Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Παπούτσια για πρόβλημα με κότσι.

Παπούτσια για πρόβλημα με κότσι.

• Αυτό το θέμα έχει 2 απαντήσεις, 2 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 1 ώρα, 22 λεπτά πριν από τον χρήστη jenhris.
Επισκόπηση 3 δημοσιεύσεων - 1 έως 3 (από 3 συνολικά)
  • Συντάκτης
    jenhris
    Συμμετέχων

Καλημέρα σας.Θα ήθελα μια βοήθεια από όποιον γνωρίζει να μου προτείνει μοντέλα παπουτσιών για το πρόβλημα που αντιμετωπίζω.

Έχω αρκετά μεγάλη κοιλοποδία και κότσια και στα δύο πόδια,καθώς και στραβά δάχτυλα.
    Το πρόβλημα επιδεινώθηκε ραγδαία τον τελευταίο 1-1,5 χρόνο.

Έφτιαξα πάτους μετά απο πελματογράφημα και έχω ανακουφιστεί αρκετά,αλλά έχοντας στραβώσει κι άλλο τα κότσια δυσκολεύομαι πολύ με παπούτσια που δεν είναι αρκετά φαρδιά μπροστά.
    Ότι παλιό παπούτσι που παλιά δεν είχα πρόβλημα πλέον μου δημιουργεί ερυθρότητα και φουσκάλες ακόμα και με βαζελίνη.

Αν κάποιος μπει στον κόπο να απαντήσει θα ήθελα κάτι οικονομικό κι ας είναι παλαιότερο μοντέλο,αν όχι,ας είναι και πιο ακριβό και θα δώ.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@jenhris Δες μοντέλα της Altra. Έχουν το φαρδύτερο toe box που μπορείς να βρεις.

jenhris
    Συμμετέχων

Έχω πάρει ήδη δύο ζευγάρια altra,τα οποία τα λένε οτι είναι και για τρέξιμο,αλλά για μέχρι 5-6 χιλιόμετρα τα αισθάνομαι καλά,μετά τα αισθάνομαι σαν αθλητικά που είναι μόνο για γυμναστήριο.
    Το ένα ζευγάρι το έχω βάλει στη δουλειά και το άλλο για περπάτημα-βόλτα.
    Τα πήρα και ιντερνετικά δεν μπορώ να τα βρώ να τα δοκιμάσω,αν ξαναπάρω θα τα πάρω για τους παραπάνω λόγους,για τρέξιμο θα ψάξω άλλες μάρκες.

ΥΓ. Τρέχω 8-10 χιλιόμετρα,σπάνια λίγο παραπάνω.

Επισκόπηση 3 δημοσιεύσεων - 1 έως 3 (από 3 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.