Kallithea Run – 10k

  • Αυτό το θέμα έχει 3 απαντήσεις, 3 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 9 έτη πριν από τον χρήστη Lion.
Επισκόπηση 4 δημοσιεύσεων - 1 έως 4 (από 4 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Δημοσιεύσεις
  • #48144
    Lion
    Συμμετέχων

    Συμμετείχα για πρώτη φορά σήμερα στη διοργάνωση. Αν και ο @echetlos με είχε προειδοποιήσει για τις ανηφόρες, θα είμαι ειλικρινής και θα πω ότι δεν τον πολύ πίστεψα :).
    Σκέφτηκα ότι ήταν υπερβολή τα περί ανηφόρας και πίστεψα ότι θα είναι περίπατος. Αμ δε!
    Καλή η κατηφόρα, αλλά στις στροφές που έρχεται η ανηφόρα τα πράγματα σκουραίνουν :).
    Ωστόσο, είμαι πολύ ευχαριστημένος καθώς πέτυχα PB σε μετρημένο (επιτέλους) 10ρι και μάλιστα σε διαδρομή που δεν ήταν φλατ.
    Ο στόχος ήταν το sub41 όμως ο χρόνος μου ήταν πολύ κοντά σε αυτό:

    #48166
    tazi
    Συντονιστής

    @lion75, συγχαρητηρια Κωσταντινε, το 40 το βλεπω πολυ συντομα να το.κανεις. Η ανηφορα δεν ειναι σοβαρη, ομως ακομα δεν εισαι μαθημενος σε τετοιο ρυθμο γι αυτο ζοριστηκες,σου μιλαω απο τη πειρα μου στο συγκεκριμενο αγωνα. Μολις αφομειωσεις τον 406 ρυθμο, δε θα καταλαβαινεις απο τετοιου ειδους κλισεις.

    #48168
    Nikos Pilikas
    Συντονιστής

    @lion75 Χαχαχα… Στο εξής να με πιστεύεις! 😛
    Μπράβο σου, φίλε! Συνεχίζεις ένα σερί εξαιρετικών αγώνων αυτή την σεζόν.

    #48170
    Lion
    Συμμετέχων

    @tazi Ευχαριστώ Νίκο. Πάντως για να είμαι ειλικτρινής, το 40 δε μου φαίνεται και τόσο κοντά.. 🙂


    @echetlos
    Thanks φίλε. Πάντως σήμερα δε ζορίστηκα καθόλου μυοσκελετικά (θεωρώ ότι εκεί είναι το αδύνατο σημείο μου). Αυτό που με φρέναρε ήταν το καρδιοαναπνευστικό. Ένα είναι σίγουρο Νίκο: Οι ταχύτητες αποδίδουν!!!

Επισκόπηση 4 δημοσιεύσεων - 1 έως 4 (από 4 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.