Garmin Fenix 7X ερώτηση

• Αυτό το θέμα έχει 8 απαντήσεις, 4 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 1 έτος, 1 μήνα πριν από τον χρήστη stratus.
Επισκόπηση 9 δημοσιεύσεων - 1 έως 9 (από 9 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Στο Fenix 6 όταν πηγαίνεις σε ένα υπομενού, όσο “βαθειά” κι αν μπαίνεις, πατώντας λίγο παρατεταμένα το κάτω δεξιά κουμπί, επιστρέφει στην αρχική οθόνη.
    Στο Fenix 7 αυτό δεν γίνεται, πάει μία οθόνη πίσω. Είναι άλλος ο τρόπος να πας αμέσως στην αρχική οθόνη ή κάτι μου διαφεύγει;

Stelios
    Συμμετέχων

Τι εννοείς;
    Τρέξιμο>προπονηση>γρηγορη άσκηση> βάζω τις ρυθμίσεις μου κτλ.
    Αν πατησω το δεξιά κάτω παρατεταμενα με βγάζει στην αρχική με το ρολοι όπου και αν ειμαι

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Εμένα με πάει σε μία οθόνη που έχει τα controls.

Stelios
    Συμμετέχων

Δε ξερω, τι να σου πω. Και δεν το ήξερα κιόλας αυτό με το παρατεταμενο πατημα… Τώρα που το είπες το δοκίμασα.
    Το 7Χ έχω, δε ξερω αν παιζει ρόλο το μοντέλο αλλά δε νομίζω πως έχει σημασία εφόσον είναι της ίδιας σειράς.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Το βρήκα εν τέλει.
    Έχει ένα υπομενού για προσαρμογή των “hot keys”, όπου επιλέγεις τι θες να αντιστοιχίσεις στο παρατεταμένο πάτημα κάθε κουμπιού ή και τον συνδυασμό δύο κουμπιών.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Για θυμίστε μου, επιλέγουυμε smart recording ή every second;

Roberto4Carlos
    Συμμετέχων

Προσωπικά χρησιμοποιώ every second γιατί με ενδιαφέρει η ακρίβεια των δεδομένων περισσότερο από την οικονομία μνήμης και μπαταρίας!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Ευχαριστώ, Μανόλο! 🙂

stratus
    Συμμετέχων

Στην ακριβεια της θεσης δεν υπαρχει καμια διαφορα.Αυτο που αλλαζει ειναι η ακριβεια της του διαγραμματος της διαδρομης.

Επισκόπηση 9 δημοσιεύσεων - 1 έως 9 (από 9 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.