Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Αγώνες / Haspa Hamburg Marathon 17.4.2016

Haspa Hamburg Marathon 17.4.2016

Επισκόπηση 8 δημοσιεύσεων - 16 έως 23 (από 23 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Kalogeridis
    Συμμετέχων

Δεν είχα ποτέ την τύχη να μιλήσω με πρωταθλητή του μαραθωνίου, αλλά φαντάζομαι ότι και αυτοί όπως και εμείς έχουν τις αποκλίσεις στις επιδόσεις στους αγώνες σε σχέση με την επίδοση που στοχεύουν. Δε πιστεύω να πήγαιναν να πιάσουν το όριο αν δεν έχουν νωρίτερα κάποιες προπονητικες ενδείξεις για το εφικτό του θέματος. Πάντως το 04 στην Αθήνα ο μεμπ είχε κατέβει με την 39η επίδοση και πήρε το ασημένιο. Ο μιουτσι έκανε προετοιμασία σε διάδρομο με κλίσεις Αθήνας. Τα 42 είναι πολλά και χωράνε πολλές ευχαρίστες ή δυσαρεστες εξελίξεις. Μακάρι να πιάσουν αρκετοί το όριο για τη συμμετοχή και στον αγώνα βλέπουμε τι θα γίνει!

DionisisAr
    Συμμετέχων

Να ρώτησω μήπως ξέρει κανένας πληροφορίες σχετικά με την διαδρομή?είναι γρήγορη?έχει ανηφόρες?κτλ?

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@dionisisar Διονύση, σίγουρα θα ξέρει νσ σου απαντήσει ο Μάριος @sleepwalker.

Sleepwalker
    Συμμετέχων

Διονυση το Αμβουργο ειναι φλατ, γρήγορη και εχει πολύ ωραίο τερματισμο (δεν την εχω τρεξει την κουρσα). Στα μειον η πολλη υγρασια, η πολύ ακριβή εγγραφή και το νερό απο ποτήρι για οσους πανε για χρονο!!

DionisisAr
    Συμμετέχων

@sleepwalker σ ευχαριστώ πολύ!!!για Φρανκφουρτη γνωρίζεις λεπτομέρειες!

ale
    Συμμετέχων

Ετρεξα φετος Φρανκφουρτη, ειναι φλατ και γρηγορη διαδρομη, εχει πολλα ξενοδοχεια κοντα στην εκκινηση, τερματιζεις μεσα στο χωρο της εκθεσης,νερο σε ποτηρι, ακριβη η συμμετοχη( δεν θυμαμαι ποσο αλλα νομιζω μαζι με μπλουζακι και ενοικιαση το chip 130ευρω), γενικα ωραιος αγωνας για ρεκορ δεν ξετρελαθηκα βεβαια. Αυτα ελπιζω να σε καλυψα.

DionisisAr
    Συμμετέχων

Ευχαριστώ πολύ…

Sleepwalker
    Συμμετέχων

Φρανκφουρτη εχω τρεξει κι εγω.To 2013. Είχα γράψει τοτε το εξης κειμενο:
    “Γενικά:
    – Πολύ μεγάλη διοργάνωση, η μεγαλύτερη που έχω τρέξει ως τώρα.
    – Μετρια διοργάνωση, ίσως να την έλεγα και καλή (με την έννοια της οργάνωσης), δεδομένου του όγκου των αθλητών που ετρεχαν.
    – Πολύ ακριβή διοργάνωση, 121 ευρώ το πακετο συμμετοχής το τσιπ και η μπλούζα.
    -εκθεση μεγάλη, οχι όμως τόσο όσο της Κολωνίας

Στα πλην:
    – η πιο άθλια διαδρομή για μαραθώνιο που έχω τρέξει. Εκατοντάδες ζιγκ ζαγκ, στενη, καλντερίμι, ασκούπιστα φύλλα να γλυστράνε κλπ. Περυσι στη διαδρομή αυτή ο Kipsang εκανε 4 δευτερόλεπτα παραπάνω από το τότε παγκόσμιο ρεκόρ. Θα βρέθηκε σε τρομερή μέρα και είναι αμαρτία που η διαδρομή δεν ήταν λίγο καλύτερη για να βλέπαμε σίγουρα ενα sub2:03.
    – το κόστος συμμετοχής
    – η περιπλάνηση για να δώσεις το τσιπάκι στο τέλος
    – ο τόσος πολύς κόσμος, προσωπικά θα αποφύγω τέτοιες διοργανώσεις στο μέλλον, θα προτιμώ διοργανώσεις των 2-3χιλιάδων δρομέων, αντε 5.
    – οι πολυ λίγες τουαλέτες στην εκκίνηση.
    – ο μικρός αριθμός θεατών.
    – το προτεινόμενο σημείο πάρκινγκ στο επίσημο σαιτ της διοργάνωσης ήταν 4 χιλιόμετρα μακριά από την έκθεση του μαραθωνίου και την εκκίνηση. Αν είναι δυνατόν…
    – κακός καιρός. Πολλή υγρασία, στην αρχή κρύο, μετα ήλιο, μετά βροχή, μετά δυνατός αέρας.

Στα συν:
    – δεν εχω δει ποτέ τόσες γυναίκες σε αγώνα, πρεπει να ήταν πάνω από 40% των δρομέων. Και γρήγορες οι ρουφιάνες!!! οι αλλοι δεν το γραψατε, δεν το παρατηρησατε;; ή σας φανηκε φυσιολογικο;;
    – επικός τερματισμός σε κλειστή αίθουσα.
    – γρήγορη παραλαβή αριθμών πριν τον αγώνα και τσαντών μετά τον αγώνα.
    – δε βρίσκω κάποιο άλλο ιδιαίτερο συν. Ακριβή διοργάνωση, κακός καιρός, κακή διαδρομή, πολύς κόσμος και λίγοι σχετικά θεατές. Στα σημεία ανεφοδιασμού γινόταν το αδιαχώρητο, κινδύνευες να ποδοπατηθείς.”

Επισκόπηση 8 δημοσιεύσεων - 16 έως 23 (από 23 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.