- Αυτό το θέμα έχει 33 απαντήσεις, 11 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 8 έτη, 6 μήνες πριν από τον χρήστη Nikos Pilikas.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
6 Μαΐου 2016 στις 17:15 #6609EldaΣυμμετέχων
Συνεχιζοντας για τις μεγαλες αποστασεις με τα αγαπημενα kinvara κι ετοιμη να προβω σε μια ακομη αγορα, πρωτη για τα Κ6, καθως και τα Α6 για τα πιο γρηγορα κομματια (για να δουμε πώς θα μας κατσει και το 0 drop), θελω κι ενα ζευγαρι για τα recovery (κυριως γι αυτα) ή και τα easy, με λιγο παραπανω cushioning απο τα kinvara. Μεχρι τωρα ειχα τα ride και με βολευαν πολυ, αλλα τα εχω λιωσει εντελως και τα καινουρια απ ο,τι βλεπω ειτε δεν υπαρχουν στο νουμερο μου (τα πιο φτηνα) ειτε ειναι οικονομικα ασυμφορα, ποσο μαλλον για ενα παπουτσι που θελω μονο για τετοιου ειδους προπονησεις.
Οποτε αναμενω προτασεις για κατι σχετικα οικονομικο.
6 Μαΐου 2016 στις 17:57 #6611Nikos GalΣυμμετέχωνσυνηθιζω να αγοραζω απο τα Outlet της adidas η τον αυγουστο, με min έκπτωση 50%.
Απ ‘ο,τι εχω δοκιμασει σε απορροφητικα, μ αρεσαν τα brooks ghost και τα adidas energy boost. Τα ultra boost αν και τα πληρωσα χρυσα δεν μ αρεσουν καθολου, κυριως για σφιγγουν το ποδι με τη λογικη καλτσας, χωρις να μπορω να τα ρυθμισω με τα κορδονια. Επισης εχω τα new balance 1080v4, τα οποια εχουν ιδιαιτερο πατημα που πιθανως να μην αρεσει σε ολους.
Με ενα κλικ λιγοτερη απορροφηση αλλα κ παλι επαρκεστατη, μ αρεσουν τα newbalance 870v3 και τα adidas glide boost, που στο outlet καποιες περιοδους τα βρισκεις με <50€. Τα saucony γενικως δεν τα συμπαθησα στα δοκιμαστηρια αν κ δεν τα χω τρεξει. Τα asics με gel ειναι παραλογα ακριβα. Για τα mizuno εχω περιεργεια…6 Μαΐου 2016 στις 17:59 #6612Nikos PilikasΣυντονιστής@maria_gotsi Χαμηλό drop, Μαρία;
6 Μαΐου 2016 στις 18:32 #6613EldaΣυμμετέχων4-8 κατα προτιμηση.
6 Μαΐου 2016 στις 18:32 #6614taziΣυντονιστήςΠραγματι οι καλυτερες προσφορες ειναι μακραν αυτες που βγαινουν στα outlet της adidas. Εχω καταντησει να ψωνιζω σχεδόν αποκλειστικα απο εκει. Μου ταιριάζει απολυτα και η φορμα της οποτε δεν εχω λογο να ψαχνομαι αλλου.
Με εχουν βολεψει πολύ τα boston και εχω παρει 3 ζευγαρια απο δαυτα! Αν ξαναβγουν θα παρω παλι αλλα τρια!!!6 Μαΐου 2016 στις 18:34 #6615dimitrissssΣυμμετέχωνΜαρία μιας και φαίνεται ότι προτιμάς τα Saucony δοκίμασε τα Triumph ISO. Τα βρήκα πολύ άνετα και ξεκούραστα, έχουν πολύ αφρό με stack height 23-31mm. Έχω την πρώτη έκδοση τους χωρίς το νέο αφρό Everun o οποίος έχει πάρει ανάμικτες κριτικές. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι σε κάποιους δρομείς το Isofit προκαλεί ερεθισμούς με τα πλαστικά του μέρη.
Τα Α6 έχουν μηδενικό drop? Νομίζω μόνο τα Virrata από Saucony.6 Μαΐου 2016 στις 18:35 #6616EldaΣυμμετέχωνBoston φορουσα πριν ανακαλυψω τα kinvara, ειχα αγορασει 3 ζευγαρια αν θυμαμαι καλα, εχω τρεξει και 2 μαραθωνιους με αυτα. Τωρα πλεον δε νομιζω να μπορω να φορεσω τοσο ψηλο drop. Kαι δεν ειναι παπουτσι που θα μου ταιριαζε για recovery, δεν το θεωρησα ποτε αναπαυτικο.
6 Μαΐου 2016 στις 18:40 #6617EldaΣυμμετέχωνΤα Α6 έχουν μηδενικό drop? Νομίζω μόνο τα Virrata από Saucony.
To sportsshoes εχει 2 αντρικα και 2 γυναικεια, τα γυναικεια τα δινει και τα 2 με 0, ενω τα αντρικα το ενα με 0 και το αλλο με 4!!! Αλλου διαβαζω για 0 αλλου για 4, τρεχα γυρευε.
6 Μαΐου 2016 στις 19:12 #6618EldaΣυμμετέχωνΜαρία μιας και φαίνεται ότι προτιμάς τα Saucony δοκίμασε τα Triumph ISO. Τα βρήκα πολύ άνετα και ξεκούραστα, έχουν πολύ αφρό με stack height 23-31mm
Ενδιαφερουσα η περιφραφη τους, αλλα τουλαχιστον τα sportsshoes τα εχουν ακριβα, 62.5 λιρες την πρωτη εκδοση, 121.5 τη δευτερη!
6 Μαΐου 2016 στις 19:25 #6619dimitrissssΣυμμετέχωνΤο Runner Store έστειλε μήνυμα για 25% σε επιλεγμένα κομμάτια, θα γίνει ντου λογικά αν δεν έχει γίνει ήδη. Έτσι είχα πάρει τα Triumph ISO €72,5 όταν είχε σε όλα 50% για ένα σαββατοκύριακο το καλοκαίρι.
6 Μαΐου 2016 στις 20:12 #6620mashineΣυμμετέχωνΤα Α6 είναι φοβερά άκαμπτα και σκληρά χωρίς λόγο.(4mmdrop).Αν σου ταιριάζει το adios2 είναι ευκαιρία στα 63€ στα αουτλετ.Για easy recovery ίσως ένα ΝΒ;(boracay-zante πολύ αναπαυτικά).Ο @Echetlos τι προτείνει;
6 Μαΐου 2016 στις 20:45 #6621VickyΣυμμετέχωνΚαλησπερα.
Καποια περιοδο ειχα βολευτει και εγω πολυ με το kinvara 3. Μετα απο αρκετο καιρο ειχα καποιες ενοχλησεις στα γονατα (μου κολλησε στο μυαλο οτι μπορει να οφειλοτσν στα παπουτσια) και σταματησα να τα χρησιμοποιω……Απο τοτε εκανα πολλες δοκιμες…..
Θα σου προτεινα να δοκιμασεις τα New Balance zante. Εχω παρει το 1. Κυκλοφορησε και το 2 το οποιο νομιζω οτι ο Νικος θα μας το παρουσιασει οπου ναναι…
Το zante πολυ καλο. Ελαφρυ, μαλακο, με πολυ καλη εφαρμογη. Οταν το φοραω νομιζω οτι μπορω να τρεξω πολυ γρηγορα.
Μου αρεσε-βολεψε πολυ….6 Μαΐου 2016 στις 20:45 #6622Nikos PilikasΣυντονιστής@maria_gotsi 4mm είναι τα Α-Type.
Αν κατάλαβα καλά, τα τελευταία Kinvara που φόρεσες είναι τα 4, σωστά;
Ε, τα 5 και 6 είναι ίσως αυτό που ψάχνεις.
Καμμία σχέση με τα τέσσερα προηγούμενα μοντέλα, είναι πλέον πολύ πιο απορροφητικά και προπονητικά.
Καλά τα λέει ο Δημήτρης για τα ISO αλλά μάλλον θα σου φανεί πολύ “μπόλικο”, έχεις συνηθίσει αλλιώς…
@mashine Racing flat είναι τα Α6, λογικό να είναι άκαμπτα, Πάνο.6 Μαΐου 2016 στις 21:18 #6624spyΣυμμετέχων…Μαρια εγω σκοπευω ν’ακολουθησω τη συμβουλη του Νικου (@echetlos) που μου ειχε δωσει πριν λιγο καιρο, αλλα και την προτροπη της Βικυς (@Vicky), και θα παω να δοκιμασω για πιο αναπαυτικα παπουτσια τα Zante!Ειναι ελαφρια, με 6mm drop, απορροφητικα … και φαινεται να πληρουν τις προυποθεσεις για τις οποιες τα θελω!Τα adidas boston που εχω τωρα δεν με εχουν ενθουσιασει ιδιαιτερα, ενω τα Hoka τα εχω απορριψει ως χοντροπαπουτσα, αφου το ποδι παθαινει ανοσια εκει μεσα, χανοντας καθε επαφη με το περιβαλλον!Αν δε με βολεψουν τα Zante … θα καταφυγω για αλλη μια φορα στη δοκιμασμενη συνταγη των launch, παπουτσι που χρησιμοποιω ανελλιπως εδω και 3 χρονια!
6 Μαΐου 2016 στις 21:46 #6626EldaΣυμμετέχωνEυχαριστω για τις απαντησεις!
@Echetlos Νικο, ναι τα Κ4 ειχα, 4 ζευγαρια συνολικα (και θα μου βγαλουν μερικα ακομα χλμ τα 2 τελευταια που εχω) και θα παω στα Κ6 τωρα μια και δεν προλαβα τα Κ5 στο νουμερο μου. Οποτε προτεινεις αυτα για ολες τις δουλειες? Οκ, δε με χαλαει!Τελικα τα Α6 τι drop ειναι? Το sportsshoes τα δινει ολα τα γυναικεια στα 0. Ειναι δυνατον να κανουν λαθος?
https://www.sportsshoes.com/products/?q=type%20a6%20womens -
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.