- Αυτό το θέμα έχει 5 απαντήσεις, 4 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 8 έτη, 1 μήνα πριν από τον χρήστη
Γιώργος Κ.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
3 Απριλίου 2018 στις 11:12 #93518
EldaΣυμμετέχωνΟχι, δεν το γυριζω στο βουνο, απλα ψαχνω παπουτσια για χωματινες επιφανειες και λιγο χαλικι-πετρα πρωτον για εναν επερχομενο αγωνα 10χλμ που σκεφτομαι να παω ετσι για τη βολτα και επειδη ειναι σχτικα κοντα μου (Λαυριο) και δευτερον επειδη απο καιρο σκεφτομαι να κανω προπονησεις σε μερικα χωματινα και ανηφορικα μονοπατια της περιοχης μου και ολο το αφηνω.
Για να παρετε μια ιδεα, αυτη ειναι η διαδρομη του αγωνα, και γενικα για τετοια τρεξιματα τα θελω τα παπουτσια:
και ο αγωνας για τον οποιο ενδιαφερομαι ειναι αυτος: http://31958001149.blog.com.gr/race/2%ce%bf%cf%82-%ce%bb%ce%b1%cf%8a%ce%ba%cf%8c%cf%82-%ce%b1%ce%b3%cf%8e%ce%bd%ce%b1%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82-%ce%b4%cf%81%cf%8c%ce%bc%ce%bf%cf%85%cf%82-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%bc%ce%b5%cf%84/
Τα παπουτσια θα μου φανουν επισης χρησιμα και στις διακοπες μου οπου συνηθως κανουμε αρκετο περπατημα μεσα απο κατσαβραχα και δυσκολα μονοπατια για να φτασουμε σε απομερες και ησυχες παραλιες (μεχρι τωρα φορουσα κατι παλια saucony ride, ειναι τα πιο ενισχυμενα που διαθετω αλλα δεν ειναι τα καταλληλα για κατι τετοια).
3 Απριλίου 2018 στις 13:15 #93522
YiannisΣυμμετέχωνΠροτείνω Hoka Challenger ATR 3 μαλακά, ελαφριά και σχετικά responsive, κ μετά για κάτι πιο χαμηλού προφίλ κ πιο αγωνιστικό Salomon Sense Ride.
3 Απριλίου 2018 στις 15:25 #93536
RiffRaffΣυμμετέχων“Hoka Challenger ATR 3”
To συγκεκριμένο μοντέλο θα το πρότεινα και εγώ ανεπιφύλακτα! Το οποίο θα το περιέγραφα ως ημιtrail, με την έννοια ότι σπυ δίνει την ευχέρεια να τρέξεις τόσο σε βουνό (έβγαλα τουλάχιστον 15 προπονήσεις Σέυχ Σου με το συγκεκριμένο) όσο και στην άσφαλτο. Προχθές, μάλιστα, με αυτό έτρεξα το μαραθώνιο. Πάρα πολύ καλό παπούτσι.
3 Απριλίου 2018 στις 19:37 #93562
EldaΣυμμετέχωνΕυχαριστω για την προταση, δειχνουν πολυ ωραια, μου αρεσει και το χαμηλο τους drop αλλα δυστυχως με ηλεκτρονικο ψαξιμο που εκανα δε βρηκα να υπαρχουν γυναικεια ουτε Ελλαδα ουτε εξω (μονο σε πολυ μικρα νουμερα), αν και θα προτιμουσα βεβαια να τα παρω απο εδω πρωτον γιατι δεν εχω ιδεα αν θα μου ερχονται καλα και τι νουμερο χρειαζομαι και δευτερον γιατι ο αγωνας ειναι την επομενη Κυριακη 15/4 και το πιθανοτερο δε θα εχουν προλαβει να ερθουν αν παραγγειλω απο εξω.
Καποια αλλη προταση?
3 Απριλίου 2018 στις 21:57 #93576
RiffRaffΣυμμετέχωνΜε το performance store επικοινώνησες; Εγώ αντρικά, βέβαια, πήρα από εκεί (καινούρια) πριν δύο βδομάδες. Τα οποία δεν έβαλα τελικά στον αγώνα γιατί θεώρησα πως δεν προλαβαίνω να τα στρώσω και πήγα με τα παλιά. Είναι Θεσσαλονίκη, αλλά αν υπάρχουν θα τα έχεις σίγουρα σε 1-2 μέρες.
3 Απριλίου 2018 στις 21:57 #93578
Γιώργος ΚΣυμμετέχωνΣε τέτοια επιφάνεια που δείχνει το video τρέχω πολλές φορές τα Long run μου. Είμαι φανατικός οπαδός της Saucony και συγκεκριμένα φοράω τα Nomad. Μερικές φορές και τα Adidas Kanadia 8. Η γυναίκα μου πάλι, είναι φανατική των speedcross που κάνουν για αυτή τη δουλειά.
Άλλη πολύ καλή επιλογή είναι τα bushido της La Sportiva.
Για ρίξε μια ματιά -
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.