Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Nike vomero 14 vs Adidas solar glide 19

Nike vomero 14 vs Adidas solar glide 19

Επισκόπηση 5 δημοσιεύσεων - 1 έως 5 (από 5 συνολικά)
  • Συντάκτης
    kounkoun
    Συμμετέχων

Παρακαλώ την άποψη σας, πιο από τα δύο να πάρω (τα βρίσκω σε πολύ καλές τιμές και και τα δύο – λίγο ακριβότερο το Vomero).
    Είμαι λίγο βαρύς, λίγο αργός και το θέλω για 5-10km τρέξιμο και περπάτημα και για το γυμναστήριο.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@antonis1968 Το Adidas είναι πιο μαλακό αλλά πιστεύω ότι το Vomero θα σου ταιριάξει καλύτερα λόγω σταθερότητας, αφού έχεις και κάποια επιπλέον κιλά, όπως λες. Έχει κι αυτό μεγάλη προστασία, απλά είναι πιο σφιχτός ο αφρός.

kounkoun
    Συμμετέχων

Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. Όπως είπα τα βρήκα και τα δύο σε εξαιρετική τιμή (Solar glide 19 – 59E, Vomero 14 – 73E) στο νούμερο μου. Γενικά μου αρέσει το μαλακό παπούτσι, για το μόνο που έχω ενδοιασμούς για το Solar δεν είναι τόσο η σταθερότητα του αλλά το επίπεδο της άνεσης που προσφέρει στο jogging (7km/h) σε σχέση με το Vomero.

sotosdiam
    Συμμετέχων

Καλησπέρα @antonis1968. Αυτό το επίπεδο της άνεσης που λες, είναι μάλλον κάτι πολύ σχετικό και προσωπικό. Κάτι που είναι άνετο για μένα, είναι πιθανόν να μην είναι και για σένα, καθώς παίζει ρόλο το πώς πατάω, πώς είναι το πέλμα μου, τι έχω συνηθίσει να φοράω κλπ. Γι’ αυτό γενικά ο πιο σίγουρος τρόπος για να πάρεις ένα καλό παπούτσι είναι να το δοκιμάσεις ο ίδιος σου σε κάποιο φυσικό κατάστημα. Κάτι άλλο που έχει να κάνει με την άνεση είναι ότι ένα μαλακό παπούτσι είναι πιο πιθανόν να είναι ασταθές, καθώς το πέλμα σου θα βουλιάζει πιο εύκολα μέσα σε αυτό. Σκέψου πόσο άνετη είναι η άμμος σε μια παραλία, ή το στρώμα σου, και πόσο δύσκολο είναι να τρέξεις εκεί πάνω. Κάπως έτσι προκύπτει, εικάζω, και η πρόταση του Νίκου @echetlos για το Vomero αντί του solar glide, γιατί το 1ο έχει κάπως πιο σφιχτή ρύθμιση ας πούμε σε σχέση με το 2ο.

ΜΑΝΩΛΗΣ
    Συμμετέχων

@antonis1968 Για περπάτημα και γυμναστήριο θες ένα σταθερό και προστατευτικό παπούτσι. Για αργό τζόκινγκ ένα παπούτσι με μαλακή σόλα είναι βέβαια καλύτερο, αλλά εκεί μπορείς να παίξεις και με το κατάλληλο τερέν όπως πατημένο χώμα,ταρτάν,κουρεμένο γκαζόν κλπ.για να έχεις καλύτερη απόσβεση. Οπότε κατά την γνώμη μου πας σε όχι και τόσο μαλακό παπούτσι.

• Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 5 έτη, 1 μήνα πριν από Nikos Pilikas.
Επισκόπηση 5 δημοσιεύσεων - 1 έως 5 (από 5 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.