garmin forerunner 645

• Αυτό το θέμα έχει 4 απαντήσεις, 2 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 1 έτος, 9 μήνες πριν από τον χρήστη tazi.
Επισκόπηση 5 δημοσιεύσεων - 1 έως 5 (από 5 συνολικά)
  • Συντάκτης
    tazi
    Συντονιστής

Μη χεσω!!!!, το ενα απο τα κουμπια του ρολογιου παρεδωσε πνευμα, συγκεκριμενα το up, καμια ιδεα κανεις;

sotosdiam
    Συμμετέχων

Γεια σου @tazi. Δες λίγο μήπως αυτό σου δουλέψει (αν δεν το έχεις ήδη δοκιμάσει) https://support.garmin.com/en-US/?faq=JUbwC0qg5O6RqypfwUiTj5

Το up button είχε κολλήσει και στο δικό μου 645 και με το παραπάνω “μπανάκι” δούλεψε.

tazi
    Συντονιστής

@sotosdiam Ευχαριστω πολυ Σωτηρη για το τιπ. Δυστυχως δεν ειναι η περιπτωση μου, το κουμπι δεν εχει κολλησει, το προβλημα εντοπιζεται νομιζω στη επαφη μεσα στο ρολοι.

sotosdiam
    Συμμετέχων

@tazi, για να είμαστε σίγουροι ότι εννοούμε το ίδιο, όταν λέω “κόλλησε” εννοώ ότι σταμάτησε το ρολόι να αντιδρά στο πάτημά του. Πατιόταν δηλαδή κανονικά το κουμπί, αλλά το ρολόι δεν ανταποκρινόταν με κάποιο τρόπο. In any case, αν το δοκίμασες το μπάνιο σε σαπουνάδα και δεν είδες φως, φαντάζομαι έκανες και reset, οπότε δεν ξέρω τι άλλο θα μπορούσες να κάνεις εκτός από το να πας στο επίσημο service.

tazi
    Συντονιστής

@sotosdiam Σωτηρη μολις τωρα ειδα το δευτερο σου post. Για καποιο λογω δεν δεχομαι ειδοποιησεις. Το κουμπι πατιεται κανονικα αλλα ειναι νεκρο. Καμια ανταποκριση. Μιλησα με το σερβις και μου προτειναν αγορα refurbished αφου επιστρεψω το δικο μου. Κοστος 162 ευρω και αρκετη σμσμονη. Εκει θα καταληξω οταν επισττρψω στην Σθηνα, αφοθ ομβε πρωτα προμηθευτω καποιο αλλο με πιοlow specs αν και γθα να πω τη μσυρη αληθεια δε χρησιμοποιω παρα μονο τα απολυτως βασικα. Θενκς

Επισκόπηση 5 δημοσιεύσεων - 1 έως 5 (από 5 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.