- Αυτό το θέμα έχει 12 απαντήσεις, 10 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 3 μήνες, 2 εβδομάδες πριν από τον χρήστη
yannis m..
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
10 Μαΐου 2020 στις 00:53 #117697
big-blue
ΣυμμετέχωνΓια πείτε, τι χρησιμοποιείτε; Αυτή την εποχή, στην εξοχή, τρως (και κυριολεκτικά) πολύ κουνούπι.
Θέλω να βλέπεις στο σούρουπο και να στέκονται σταθερά.
ΥΓ. Δεν τα φοράω στο κεφάλι σαν ηλιακό θερμοσίφωνα-
Το θέμα τροποποιήθηκε 3 έτη πριν από τον/ην
big-blue.
10 Μαΐου 2020 στις 02:06 #117699Panagiotis Koues
ΣυμμετέχωνΚαλησπέρα. Μπορείς να ψάξεις τα Siroko. Είναι ειδικά για δρομείς και ποδηλάτες κατά κύριο λόγο. Είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Σταθερά στο πρόσωπο και αρκετά προστατευτικά από τις ακτινοβολίες UV. Έρχονται από Ισπανία και στο site τους μπορείς να βρεις αρκετά καλές προσφορές!
10 Μαΐου 2020 στις 14:24 #117712ΜΑΝΩΛΗΣ
Συμμετέχωνhttps://www.skroutz.gr/s/7764137/Oakley-M2-Frame-XL-Prizm-Road-OO9343-08.html
Έχω τα παραπάνω κι είναι πολύ καλά!Μάρκα Oakley και Prizm-Road ο φακός. Δεν ξέρω αν το φακό το φοράει και διαφορετικός σκελετός εκτός από τη “μάσκα” που τα έχω εγώ
10 Μαΐου 2020 στις 16:25 #117713big-blue
ΣυμμετέχωνΕυχαριστώ!
Μανώλη, δε με βλέπω να πηγαίνω για Oakley. Έχω μυωπίας Oakley, είναι ακριβά γι αυτό που θέλω…10 Μαΐου 2020 στις 18:41 #117714Dkoukou
ΣυμμετέχωνΚαλά και σχετικά οικονομικά βγάζει η Uvex.
Υπολόγιζε περίπου 30-40 ευρώ αυτά με εναλλάξιμους φακούς (έχει τρία ζευγάρια μέσα η συσκευασία-για έντονη και μέτρια ηλιοφάνεια) και γύρω στα 80 ευρώ τα φωτοχρωματικά που αλλάζουν σκουρότητα μόνα τους.
Δεν είναι Oakley ή Julbo (κορυφαία επιλογή για trail κατά τη γνώμη μου, ειδικά τα φωτοχρωματικά) αλλά είναι αξιόπιστα.10 Μαΐου 2020 στις 20:12 #117715naftony
ΣυμμετέχωνΗλία @big-blue τα uvex τα είχα πάρει και εγώ. Καλά, σχετικά σταθερά και ελαφριά, μου κράτησαν 2 χρόνια (δεν τα περιποιούσα και ιδιαίτερα) και μετά ξέφτισε το υλικό και στο σκελετό και στα τζάμια. Τα είχα πάρει σε προσφορά από sports direct 25 ευρώ, ενώ στη πόλη μας σε οπτικό τα βρήκα τα ίδια 110 ευρώ. Τώρα έχω βολευτεί με κάτι του LIDL στα 5 ευρώ
11 Μαΐου 2020 στις 00:22 #117717Echetlos
Συντονιστής@big-blue Αν δεν θες να πας σε “μάσκα”, δες τα Tifosi Swank.
Σταθερά, ελαφριά και φθηνά. Και θα είσαι και χιπστεράκος.11 Μαΐου 2020 στις 09:08 #117719big-blue
ΣυμμετέχωνΕυχαριστώ!
Αυτό το χιψτερικο για καλό μου το προτείνεις; 🙂11 Μαΐου 2020 στις 10:16 #117720Aris
ΣυμμετέχωνΚι εγω ειμαι στο ψαξιμο για ποδηλατικα και δρομικα φωτοχρωμικα γυαλια, επειδη κατι παμφθηνα που πηρα βγηκαν μαπα και στο σκοτεινιασμα και στη θαμβωση.
Κατεληξα στα Uvex Sportstyle 706, φωτοχρωμικα, αντιθαμβωτικα, αεριζομενα. Ειναι ακριβουτσικα αλλά στα σκρουτζομαγαζα τα βρισκεις με μολις 45€. Τα χρησιμοποιουν οι ποδηλατες βουνου, οπότε αντεχουν σε σκληρη χρηση. Ειναι και ομορφα και οχι υπερβολικα σε εμφανιση. Υπαρχει σε μαυρο και ασπρο/μαυρο.
https://www.uvex-sports.com/en/eyewear/sports-eyewear/uvex-sportstyle-706-v-black-mat—smoke-404319729728625 Μαΐου 2022 στις 13:39 #125933AlexFocus
ΣυμμετέχωνΕχω κατι γυαλια ηλιου μυωπιας αλλα δεν με καλυπτουν στα πλαγια του ματιου και ειδικα τις ημερες που εχει ηλιο με ενοχλει λιγακι. Εχει φκιαξει κανεις γυαλια ηλιου μυωπιας για τρεξιμο οπου ο φακος να κανει κουρμπα (πχ Oakley που μου αρεσουν πολυ); Θυμαμαι οταν ειχα φκιαξει τα τωρινα γυαλια ο οπτικος μου ειχε πει οτι ειναι πολυ δυσκολο να φκιαξει φακους μυωπικους, ειδικα οταν ειναι και πολυ οι βαθμοι οπως στην περιπτωση μου (8 βαθμοι εκατερωθεν), με μεγαλη κουρμπα και να καλυπτουν τα ματια μου απο τα πλαγια.
Φακους επαφης εβαζα παλαιοτερα αλλα τους εχω καταργησει και δεν τους ξαναβαζω.26 Μαΐου 2022 στις 19:31 #125956AlexFocus
ΣυμμετέχωνΠερασα απο τον οπτικο μου και μου ειπε αυτο που θυμομουνα. Οτι γυαλια με μεγαλες κουρμπες δεν μπορουν να εξυπηρετησουν μεγαλες μυωπιες (βασικα μεχρι δυο βαθμους μυωπιας μπορει να παιξει κανεις μπαλα αλλα και αυτο ελεγχεται). Συνεχιζω την ερευνα και ισως παω σε Oakley Clifden με παρωπιδες λες και θα παω για ορειβασια :). Ισως με ξενισουν λιγο στην αρχη γιατι απο πλαγια εχουν παρωπιδες και ετσι δεν θα εχω καθολου περιφερειακη οραση και ισως να μην εχω και καλο εξαερισμο. Αλλα και με τα τωρινα γυαλια που εχω εξαερισμο και παλι θολωνουν μερικες φορες.
8 Νοεμβρίου 2022 στις 12:31 #127291Dionysis_Zaglis
Συμμετέχωνκαλημέρα σε όλους τους συντρέχτες. Επειδή τα παλιά μου γυαλιά τα πήραν τα παιδιά μου στα χέρια τους και μας άφησαν χρόνους, έχει παραγγείλει κανείς σας γυαλιά από το Siroko;Αν μπορεί να μας πει εντυπώσεις γιατί τώρα έχει πολύ καλές τιμές. Επίσης έχει χρησιμοποιήσει κανείς γυαλιά της Ronhill; Ξέρουμε την ποιότητα των ρούχων τους , αλλά στα γυαλιά είναι το ίδιο καλή;
14 Φεβρουαρίου 2023 στις 16:29 #127983yannis m.
Συμμετέχωνκαλησπέρα, με φίλο που κάνουμε ποδήλατο και τρέχομε φοράμε siroko εδώ και 3 χρόνια. Ο ένας τα φωτοχρωμικά και ο άλλος τα κανονικά.
Παρα πολύ ευχαριστημένοι και οι 2. Ελαφριά, καλή εφαρμογή, δε θαμπώνουν. Πολύ τίμια αγορά και δεν τρομάζεις μη σου πέσουν. -
Το θέμα τροποποιήθηκε 3 έτη πριν από τον/ην
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.