Running & Vegeterianism!

Επισκόπηση 5 δημοσιεύσεων - 31 έως 35 (από 35 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Ανώνυμος
    Ανενεργός

Καλημερα και χρονια πολλα!!!!!ως εφηβος εχω κανει πολλες μαλ@@@ς διτροφικες με συνεπεια να φτασω 105 κιλα την χρονια των πανελληνιων…με πολλη προσπαθεια καταφερα να πεσω στα 85 κιλα και σιγα σιγα στα 76-77 που εμεινα σταθερος πολλα χρονια…προσωπικα σεβομαι τις επιλογες του καθενος ειτε ειναι διατροφικες ειτε οτιδηποτε αλλο…εχοντας ακολουθησει πολλη διατροφη τοσα χρονια εχω καταληξει οτι αν ακολουθεις το μετρο σε ολα προβλημα δεν θα εχεις…για να ειμαι ειλικρινης το ηθικο κομματι δεν το εχω σκεφτει ποτε…ισως επειδη εχω δουλεψει σε σφαγεια…ισως επειδη προερχομαι απο οικογενεια με πολλους χασαπηδες…κλεινοντας…μια ισορροπημενη διατροφη με κοκκινο κρεας μια φορα ανα δυο εβδομαδες με αρκετο ψαρακι και πολυ λαχανικα -φρουτα ελαιολαδο και χωρις βουτυρα και ζαχαρη εινα ιικανη να μας κρατησει σε καλα επιπεδα…προσωπικα οσο αυξανω ογκο προπονησης τοσο παραπανω πειναω..προσωπικα δεν θα πηγαινα σε αποκλειστικη χορτοφαγια… παντως η νεα χρονια που μπηκε ειναι προκληση για μενα διοτι ερχεται ο τζουνιορ και εχω βαλει στοχο να φτιαξω την διατροφη μου για να μην μαθει ο μικρος σε βλακειες και να μην κανει τα ιδια λαθη με μενα…..φιλια σε ολους!!!!

Orcatattoo
    Συμμετέχων

@echetlos Πάει το τσιγάρο, πάει το κρέας, κοίτα να δεις που θα ξυπνήσω καμιά μέρα και θα αποφασίσω να κόψω το ποτό το τρέξιμο! Χαχαχα! Πάντως, με κανένα τσίπουρο ή με τα ποτά μου το βράδυ, μπορεί να κάνω κανένα τσιγαράκι μια στο τόσο!

@ioannis_vlontakis
    Καταρχήν χρόνια σου πολλά για χθες! Να χαίρεσαι την οικογένεια! Πλάκα πλάκα, το καλοκαίρι ήμουν διακοπές στην Κρήτη και είδα ένα τύπο που (νόμιζα οτι) σου έμοιαζε πολύ, από όσο σε θυμάμαι τουλάχιστον! Τέλοσπάντων, ναι έκοψα το κρέας αποκλειστικά ηθικούς λόγους και ξέρω οτι και στην γαλακτοκομία και την ορνιθοτροφία η εκμετάλλευση είναι τεράστια! Το οριστικό κόψιμο Θα είναι το επόμενο βήμα, προς το παρόν προσπαθώ να παίρνω αυγά και τυρί από χωριά και μικρούς παραγωγούς ώστε να μειώνεται λίγο το αίσθημα της εκμετάλλευσης!
    Πάντως το σίγουρο είναι οτι από θρεπτικής άποψης η χορτοφαγία δεν υπολείπεται σε κάτι της κρεατοφαγίας, μπορείς να αντικαταστήσεις τα πάντα χωρίς να χάσεις κάτι!

Vlod
    Συντονιστής

Σευχαριστώ για τα χρόνια πολλα και τις ευχές και αντεύχομαι τα πιο όμορφα. Στην Κρήτη έχω να πάω από παιδάκι, οπότε δεν ήμουν εγώ αν και πολλοί με μιμούνται στο νησί. Τελικά το μεγάλο ερώτημα και η διελκυνστίδα είναι τελικά αντικαθιστούμε το ζωικά παρ’αγωγα με φυτικά ή τα ζωικά αντικατέστησαν στην πορεία του χρόνου την παραφύσιν διατροφή του ανθρώπου? Καλά τρεξίματα με υγεία για την νέα χρονία και τα ξαναλέμε

Orcatattoo
    Συμμετέχων

Guys καλησπέρα!
    Με αφορμή ένα προσωπικό μνμ που μου έστειλε ένας φίλος της ομάδας, θέλω να μοιραστώ μαζί σας το εξής:
    Είδα πριν λίγες ημέρες στο Netflix ένα ντοκυμανταίρ που ασχολείται ή πιο σωστά, προσπαθεί να καταρρίψει το μύθο της ζωικής πρωτεΐνης και πως αυτή είναι “απαραίτητη” για έναν αθλητή.
    Το ντοκυμανταίρ ονομάζεται THE GAME CHANGERS και έχει διάρκεια 01:20:00.
    Έχει αναφορές και συνεντεύξεις από αθλητές (ξεκινάει πχ με τον Scott Jurec, το γνωστό υπερμαραθωνοδρόμο).
    Ακόμα και αν δεν είστε στο mood να αλλάξετε κάτι στην διατροφή σας, αξίζει τον κόπο να το δείτε.

Enjoy!

Orcatattoo
    Συμμετέχων

Guys καλησπέρα!
    Με αφορμή ένα προσωπικό μνμ που μου έστειλε ένας φίλος της ομάδας, θέλω να μοιραστώ μαζί σας το εξής:
    Είδα πριν λίγες ημέρες στο Netflix ένα ντοκυμανταίρ που ασχολείται ή πιο σωστά, προσπαθεί να καταρρίψει το μύθο της ζωικής πρωτεΐνης και πως αυτή είναι “απαραίτητη” για έναν αθλητή.
    Το ντοκυμανταίρ ονομάζεται THE GAME CHANGERS και έχει διάρκεια 01:20:00.
    Έχει αναφορές και συνεντεύξεις από vegan αθλητές (ξεκινάει πχ με τον Scott Jurec, το γνωστό υπερμαραθωνοδρόμο).
    Ακόμα και αν δεν είστε στο mood να αλλάξετε κάτι στην διατροφή σας, αξίζει τον κόπο να το δείτε.

Enjoy!

Επισκόπηση 5 δημοσιεύσεων - 31 έως 35 (από 35 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.