Δραστηριότητα

 • Ο/η chamav έγραψε ένα νέο άρθρο, Ελάχιστη επικίνδυνη δόση πριν από 4 έτη, 8 μήνες

  Πόσο μια κακή συνήθεια είναι κακή για σας; τα τσιγάρα, η προστιθέμενη ζάχαρη, η ανισορροπία εξάσκησης και η υπερβολική ψυχική καταπόνηση δεν έχουν καμία ασφαλή δόση. Αλλά υπάρχει κάτι που μπορεί […]

  • Θα ήθελα να βάλω ένα Καμπανάκι κάπου εκεί που λέει ο @chamav για το άγχος…
   Ότι διαβάζετε στα bullets είναι σημαντικό να τα παρατηρήσουμε μόνοι μας (γιατί τα περισσότερα δεν μπορεί κάποιος εξωτερικός παρατηρητής να μας τα επισημάνει) και κάνουμε εξετάσεις για θυρεοειδή, αν έστω και 3-4 από αυτά ισχύουν! Δεν τα θεωρούσα συμπτώματα πριν από τέσσερα χρόνια και έλεγα έχω υπερβολικό άγχος και όντως είχα. Δεν κοιμόμουν καλά και έλεγα υγρασία του νησιού. Υψηλούς παλμούς και κούραση… από την δουλειά και τη ζέστη. Όταν πήγα όμως για τυπικές εξετάσεις και με ψηλάφισε ο παθολόγος μου (20 χρόνια ο ίδιος) μου λέει, είναι λίγο πρισμένοι οι αδένες σου. Τελικά πήγα και σε ενδοκρινολόγο και είχα θέμα με τον θυρεοειδή. Και τώρα τελευταία διαπιστώσαμε ότι είναι Θυρεοειδήτιδα Χασιμότο. Έκοψα εντάσεις, ανέβασα δοσολογία στο χάπι και το ρύθμισα έτσι ώστε να μπορέσω να ανεβάσω πάλι ρυθμούς.
   Μπορεί κάθε σύμπτωμα από μόνο του να μη μας λέει κάτι. Ποιος δεν είναι κουρασμένος πλέον; Αν βάλεις δε και την προπόνηση, κλάψτα. Αλλά δώστε λίγο μεγαλύτερη σημασία στον συνδυασμό των καταστάσεων. Στην τελική είναι απλά ένας δείκτης στις εξετάσεις μας.