση, τρεχοντας σε ρυθμο 4:30/ χλμ …το δε τελευταιο μου 5αρι ηταν το ταχυτερο ολων, αφου περασα κοντα στα 190 ατομα και με περασαν μολις 8!
20 Απριλίου 2016 στις 09:47 #5616Elda
ΣυμμετέχωνΜαρία, την έτρεξες την κλασσική, την ξανάτρεξες, τι θες και ταλαιπωρείσαι σε αυτή την διαδρομή..;
Άσε που το 4:21 γυναίκας αντιστοιχεί σε ξεκάθαρο sub4 από άντρα! 😉Eμ ,ειναι το απωθημενο μου, μια φορα να την τρεξω σωστα, ασχετως χρονου ή ρεκορ. Και στη Θεσσαλονικη περισυ δεν πηγαινα για χρονο μια και ειχα ελλειπη προετοιμασια, αλλα την ετρεξα σωστα τη διαδρομη και με καλο χρονο αναλογικα της προετοιμασιας που ειχα κανει και το ευχαριστηθηκα. Αντιθετα στην κλασικη και το 12 και το 15 που ειχα δυναμεις στο Σταυρο, με ειχε πεθανει το γονατο τη μια και ο τετρακεφαλος την αλλη. Το 13 που δεν ποναγε τιποτα, απλα δεν ειχα ουτε δυναμεις ουτε διαθεση να τρεξω (ειχα και το βηχα τοτε).
Και το αλλο που εχω παθει ειναι οτι εχω γινει marathon junkie και δεν μπορω να περιμενω αλλον ενα χρονο για να ξανατρεξω μαραθωνιο και ελλειψει αλλου εγχωριου μαραθωνιου το φθινοπωρο με βλεπω παλι στην κλασικη το Νοεμβρη να τρωω τα μουτρα μου!!! 🙂
20 Απριλίου 2016 στις 09:52 #5617Elda
ΣυμμετέχωνΣπυρο, το γραψα και πριν, παλμογραφο φοραω παντα, δεν ηταν προβλημα παλμων το θεμα μου, καρδιοαναπνευστικα ημουν μια χαρα, το προβλημα ηταν καθαρα απο τις ανηφορες της κλασικης που μου βγηκαν τραυματισμοι οι οποιο στη συνεχεια με πεθαναν στην κατηφορα και στο τελος ειδικα πηγαινα περπατωντας σχεδον απο τον πονο. Το 13 που ημουν καλα ειχα το βηχα που μου στερουσε τη διαθεση για τρεξιμο. Γι αυτο και μου χει μεινει απωθημενο.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.