Marathon Expo

Επισκόπηση 9 δημοσιεύσεων - 1 έως 9 (από 9 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Καλύτερη από ποτέ η έκθεση, νομίζω.
    Πάρα πολλές προσφορές.

dimitrissss
    Συμμετέχων

Για λέγε, για λέγε. Θα πάω Κυριακή αργά το μεσημέρι, δε θα έχει μείνει τίποτα!

sotos-marathon
    Συμμετέχων

Πραγματικα οπως το εγραψες Νικο @echetlos παρα πολυ καλη!Εαν βρω χρονο θα κατεβω και το Σαββατο..κ μαλλον θα τσιμπησω το NB το 1400 V4..το εχει με εκτωση απο 139e 103e!

Roberto4Carlos
    Συμμετέχων

Ωραία έκθεση, βλέπεις από κοντά εξοπλισμό, δοκιμάζεις, συγκρίνεις, βλέπεις διάφορα φαγώσιμα και πόσιμα, βλέπεις διάφορες αθλητικές και ιατρικές υπηρεσίες, κάνεις τις αγορές σου και παίρνεις και το πακετάκι συμμετοχής.

Αυτό που μου κόλλησε στραβά ήταν το μικρό περίπτερο της Brooks, το ότι δεν μου δόθηκε η δυνατότητα να δοκιμάσω το glycerin 14, ενώ εκεί που πήγαινα για το launch 3, βλέπω το launch 4, και λόγω απουσίας feedback, έκανα πίσω.

Γενικά υπήρχαν καλές τιμές

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@roberto4carlos To Launch 4 είναι μια ιδέα πιο μαλακό και αρκετά ελαφρύτερο, 20+ gr.

big-blue
    Συμμετέχων

Επειδή για πρώτη φορά στα 5 χρονια δεν πήγα εγώ

than
    Συμμετέχων

Χωρίς να εχω τρέξει πολυ στο εξωτερικό ωστε να εχω μέτρο συγκρισης, μου φαίνεται πως ο μαραθώνιος μας είναι πολυυυ μπροστα σε όλα! Παροχές, οργάνωση, εξυπηρέτηση, τοσο πριν οσο και κατά τη διάρκεια και μετά.
    Το μόνο που ισως λείπει ειναι αυτα τα ψεκαστικα κατα μηκος της διαδρομής.

Etien
    Συμμετέχων

Περα απο τα υπολοιπα ..χαρηκα πολυ που ανταμωσα και χτες και σημερα , αρκετους φιλους εκει…θα παω κ αυριο σαββατο !!!

Ευχαριστω

dimitrissss
    Συμμετέχων

Πήγα και εγώ έστω και αργά. Ίδιος χώρος περισσότεροι εκθέτες νομίζω και πιο μικρά περίπτερα (λογικό). Η αντιπροσωπεία της Brooks είχε πάλι τα παπούτσια που θα κυκλοφορήσουν την επόμενη χρόνια (αυτό πρέπει να έχει μια έκθεση κυρίως, αυτό που έρχεται), στα οποία είδα ότι το Neuro 2 αποκαραγκιοζοποιήθηκε, τα υπόλοιπα μάλλον μένουν ίδια. Μου έκανε πολύ καλή εντύπωση το Dyneflyte της Asics το οποίο στο περίπτερο της Intersport το είχαν €180!!! Έλεος, μπαίνεις στη σελίδα του Pulse 100 και έχει 127! Ενδιαφέρον το πρακτορείο ταξιδιών για αγώνες στο εξωτερικό. Ψώνισα ZipVit τη σωστή γεύση αυτή τη φορά, σπιρουλίνα τη θαυματουργή και μάζεψα ένα σορό φυλλάδια να διαβάσω. Ευτυχώς στη Mizuna μοιράζανε σακούλες :P. Α, και μπλουζάκι Tom Tom. Αυτά, άντε και του χρόνου!

Επισκόπηση 9 δημοσιεύσεων - 1 έως 9 (από 9 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.