Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Επιλογη παπουτσιου για υπερβαρο.

Επιλογη παπουτσιου για υπερβαρο.

• Αυτό το θέμα έχει 13 απαντήσεις, 8 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 5 έτη, 6 μήνες πριν από τον χρήστη Christos.
Επισκόπηση 14 δημοσιεύσεων - 1 έως 14 (από 14 συνολικά)
  • Συντάκτης
    argiekex
    Συμμετέχων

Γεια σας. Η ερώτησή μου είναι ποια θα ήταν η επιλογή παπουτσιού για άντρα με ύψος 1,82, βάρος 92 κιλά και επίπεδο φυσικής κατάστασης μέτριο. Θα ήθελα κάτι άνετο γιατί τα τελευταία 15 χρόνια πάσχω από περιοστίτιδα κνήμης. Σας ευχαριστώ.

nikpap
    Συμμετέχων

hoka… (clifton-bondi)

argiekex
    Συμμετέχων

Ευχαριστώ nikpap.

naftony
    Συμμετέχων

Το hoka έχει χαμηλό drop και δεν ξέρω αν θα σε βολέψει αλλά είναι από τα καλύτερα . Θα σου πρότεινα εναλλακτικά asics nimbus, Nike vomero, skechers forza, Saucony triumph iso όλα κορυφαία .

vasilis lar
    Συμμετέχων

HOKA Stinson ATR 4……η ναυαρχίδα της εταιρίας, ένα παπούτσι φτιαγμένο ακριβώς για άτομα με σωματότυπο σαν τον δικό σου, ένα παπούτσι μανούλα για προβλήματα τραυματισμού, ένα παπούτσι που στο πέρασμά του τα σιδερώνει όλα, ένα παπούτσι για όλες τις επιφάνειες (All terrain running)…..αυτά γιατί αν συνεχίσω θα γίνω γραφικός!!!

Fanis
    Συμμετέχων

Ακριβως οπως τα λες vasilis lar.ειχα και υπαρχει ακομα το πρωτο μοντελο που ειχε βγαλει.stinson tarmac.
    φανταστικο οσον αφορα την απορροφηση σε ολα τα terrain.δεν νιωθεις πετρες,χαλικια τιποτα.ετρεξα την πρωτο μου κλασσικη με αυτα.τωρα τα εχω στο ντουλαπι.ειναι ακομα σε αριστη κατασταση.
    σκεφτομαι καμια μερα να τα φορεσω σε long αλλα θα μου φαινονται καπως σε σχεση με τα skechers που εχω τωρα.οφειλω να πω οτι ημουν hokakias αλλα ο γκουρου μου αλλαξε δρομο…

ΥΓ θα στειλω στο Νικο δυο φωτο να τις ανεβασει αν μπορει στην απαντηση μου

vasilis lar
    Συμμετέχων

Φάνη τα tarmac, αυτά τα κακομούτσουνα παπούτσια που ήταν το 1ο μοντέλο της σειράς Stinson δεν έτυχε να τα φορέσω αλλά και ούτε να δοκιμάσω, γνώρισα την HOKA και ξεκίνησα από τα Stinson lite, το 2ο μοντέλο της σειράς……ακούω όμως συχνά-πυκνά ότι οι παλαιοί φίλοι, όσοι δηλαδή πρωτοδοκίμασαν τις πρώτες εκδόσεις των HOKA ακόμα και τώρα τις πεθυμούν!

argiekex
    Συμμετέχων

Οταν λέτε για το stinson atr4 ειναι all terrain running τι εννοειται? Γιατι στο site της hoka το προτείνει ως trail παπουτσια. Μπορει δηλαδη να χρησιμοποιηθει και σε ασφαλτο για προπόνηση?

Fanis
    Συμμετέχων

vasilis lar ηταν λιγο χοντροπαπουτσο αλλα ηταν ονειρο.ετρεχες στα συννεφα..

argiekex με τα challenger atr3 εχω τρεξει και ημι και μαραθωνιο.δεν ειναι ακρως trail παπουτσι.

vasilis lar
    Συμμετέχων

Φίλε argiekex το ATR σημαίνει All Terrain Running…δηλαδή για όλα τα τερέν….με τα Stinson 4 ATR τρέχεις κανονικότατα όπου θέλεις, εγώ τα φορώ κυρίως στην άσφαλτο (σε πολύωρες μάλιστα προπονήσεις) αλλά και σε light χωμάτινες διαδρομές.

argiekex
    Συμμετέχων

Σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

Nikolas
    Συμμετέχων

Εγώ πάλι θα σου πρότεινα τα mizuno wave rider 22….. τα φοράει φίλος 98 κιλά 1,97 ύψος και τα σχόλια του μόνο θετικά είναι!

liana
    Συμμετέχων

Εχετε καποια προταση για γυναικειο?

Christos
    Συμμετέχων

Γειά σας,
    είμαι 110 κιλά, 1,90 ύψος και με επέμβαση σε μηνίσκο προ 10 μηνών.
    θα με βοηθούσε κάποια πρόταση σε παπούτσι για γρήγορο περπάτημα, ελαφρύ τρέξιμο σε ορεινό χωματόδρομο περίπου 6-7 χλμ.
    Σας ευχαριστώ

Επισκόπηση 14 δημοσιεύσεων - 1 έως 14 (από 14 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.