Nike Air Zoom Elite 10

Επισκόπηση 10 δημοσιεύσεων - 1 έως 10 (από 10 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Roberto4Carlos
    Συμμετέχων

Εάν έδινα μια γενική περιγραφή μιας πρότασης θα έλεγα για το παπούτσι αυτό ότι είναι “Απλό και απέριττο, το φοράς, πατάς και φεύγεις χωρις να χάνεις χρόνο και ενέργεια, ξεχνώντας ότι το έχεις στα πόδια σου, δίνοντας σου την προστασία που χρειάζεται!”
    Έχει άνετη και αγωνιστική εφαρμογή, ελαφρύ, σταθερό και αρκετά διαπνέων !
    Όπως είπα, το πάτημα του είναι αυτό που λέμε “πατάς και φεύγεις αμέσως”!
    Πλέον μαζί με το Glycerin και Launch θα είναι το τρίτο ζευγάρι στο Rotation που θα κάνω!
    Για μένα που έχω μια κάποια ευαισθησία σε πέλματα και αχίλλειο καταλαβαίνω τη λίγη παραπάνω σκληρότητα της φτέρνας, αλλά πιστεύω να μπορέσω να προσαρμοστώ! Για αυτό και το περνάω σιγά σιγά μέσα στο προπονητικό μου πρόγραμμα.Το έχω χρησιμοποιήσει αποκλειστικά σε στίβο και προπόνηση tempo 5K και σε Interval!

Πάρα πολύ ωραίο παπούτσι λοιπόν, που δεν έχει τύχει της προσοχής που πρέπει μιας και η Nike μας έχει παρουσιάσει τελευταία, παπούτσια με νέα υλικά, σόλες και τεχνολογίες.
    Το Elite 10 είναι ένα παπούτσι χωρίς φρου φρου και αρώματα που κάνει πολύ καλά αυτά που πρέπει να κάνει με απλό και απέριττο τρόπο!

Dimitris Voutyras
    Συμμετέχων

Συμφωνώ απόλυτα με την περιγραφή καθώς το χρησιμοποιώ αποκλειστικά σε διαλειμματικές και τέμπο εντός στίβου. Κάτι αξιοπερίεργο που θα σημείωνα είναι οτι οταν το φοράω και περπατάω το παπούτσι δεν μου κάθεται καλά, λες και το εχω φορέσει και έχουν μετακινηθεί οι εσωτερικοί πάτοι ή κάτι τέτοιο (οι πάτοι φυσικά είναι στην θέση τους), αλλά μόλις ξεκινήσω να τρέχω η αίσθηση είναι κορυφαία. Επίσης, αγορασμένο στα 70 ευρώ, πρόκειται για μια απο τις πιο τίμιες επιλογές που έχω κάνει στα δρομικά παπούτσια.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@roberto4carlos Παπουτσάρα είναι Μανώλη, καλά έκανες και το πήρες. Για τα πάντα κάνει.

@dimitrisvoutyras
    Έτσι είναι τα περισσότερα performance της Nike, περπατώντας νομίζεις ότι η καμάρα σου είναι στον αέρα. Αλλά, όπως είπες, μόλις τρέξεις, εξαφανίζεται.

stratus
    Συμμετέχων

Στο nike.com που κοιταξα δεν υπαρχει.Σε καταστηματα σε Αθηνα που το βρισκω;

Elda
    Συμμετέχων

@stratus, Χρηστο τι νουμερο θες?

stratus
    Συμμετέχων

Υποθετω 46-47.Το κακο ειναι οτι ολα τα nike με στενευουν στο πλατος,οποτε θα ψαξω και σε αλλη μαρκα μπας και βρω κανενα φαρδυ.Απλως τα παλια ελιτ με ειχαν βολεψει

Elda
    Συμμετέχων
    stratus
    Συμμετέχων

@elda Μαρια ευχαριστω,αλλα θελω να τα δοκιμασω.Γιαυτο τα ηθελα απο nike.com που εχει επιστροφες δωρεαν

Elda
    Συμμετέχων

Nαι, το φανταστηκα, αλλα νομιζω πως και καποια απο αυτα που σου εγραψα οτι εχουν επιστροφη δωρεαν, το myshoe νομιζω οτι εχει, δε χανεις τιποτα να τους παρεις τηλεφωνο να ρωτησεις.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@stratus Razor 3.

Επισκόπηση 10 δημοσιεύσεων - 1 έως 10 (από 10 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.