Nike Zoom Fly 5

Επισκόπηση 7 δημοσιεύσεων - 1 έως 7 (από 7 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Manos
    Συμμετέχων

καλημέρα σας,
    έχετε κάποια άποψη για τα Nike Zoom Fly 5 αναφορικά με την καταλληλότητά τους για χρήση σε προπόνηση και αγώνες ημιμαραθωνίου (ερασιτεχνικά);

ευχαριστώ, Μανώλης

Echetlos
    Συντονιστής

Τίποτα ιδιαίτερο, Μανώλη. Ούτε μαλακό, ούτε bouncy, ούτε ελαφρύ.
    Στην κατηγορία του πας σε Speed ή Deviate.

έχετε κάποια άποψη για τα Nike Zoom Fly 5 αναφορικά με την καταλληλότητά τους για χρήση σε προπόνηση και αγώνες ημιμαραθωνίου (ερασιτεχνικά);

Manos
    Συμμετέχων

σε ευχαριστώ Νίκο,
    η άποψη σου πάντα μετράει στις αποφάσεις μας για ψώνια…

Chris Rose
    Συμμετέχων

Manos κατά τη γνώμη μου εντελώς ακατάλληλο για το σκοπό που προορίζεται αυτό το παπούτσι(όπως και η 3η- η τελευταία που αγόρασα- και η 4η έκδοση). Βαρύ, χωρίς bounce, δεν βοηθάει καθόλου για tempo/threshold όπως το διαφημίζει η nike μαζί με το Τempo next %(που είναι ακόμη πιο ακριβό). Κάνει μόνο για daily trainer και πάλι μόνο για βαρύ δρομέα, σίγουρα όχι για αγώνες. Daily trainers όμως υπάρχουν δεκάδες άλλα και σε πολύ χαμηλότερες τιμές ακόμη και 50% κάτω από την προτεινόμενη τιμή τους που είναι τα 160€. Για ανεξήγητους λόγους η Nike εδώ και χρόνια φαίνεται να σαμποτάρει σχεδόν όλα τα παπούτσια της και να προωθεί μόνο τα Vaporfly/Alphafly(εξαιρώ μόνο το Invincible που αν και βαρύ κάνει για long/easy runs).

aRiSTiDiS
    Συμμετέχων

κάθε έκδοση και χειρότερη? ή ιδέα μου? τα v1 και v2 ήταν ωραία παπούτσια!

Chris Rose
    Συμμετέχων

aRISTIDIS έχω 4 ζευγάρια από την 2η έκδοση που κατά τη γνώμη μου ήταν καταπληκτικά όταν βγήκαν(συγκριτικά με αυτά που κυκλοφορούν σήμερα δεν είναι). Πήρα και την 3η η οποία είναι εντελώς διαφορετική, με αυτή άρχισε να χαλάει το παπούτσι. Οι τύποι σαμποτάρουν τον εαυτό τους, όπως είπα πιο πάνω.Δεν έχω άλλη εξήγηση.

Echetlos
    Συντονιστής

Από το ν3 και μετά, η σειρά έχασε εντελώς τα χαρακτηριστικά της. Άλλο παπούτσι.
    Τα ν1/2 ήταν μοναδικά στην εποχή τους.

Επισκόπηση 7 δημοσιεύσεων - 1 έως 7 (από 7 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.