Keratea Night Run 17/6

• Αυτό το θέμα έχει 7 απαντήσεις, 4 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 4 έτη, 9 μήνες πριν από τον χρήστη than.
Επισκόπηση 8 δημοσιεύσεων - 1 έως 8 (από 8 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Elda
    Συμμετέχων

Για οποιον ενδιαφερεται υπαρχει αυτο το 10αρι εντος σταδιου Κερατεας. Ειναι κοντα μου αλλα δεν ξερω αν θα ειμαι σε θεση να κυνηγησω κατι καλο τοτε, θα εχει και τρομερη ζεστη λογικα, παλι καλα που ειναι στις 9:30μμ.

null

Εγγραφες: https://www.myrace.gr/event/1222/registrations.html

tazi
    Συντονιστής

Τέτοιου ειδους αγωνες, απόλυτα μετρημενες διαδρομες, το απογευμα που συνηθως το σωμα ειναι φουλ ενεργο, και αν γινεται με συναγωνισμο πρεπει να τους κυνηγαει κανεις.
    Μπραβο στο Δημο Θορικου

than
    Συμμετέχων

@elda Μαρία θα πας τελικά?
    Εγώ θα είμαι στο 5άρι. Στόχος κάτι καλύτερο από το 19:35 προ 2 ετών στην Καλλιθέα… Να πω την αλήθεια, κρυφοκοιτάζω προς το 19:10 –> 3:50 avg pace. Αλλά στην κατάσταση που είμαι τώρα, με οτιδήποτε κάτω από 20′ ευχαριστημένος θα είμαι…
    Έχω να βγάλω συνεχόμενες αξιοπρεπείς προπονήσεις από τέλη Φεβρουαρίου. Έκτοτε, με πάει μία καλά τρεις χάλια…!!

Elda
    Συμμετέχων

Δυστυχως οχι Θαναση, μου εκατσε ενας τραυματισμος στη μεση της αριστερης γαμπας, ισως τενοντιτιδα αχιλλειου, ευτυχως στην αρχη της ακομα, ο πονος ηταν μονο σ ενα σημειο, αλλα μετα απο ενα τρεξιμο που δεν μπορουσα ουτε να περπατησω απο τον πονο ειπα να απεχω εντελως, ξαναπροσπαθησα μετα απο 5 μερες και πονεσα στο πρωτο βημα και τελικα τωρα εκλεισα 2 εβδομαδες off οπου λεω να ξαναπροσπαθησω μια και προχτες που ετρεξα κανα 400αρι να προλαβω το ΚΤΕΛ δε με πονεσε (και το προλαβα και εκανα και test drive). Καλη επιτυχια στο 5αρι σου ευχομαι, να μας γραψεις και εντυπωσεις απο τον αγωνα να τον εχουμε στα υπ οψιν για του χρονου.

Kostão
    Συμμετέχων

@than καλή επιτυχία, θα σε παρακολουθήσω και σου δίνω θετική ενέργεια!
    PS Για μένα πιστεύω θα κάνεις κάτω από 19:15

than
    Συμμετέχων

Μαρία περαστικά! Δες και το θετικό: ευκαιρία για ξεκούραση και αποφόρτιση σε μια ούτως ή άλλως “νεκρή” περίοδο.
    Κώστα ευχαριστώ! Πρώτη φορά που κάνω αγώνα σε στάδιο (φλατ εξ ορισμού και επίσης ταρτάν), το περιμένω πώς και πώς!!

tazi
    Συντονιστής

Περαστικα Μαρια!!

Καλη επιτυχια θαναση!!

than
    Συμμετέχων

Να σαι καλά Νίκο!
    Να γυρίσεις κ εσύ δυνατός χωρίς άλλα προβλήματα.

Επισκόπηση 8 δημοσιεύσεων - 1 έως 8 (από 8 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.