Αρχική / Θέματα / Διάφορα θέματα / Επικαιρότητα / Mαραθώνιος σε κλειστό στίβο!

Mαραθώνιος σε κλειστό στίβο!

• Αυτό το θέμα έχει 14 απαντήσεις, 7 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 9 έτη πριν από τον χρήστη notaSOL.
Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 15 συνολικά)
  • Συντάκτης
    notaSOL
    Συμμετέχων

Κάποιοι -ακόμη κι από εμάς!- ίσως έχουν σκεφτεί έναν μαραθώνιο μέσα σε ένα στάδιο, κάποιοι -ακόμη κι από εμάς!- ίσως και να τοχουμε (!) τολμήσει! Κάποιοι άλλοι όμως έχουν πάει ακόμα παραπέρα!
    Αυτό το σαββατοκύριακο στη Ν.Υ. στο New Balance Track& Field Center at the Armory, σε μία από τις πιο γρήγορες, όπως λένε, πίστες του κόσμου, 8 αθλητές ή καλύτερα 7 άνδρες και 1 γυναίκα, ανάμεσα σε καμιά 200αρια που θα συμμετέχουν σε σκυταλοδρομίες, θα προσπαθήσουν όχι μόνο να κάνουν τον μαραθώνιο αλλά και να σπάσουν τα αντίστοιχα παγκόσμια ρεκόρ που είναι 2.27.21 για τους άνδρες και 2.53.53 για τις γυναίκες!
    Λέτε, αν το κάνουν, να ακούσουμε για αυτούς στις ειδήσεις?
    Περισσότερα εδώ: http://www.armorytrack.com/

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Έτσι, για να ξέρουμε ποιος θα έπρεπε να κάνει την μετάδοση των μαραθωνίων στην δημόσια τηλεόραση…

Rigelian
    Συμμετέχων

Τρέλλα! Για δέσιμο, γουστάρω!

Stratos_al
    Συμμετέχων

ωχ Παναγιά μου…
    μου θυμίζει το άσμα … “κι όπως θα παίρνω τις στροφές ….”
    χαχχαχχαχααααα

πολύ βαρετό, έπληξα….

AnnaVes
    Συμμετέχων

Ο Τρεχαντήρης έχει κάνει 42άρι στο στάδιο μόνος του για προπόνηση! Εντάξει όχι σε κλειστό, αλλά και πάλι γύρω-γύρω όλοι!

notaSOL
    Συμμετέχων

Ρε συντονιστή, δεν φτάνει που μου έχετε αλλάξει το όνομα -και έχει σχεδόν ὀλα τα γράμματα της αλφαβήτας!- μαυτά που γράφεις θα τα διαβάζει κανένας άνθρωπος και θα νομίζει ότι είμαι κανάς γέρος σαν τον Μαμουζέλο, Αντωνιάδη ή σαν εσένα!
    (Μήπως να διαγράψω το προφίλ και να ξαναφτιάξω ένα σωστό, σαν το δικό σου; )

Και επι τη ευκαιρία: τα παγκόσμια ρεκόρ έπεσαν!
    2.21.55 για τους άνδρες από τον Malcom Richards και 2.44.43 για τις γυναίκες από την Allie Kieffer.

Skakinen
    Συμμετέχων

Ο πρώτος μου Μαραθώνιος ήταν τον Μάρτιο του 2007 στο στίβο πίσω από την Εστία των Ιλισίων. Μέχρι τότε έτρεχα γενικώς και αορίστως χωρίς στόχο μέχρι 15-20 km. Ένα απόγευμα πήγα να κάνω 20άρι, στο 19 ένιωθα καλά και σκέφτηκα να το κάνω 30άρι (θα ήταν το πρώτο μου ever) και στο 29 επίσης ένιωθα καλά και σκέφτηκα να κάνω Μαραθώνιο όπερ και εγένετο. 105 1/2 γύροι με μόνη τροφοδοσία ένα μπουκαλάκι νερό και φυσικά όταν τελείωσα είχε νυχτώσει.
    Χρόνος 3:50

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Χαχαχα… αφού είσαι αυθεντία, νέος γέρος, τι σημασία έχει..;

Ρε συντονιστή, δεν φτάνει που μου έχετε αλλάξει το όνομα -και έχει σχεδόν ὀλα τα γράμματα της αλφαβήτας!- μαυτά που γράφεις θα τα διαβάζει κανένας άνθρωπος και θα νομίζει ότι είμαι κανάς γέρος σαν τον Μαμουζέλο, Αντωνιάδη ή σαν εσένα!

Skakinen
    Συμμετέχων

κ. Συντονιστά και το δικό μου θέμα εκκρεμεί…

notaSOL
    Συμμετέχων

(Tώρα να βάλω quotes να πω την αλήθεια φοβάμαι, έτσι όπως τα βλέπω να καταβροχθίζουν κάθε άλλη “κοντινή” τους άποψη!)

Αν μη τι άλλο, εντυπωσιάκο το 3.50 για πρώτη φορά και με το υπόβαθρο που περιγράφεις…αν δε , εκεί, στο τέρμα των 42195 συνάντησες και ένα νέο -κατά κάποιο τρόπο- εαυτό, ακόμα καλύτερα…αλλά από την άλλη, αυτός, ίσως κρυβόταν και στην αφετηρία…για αυτό ίσως και πρέπει να τρέχουμε περισσότερο από ότι μιλάμε…καλή εβδομάδα και καλό τρέξιμο, σε όλους τους παραπάνω…goRun…για να δούμε…όπως είπε κι ένας προηγούμενος: καλή επιτυχία στο εγχείρημα…

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@gracefbd Μην μου αγχώνεσαι, θα τα πούμε τηλεφωνικώς.

ΥΓ: ωραία τα λες, πανάθεμα σε…

Rigelian
    Συμμετέχων

Ο πρώτος μου Μαραθώνιος ήταν τον Μάρτιο του 2007 στο στίβο πίσω από την Εστία των Ιλισίων. Μέχρι τότε έτρεχα γενικώς και αορίστως χωρίς στόχο μέχρι 15-20 km. Ένα απόγευμα πήγα να κάνω 20άρι, στο 19 ένιωθα καλά και σκέφτηκα να το κάνω 30άρι (θα ήταν το πρώτο μου ever) και στο 29 επίσης ένιωθα καλά και σκέφτηκα να κάνω Μαραθώνιο όπερ και εγένετο. 105 1/2 γύροι με μόνη τροφοδοσία ένα μπουκαλάκι νερό και φυσικά όταν τελείωσα είχε νυχτώσει.
    Χρόνος 3:50

All I can say is WOW!!!!!!!!!!!!

notaSOL
    Συμμετέχων

hello world! (Gmaj7)

chamav
    Συντονιστής

Gsus4

notaSOL
    Συμμετέχων

Πολλοί μουσικοί μαζευτήκαμε εδώ …πάμε να φτιάξουμε ομάδα!!!

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 15 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.