Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Αγώνες / Ημιμαραθώνιος Αθήνας 2019

Ημιμαραθώνιος Αθήνας 2019

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 21 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Σκέφτομαι να κατέβω, πιο πολύ για χαβαλέ, μιας και θα συμμετάσχει και μια ομάδα που τρέχουμε μαζί.
    Βέβαια, έχω να κάνω ημί από την άνοιξη του 2014.
    Εν τω μεταξύ, παλεύω να βάλω λίγα χιλιόμετρα αλλά δεν τα καταφέρνω. Πολληηηηη βαρεμάρα.
    Οπότε, μάλλον για DNF με κόβω (χωρίς να αποκλείεται και το DNS) αλλά δε βαριέσαι…

Rigelian
    Συμμετέχων

Έλα, θα είμαι κι εγώ με παρέα για χαβαλέ!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@rigelian Σοκοφρέτες θα έχεις στις τσέπες σου;

Rigelian
    Συμμετέχων

Ναι μαζί με ακανέδες Λαϊλιά από τον Ρούμπο, αντί για τζελάκια!

tzatzikis90
    Συμμετέχων

τον είδα κι εγώ και το σκέφτομαι σοβαρά! στην κατάστασή μου βέβαια δεν ξέρω αν θα προλάβω να είμαι έτοιμος να τερματίσω έστω ημιμαραθώνιο σε ένα μήνα, θα είναι απόφαση τελευταίας στιγμής!

chriskapsio
    Συμμετέχων

Αν και δε βλέπω μεγάλη συμμετοχή στο forum για τον αγώνα εγώ θα πάρω μέρος και ελπίζω σε μια αξιοπρεπή εμφάνιση. Εάν δω καμιά γνωστή φάτσα θα χαιρετίσω!Καλό αγώνα σε όλους!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Κι εγώ εκεί θα είμαι, Χρήστο.

Ανώνυμος
    Ανενεργός

Καλό αγώνα σε όλους θα είμαι κι εγώ εκεί στα 5 km βέβαια.

spy
    Συμμετέχων

… 1:41:29 νομίζω … αλλά ανυποδητος αυτή τη φορά σε κακής ποιότητας άσφαλτο … που δοκίμαζε έντονα τα πέλματα ! Είναι μια αξιοπρεπής επίδοση για μένα … φυσικά πολύ μακριά από το περσινό 1:34:10 … αλλά προερχομουν από τραυματισμό … και φυσικά έτρεχα για πρώτη φορά τόσο μεγάλο χιλιομετρικο όγκο χωρίς παπούτσια ! Σε πολλά σημεία αναγκάστηκα να χαλάσω τον ρυθμο … έφτασα κιόλας στο σημείο να περπατήσω λίγο για προστασία των πελμάτων… αλλά το θεωρώ σημαντικό να τρέχεις σε ρυθμο κάτω του 4:50 … σβηστός !!! Επόμενος σταθμός την επόμενη Κυριακή για έναν χαλαρό μαραθώνιο … στη Μεσσήνη !!! Συγχαρητήρια σε όλες κι όλους για την προσπάθεια και παρουσία στον σημερινό αγώνα !!!

chriskapsio
    Συμμετέχων

Εκεί κάπου στην κατηφόρα της Αλεξάνδρας άκουσα τον καλπασμό του Echetlos εμφανίστηκε πλάι μου και με προσπέρασε γρήγορα!Πήγαινε 4.20-25 το χλμ εκείνη τη στιγμή. Εεε λέω Νίκο σε πήρε η κατηφόρα! Του έκοψα λίγο τη φόρα συστηθήκαμε-μιλήσαμε λίγο και κάποια στιγμή ακολούθησε ο καθένας το ρυθμό του. Η διαδρομή δύσκολη μάλλον αλλά όχι τόσο που να με απογοητεύσει. 1.46.28 ο χρόνος και μόλις 1.15 από το PB φέτος στον αγώνα του ΣΔΥΑ. Ίσως εάν δεν είχε τόση ζέστη….
    Συγχαρητήρια σε όλους, πάμε για τα επόμενα.

karakatsanisg
    Συμμετέχων

1.35 ρεκόρ για εμένα δεν το περίμενα με τίποτα. Το ρολόι έγραψε 21.5 χιλιόμετρα. Μάλλον θα έκανα πολλά Ζικ Ζακ.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που έτρεξαν σε τόσο δύσκολες συνθήκες! Φαντάζομαι πως όποιος το πήγε αγωνιστικά, θα δεινοπάθησε.

Είχα να τρέξω 21.1Κ από τον ημί της Αθήνας το 2014. Γενικότερα, έχω παρατήσει εδώ και 3 χρόνια την οποιαδήποτε προπόνηση για μεγάλες αποστάσεις και αερόβια βάση, δεν πάω σε αγώνες και δουλεύω κυρίως μικρότερα κομμάτια.
    Μια ομάδα που τρέχω μαζί, συμμετείχε στον αγώνα κι είπα να γραφτώ κι εγώ, πιο πολύ για πλάκα και χωρίς να το πολυσκεφτώ. Μπας και μου ξανάρθει ίσως… Δεν μ’ ενδιέφερε καν αν θα τερμάτιζα, σενάριο που ήταν και το πιθανότερο, ιδίως σε μια τέτοια διαδρομή. Προσπάθησα να κάνω κάποιες προπονήσεις, άλλοτε τα κατάφερνα, άλλοτε τα παρατούσα, κυρίως από βαρεμάρα. Τελικά ποτέ δεν ξεπέρασα τα 35χλμ εβδομαδιαίως.
    Είχα πει λοιπόν, βλέποντας και τον κωλόκαιρο, ότι με το που θα ένοιωθα το παραμικρό σφίξιμο στα πόδια, θα σταματούσα.
    Παρ’ όλα αυτά, ποτέ δεν ένοιωσα την παραμικρή κόπωση και τερμάτισα σβηστός. Δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω, με τόση ανηφόρα κιόλας, ίσως μόνο το ότι τα πόδια μου είναι γενικώς πολύ γυμνασμένα και άντεξαν.

Το θέμα όμως είναι αλλού. Από το 7ο-8ο χλμ βαριόμουν ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ, δεν ήξερα τι να κάνω για να περάσει η ώρα ή πώς να κοροιδέψω το μυαλό μου. Ούτε και τρέξιμο απολάμβανα στον ρυθμό που πήγαινα και με αυτόν τον διασκελισμό. Jogging μου φαινόταν.
    Οπότε, δεν μπορείτε να πείτε, το δοκίμασα, το προσπάθησα αλλά δεν… 😛
    Τα ξαναλέμε στους στίβους!

@chriskapsio
    Χρηστάρα, πολύ χάρηκα που τα είπαμε!

savinio
    Συμμετέχων

Καλημέρα και από εμένα… Συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια…στα δικά μου 1:34:58 ο χρόνος μου με PB (στον ίδιο αγώνα πέρυσι 1:39:30)….χάρηκα που είδα κάποια παιδιά πριν την εκκίνηση…πολύ καλό και το NB Beacon (thanks Νίκο @echetlos) που με πήγε απροβλημάτιστα…επόμενος σταθμός σε ένα μήνα Salonica.

big-blue
    Συμμετέχων

Ψηλέ, δε θέλω να σε προβληματίσω πολύ, αλλά τζόκινγκ έκανες. Γιατί δεν το πήγαινες προς κατώφλι το ρυθμό σου, να σφίξουν τα γάλατα, να μη βαριέσαι; 🙂

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@big-blue Διότι αν πήγαινα πιο γρήγορα, θα κουραζόμουν και σύντομα και πολύ. Και απλά θα σταματούσα.
    Δεν έπαιζε η παραμικρή ταλαιπωρία ως επιλογή.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 21 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.