Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 2ο Μέρος

Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 2ο Μέρος

• Αυτό το θέμα έχει 693 απαντήσεις, 34 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 8 έτη, 2 μήνες πριν από τον χρήστη big-blue.
Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 694 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Τώρα σοβαρεύουν τα πράγματα, μαραθωνοδρόμοι μου…

than
    Συμμετέχων

Ας κάνω λοιπόν την αρχή: Ξεκούραση τη Δευτέρα. (και η ξεκούραση προπόνηση είναι)
    Ίσως λίγο ποδήλατο το βραδάκι για ξεμπούκωμα, στα πέριξ: Γέρακα, Βριλήσσια, Χαλάνδρι.

chamav
    Συντονιστής

MAF test για μένα σήμερα το πρωί στην 4άρα, ένα γύρος ζέσταμα, ο δεύτερος και τρίτος το τεστ. Αποτέλεσμα είναι ότι ο MAF ρυθμός μου βελτιώθηκε στα 5:20 για ΜΚΠ<140.

Nestoras Katsios
    Συμμετέχων

μα ρε χαραλαμπε εκανες το moufa εεεε sorry το maf test με τον ηλιο ψηλα! ειχες ηδη +5 σφυγμους

big-blue
    Συμμετέχων

Νικόλα δίκιο έχεις, μπαίνουν τα ΜΡ στο πρόγραμμα που για μένα ειναι οι δυσκολότερες προπονήσεις
    * ψάχνω να βρω πως μπορώ να απαντώ σε συγκεκριμένο post με παράθεση. Πως γκενεν αυτό;

winarg
    Συμμετέχων

Χαλαρό 11άρι σε 1:01 πρωί πρωί στο δρόμο

mashine
    Συμμετέχων

Πάλι ψιλοαφυδατώθηκα εχθές χωρίς να το καταλάβω αν και έπινα 200μλ κάθε 5κ.Ατιμος καιρός άτιμα χιλιόμετρα!

tzatzikis90
    Συμμετέχων

πιστός στις υποσχέσεις μου, ξεκίνημα από σήμερα με 8 εύκολα χιλιόμετρα σε 48:44 λόγω παρέας. πήρα την πρωτοβουλία και έβγαλα με σπριντ τις 4 ανηφόρες που βρήκα μπροστά μου να ξεμπουκώσω λίγο..

και στη συνέχεια κοιλιακοί-ραχιαίοι και κάμψεις.

το φόρτωμα ξεκίνησε!

big-blue
    Συμμετέχων

Τελικά τα 20Κ ΜΡ πήγαν τέλεια παρόλο που είχε πολλή ζέστη.
    Ξεκινάμε καλά τα δύσκολα, την επόμενη εβδομαδα ανεβαίνω κ VDOT, για να δούμε…

Τώρα σοβαρεύουν τα πράγματα, μαραθωνοδρόμοι μου…

spy
    Συμμετέχων

…η σοβαροτητα ειναι παντα σχετικη εννοια!
    …σημερα το πρωι στα βοηθητικα του ΟΑΚΑ, 3 χλμ ζεσταμα, στη συνεχεια 30’tempo στο 4:20/χλμ και τελος 3 χλμ αποθεραπεια … συνολικα 12,94 χλμ σε 1:02:20!

Καλημερα σας!!!

manolee
    Συμμετέχων

‘Επρεπε να ερθεις στο πανω γηπεδο Σπυρο…
    Πρώτη προπόνηση στο ΟΑΚΑ σημερα και μου φάνηκαν πολύ χύμα τα πράγματα

spy
    Συμμετέχων

@manolee:…είδα κάποιον που έτρεχε, όταν έφυγα κατά τις 7:30 …εσύ ησουν, διότι δεν νομίζω ότι υπήρχε άλλος στο πάνω γήπεδο! Ξεκίνησα στις 6:15 το πρωί σήμερα, αλλά μετα απο 15′ … που έτρεχα μόνος μου κατω, μου την “έπεσε” ένα γκρουπακι 12-15 ατόμων, που έκανε μετά γυμναστική!Τους παρακάλεσα να μου αφήσουν το διάδρομο 1 … κι αυτοί σεβάστηκαν απόλυτα την επιθυμία μου!Εντυπωσιαστηκα…!Κρίμα πάντως που δεν σε είδα…!Τη Πέμπτη θα είμαι μάλλον ξανά εκεί!

manolee
    Συμμετέχων

Εγώ ήμουν αυτός που προσπαθούσε να τρέξει….
    Τα παιδία ήταν απ το μπάσκετ Αμαρουσίου , μάλλον ξεκινάνε προετοιμασία .Ειδα πολύ κόσμο και είπα αφού δεν θα ενοχλήσω κανέναν να τρέξω επάνω .Την άλλη φορά θα σου ζητήσω αυτόγραφο …

spy
    Συμμετέχων

@manolee: …άσε το δούλεμα τωρα, διότι είμαι και ντροπαλός…!Την επόμενη φορα, που μάλλον θα είναι ή Πέμπτη …να τα πούμε…!Μετά το προγραμμα μου …κάνουμε την αποθεραπεία παρεα, αν θέλεις και φυσικά σε βολευει!

manolee
    Συμμετέχων

Οκ Σπύρο όταν ξαναέρθω θα τα πούμε από κοντά

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 694 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.