Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 2ο Μέρος

Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 2ο Μέρος

• Αυτό το θέμα έχει 693 απαντήσεις, 34 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 9 έτη, 5 μήνες πριν από τον χρήστη big-blue.
Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 16 έως 30 (από 694 συνολικά)
  • Συντάκτης
    dimitrissss
    Συμμετέχων

Γιατί αλλάξαμε νήμα; Αφού τα παίρνει και το πρώτο.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@dimitrissss Τα παίρνει αλλά πλέον δεν σε πάει στο τελευταίο ποστ, σε πάει στο πρώτο.

Γιατί αλλάξαμε νήμα; Αφού τα παίρνει και το πρώτο.

sotos-marathon
    Συμμετέχων

Ναι Θάνο διακοπές κάνουμε και εμείς αλλά η προπόνηση το πρωί είναι και αυτή μέρος των διακοπών!! Έχει μία διαδρομή τον δρόμο που ανεφερα Λακοπετρα αεροδρόμιο Αραξου όπου είναι 28χλμ πήγαινε έλα όχι τελείως φλατ πηγαίνοντας έχει περίπου 3-4χλμ κατηφορικα και μετά γίνεται φλατ οπότε στον γυρισμό ότι προπόνηση και να έχεις το ζορισματακι της ανηφορας το τρως… καλά θα κάνεις και θα πάρεις μαζί σου τα τρεξιματικα σου..Α!εάν βγεις νωρίς το πρωί δεν έχει πολύ κινηση ο δρόμος.

spy
    Συμμετέχων

…χθες το απογευμα 110′ ασκησεις ενδυναμωσης κορμου, χεριων και ποδιων … και σημερα το πρωι 1500 μετρα κολυμβηση σε 38’14”!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

14Κ ελεύθερο χθες στο 5:02. Ωραίος καιρός και οι ρυθμοί πέφτουν χωρίς να το καταλάβεις.

dimitrissss
    Συμμετέχων

Καλημέρα. Δεκαράκι σε ρυθμό 5:22. Ζέστη, υγρασία.

xipolitakos
    Συμμετέχων

4χλμ ζέσταμα & 9χλμ @ 4:30 στον παράδρομο της Αττικής οδού παρέα με @winarg.

tazi
    Συντονιστής

Επιστροφή στην Αθηνα μετα απο παρατεταμενες διακοπες στο Πήλιο.
    Διανύω περίοδο τρεξιματικης διαβολοβδομαδας.
    Πιο κατω το προγραμμα μου και ακομα πιο κατω οτι εχω κανει μεχρι στιγμης, συνολο 98 χιλιομετρα μαζι με το ζεσταμα και την αποθεραπεια με τις τρεις απο τις εξι προπονησεις να ειναι πολυ δυνατες.

Δ:1×10 3:55″
    Τρ:16
    Τ:10χαλ
    Π:4-5×2000/3′ 7′:30″
    Παρ15χ
    Σ–
    Κυρ: 25 4:30″

tzatzikis90
    Συμμετέχων

είπα κι εγώ μπαίνω δυνατά και μετά βλέπω εδώ τις προπονήσεις όλων σας και σκέφτομαι “για ποιο λόγο είμαι ακόμα εδώ μέσα!?”…

τέλος πάντων, ας πω στα γρήγορα και τα δικά μου και μετά θα κρυφτώ στην ανυπαρξία μου!

χτες το απόγευμα διαλειμματική στο δημοτικό στάδιο. ζέσταμα 2.8χλμ με ανοίγματα και δρομικές ασκήσεις μέσα και στη συνέχεια 3×1600 με μέσο ρυθμό 4:17-4:14-4:16. διάλειμμα ενδιάμεσα 1 λεπτό περπάτημα και ανασύνταξη, αποθεραπεία στο τέλος 1.4χλμ και διατάσεις. συνολικά 9χλμ τρεξίματος σε 48:51. το θετικό της υπόθεσης πως παρά τη ζέστη, 1η φορά στις τελευταίες διαλειμματικές ένιωθα άνετος με το ρυθμό. ίσως άρχισα να ξαναβρίσκω τις ανάσες μου. ΙΣΩΣ!

σήμερα 50 λεπτά ενδυνάμωση πόδια μετά από καιρό. αύριο τεμπάκι.

αυτά κι από εμένα, καλή συνέχεια!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Μπορείτε να μην μου τον τρομάζετε και τον χάσουμε από πελάτη..;

είπα κι εγώ μπαίνω δυνατά και μετά βλέπω εδώ τις προπονήσεις όλων σας και σκέφτομαι «για ποιο λόγο είμαι ακόμα εδώ μέσα!?»…

spy
    Συμμετέχων

…σημερα το πρωι διαλειμματικη στο ΟΑΚΑ:3 χλμ ζεσταμα, στη συνεχεια 3χ2000μ. σε ρυθμο 4:10/χλμ με 4’διαλειμμα και τελος 3 χλμ αποθεραπεια …συνολικα 13,89 χλμ σε 1:09:42! Ο δυνατος αερας με ταλαιπωρησε πολυ και τα κομματια βγηκαν στο 4’05”,4’16” και 4’14” το χλμ αντιστοιχα, αλλα γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο τη προσπαθεια που εβαλα, αφου οι παλμοι μου εφθασαν και τους 162!

Καλημερα σας!

sotos-marathon
    Συμμετέχων

Εχθες ένα 12αρι χαλαρό με ρυθμό 5.19″.
    Σήμερα νωρίς το πρωί 14χλμ από τα οποία τα 5 σε ρυθμό 4.22″!

Etien
    Συμμετέχων

Καλημερα !!
    Προετοιμαζοντας τα νεα παπουτσακια μου …
    16 χιλ χτες στο 5,23 .
    19 προχτες στο 5,29 .
    16 παρα προχτες στο 5,34 .
    Ολα καλα !!

Ευχαριστω .

dimitrissss
    Συμμετέχων

Δεύτερη εργομέτρηση σήμερα μετά από 7 μήνες. Δε θυμάμαι να τα είχα φτύσει τόσο την προηγούμενη φορά.

mashine
    Συμμετέχων

@spy Αφού η προσπάθεια ήταν η ίδια σίγουρα ο αέρας σε έκοψε.Στο 405 ήταν και τα τελευταία.Βέβαια υπερβολικά μεγάλο το διάλειμμα κατ΄εμέ.

@tazi
    Καλώς ήρθες!

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 16 έως 30 (από 694 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.