Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Αγώνες / Μαραθώνιος Ναυπλίου 2023

Μαραθώνιος Ναυπλίου 2023

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 24 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Τι γίνεται με τις εγγραφές;
    2 μήνες πριν και δεν έχουν ακόμη ανοίξει.

AlexFocus
    Συμμετέχων

Θα ειναι ο πρωτος μου αγωνας σε ασφαλτο καθως σε βουνο εχω καμποσες συμμετοχες. Με ανυπομονησια περιμενω να ανοιξουν οι εγγραφες. @Echetlos θα χαρω να σε δω στον αγωνα!!!!

Stelios_Ft
    Συμμετέχων

Αφού ξέρουμε ημερομήνια… Μπορεί κάποιος να ξεκινήσει προετοιμασία, να κλείσει και την διαμονή αν θέλει να μείνει και λογικά δεν θα αργήσουν να ανοίξουν οι εγγραφές.

• Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 11 μήνες πριν από Stelios_Ft.
    giannis d
    Συμμετέχων

δε θα γινει μαλλον

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@giannis1970 Έχεις κάποια πληροφόρηση, Γιάννη;

giannis d
    Συμμετέχων

Νικολα οχι επισημα γι αυτο και απλα το αναφερω με επιφυλαξη ,αλλα στην περιοχη ακουγεται οτι δε θα γινει

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Κρίμα…
    Φέτος που η Θεσσαλονίκη δεν αποτελεί επιλογή για αρκετούς, λόγω ημ/νίας, μπορεί και να μάζευε περισσότερο κόσμο το Ναύπλιο.

dimitris765
    Συμμετέχων

@Echetlos γιατί δεν αποτελεί επιλογή η θεσσαλονίκη αναμένεται να έχει πολύ ζέστη;

buitre
    Συμμετέχων

Μου κάνει τρομερή εντύπωση πάντως το οριο συμμετοχής στο Ναύπλιο. Μαραθώνιος 250 ημιμαραθώνιος 550. Και πρώτη φορά νομίζω ότι έχουν διαφορετικές εκκίνησεις. Δύο φορές που έχω συμμετάσχει είχαν κοινή εκκίνηση.

chriskapsio
    Συμμετέχων

Τι λέτε ρε παιδιά ότι μπορεί να μη γίνει. Και εγώ ξεκίνησα προετοιμασία στον αέρα??

Stelios_Ft
    Συμμετέχων

Και πέρυσι είχαν διαφορετικές εκκινήσεις, με τον μαραθώνιο να ξεκινάει πιο νωρίς.

Γιατί σου κάνουν εντύπωση τα όρια συμμετοχών?

• Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 11 μήνες πριν από Stelios_Ft.
    Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Μόλις επικοινώνησα με τον ΔΟΠΠΑΤ Ναυπλίου, τον οργανισμό που είναι υπεύθυνος για τον αγώνα.
    Μου είπαν ότι θα διεξαχθεί κανονικά και εντός του μήνα θα ανοίξουν και οι εγγραφές.
    Για να πω την αλήθεια, δεν ακουγόντουσαν και τόσο πειστικοί.

chriskapsio
    Συμμετέχων

Το ότι δεν ακουγόντουσαν και τόσο πειστικοί δε μου αρέσει, δε μου αρέσει καθόλου!

big-blue
    Συμμετέχων

Σύντομα θα καταθέσουμε αίτημα προς τον ΔΟΠΠΑΤ ως Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Αργολίδας, για να μας απαντήσουν υπεύθυνα

Stelios_Ft
    Συμμετέχων

Φίλος επικοινώνησε και αυτός τηλεφωνικά και του είπαν ότι θα ανοίξουν οι εγγραφές μέσα στην εβδομάδα.
    Το ίδιο έλεγε και αυτός, ότι δεν του ακούστηκαν καθόλου πειστικοί.
    Nα δείτε που τελικά θα τον κάνουν virtual… 😀

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 24 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.