Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Αγώνες / 34ος Μαραθώνιος Αθήνας 2016

34ος Μαραθώνιος Αθήνας 2016

Τοποθέτηση ετικέτας: 

• Αυτό το θέμα έχει 378 απαντήσεις, 58 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 9 έτη, 5 μήνες πριν από τον χρήστη Etien.
Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 121 έως 135 (από 379 συνολικά)
  • Συντάκτης
    big-blue
    Συμμετέχων

Συγνώμη αλλά δεν το ξέρω: παίζουν ρόλο και οι επιδόσεις σε ημί και δεκάρι για τη θέση στα μπλοκς;

stratus
    Συμμετέχων

@echetlos O lydiard ελεγε παντα να τρεχεις με την αισθηση,ποτε δεν προτεινε ρυθμο ή παλμους.Τονιζε δε οτι τα αεροβικα τρεξιματα πρεπει να ειναι γρηγορα για να εχεις τα μεγιστα αποτελεσματα,οχι jogging.Χωριζε την ενταση σε διαφορες κατηγοριες πχ ελεγε τρεξε με ενταση 1/4Αυτο σημαινει τρεξε την αποσταση ετσι ωστε οταν τελειωσεις και σου πουνε να την ξανακανεις να μπορεις να την ξανατρεξεις εκεινη τη στιγμη
    @dimitrisss Τα 100 μιλια ειναι μια απο τις παρεξηγησεις του lydiard.Αυτο που ελεγε ειναι για τα μεγιστα αποτελεσματα,ειδικα για τους ελιτ,πρεπει να τρεχεις 100 μιλια την εβδομαδα για τη marathon conditioning phase οπως την ονομαζε.Ειχε κανει πειραματα στον εαυτο του τρεχοντας απο 80χλμ την εβδομαδα μεχρι και 500!
    Επισης προτεινε τα λονγκ ραν να γινονται με το χρονο και οχι την αποσταση ειδικα στην αρχη

spy
    Συμμετέχων

…τελικα μου φαινεται οτι αυτος ο lydiard, που ως “ψαρι” που ειμαι … την υπαρξη του δεν την εγνωριζα, μπορει να μου ταιριαζει πολυ τελικα!!!Τρεχω ολα τα μεγαλα, αλλα και τα ελευθερα, παντα με την αισθηση, και μαλλον παρορμητικα, ακολουθωντας παγια εναν ρυθμο σταθερο κι ελαφρως ταχυτερο απ’αυτο που θα θεωρουσε καποιος ανετο (παντα φυσικα προσπαθωντας να μην υπερβαλλω στην ενταση, αφου υπαρχουν αλλου τυπου προπονησεις στον τομεα αυτο)… με σκοπο να νιωθω οτι βρισκομαι ανα πασα στιγμη σε εγρηγορση απολυτα συνειδητοποιημενος κι επικεντρωμενος στα δεδομενα της στιγμης!Τελικα αυτο που αντιλαμβανομαι με το τρεξιμο ειναι οτι, οσο κι αν κινειται καποιος “εκτος πρωτοκολων”, τοσο περισσοτερο υπαρχει πιθανοτητα να εμπιπτει σε καποια θεωρια την υπαρξη της οποιας να μην γνωριζει καν μεχρι υποδειξεως της απο καποιον τριτο!Παντως τον εν λογω κυριο … θα τον “ψαξω” αμεσα αναλυτικοτερα, διοτι απο τα γραφομενα σας … η φιλοσοφια του μ’αρεσει!

Stratos_al
    Συμμετέχων

@Elda κι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω…
    αν βέβαια λυθούν κάποια προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζω…
    το σκέφτομαι σοβαρά για τον Μαραθώνα φέτος και θα πέσει πολύ κράξιμο αν με πάρουν χαμπάρι…
    σκέφτομαι να το κάνω στα κρυφά…

Elda
    Συμμετέχων

Hρθε η ενημερωση εγγραφης απο τον ΣΕΓΑΣ.

manolee
    Συμμετέχων

Παιδια ερωτηση…
    Για πρωτη φορα φετος εκανα εγγραφη μεσω συλλογου .Σημερα μου ηρθε το email απο τον ΣΕΓΑΣ για την επιβεβαιωση συμμετοχης και εκει που αναφερει τα στοιχεια μου σαν καλυτερη επιδοση εχει 0,00 . Στην online εγγραφη που εκανα μεσα απο τη σελιδα του συλλογου δεν θυμαμαι αν ειχα γραψει καπου επιδοση .Ξερει καποιος αν απλα οι επιδοσεις δεν αναφερονται στο email (αν βεβαια ειχα βαλει) η πρεπει να κοιταξω αν υπηρξε καποιο αλλο προβλημα

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@manolee Θα σου απαντήσω… μεθαύριο, Μανώλη.

Elda
    Συμμετέχων

Aναφερονται οι επιδοσεις στο e mail. Παρε τηλεφωνο τον ΣΕΓΑΣ και δηλωσε την επιδοση σου ετσι ωστε να σε τοποθετησουν στο αναλογο μπλοκ.

tzatzikis90
    Συμμετέχων

σωστή όπως πάντα η Μαρία! το mail που έλαβα σήμερα αναφέρει κανονικά την επίδοση που είχα δηλώσει. με ένα τηλέφωνο θα λύσεις το πρόβλημά σου!

έναρξη προετοιμασίας για μένα σήμερα.. καλά κουράγια συντρἐχτες!

manolee
    Συμμετέχων

ευχαριστω παιδες
    Μαλλον δεν πρεπει να ειχα βαλει τιποτα , θα επικοινωησω για να δηλωσω
    Καλη αρχη σε οσους ξεκινανε τωρα προετοιμασια και οπως λεει και ο Τασος καλα κουραγια μ αυτη τη ζεστη

Nikos Pilikas
    Συντονιστής
    Elda
    Συμμετέχων

@Echetlos, μη σου μπαινουν ιδεες, εσυ εχεις αλλο ποστο! 😉

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@Elda Φέτος λέω να στηθώ στον Τύμβο, για να σας δω όλους σίγουρα!

NikDim
    Συμμετέχων

@echetlos Συγγνώμη κύριε υπονοείτε ότι δε θα αντέξουμε παραπάνω?
    🙁

Elda
    Συμμετέχων

Mαλλον κατι αλλο υπονοει και τσεκαρα και το ημερολογιο μου και ΔΕΝ ειναι πρωταπριλια!!!

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 121 έως 135 (από 379 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.