Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 4ο Μέρος

Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 4ο Μέρος

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1,006 έως 1,020 (από 1,027 συνολικά)
  • Συντάκτης
    tzatzikis90
    Συμμετέχων

Καλημέρα σας!

Πρωινό 14ρι σήμερα με 5:05 μέσο και 160 παλμούς!

Συνεχίζουμε!

big-blue
    Συμμετέχων

Καλά πάνε οι προπονήσεις.
    Αύριο έχουμε ένα 5άρι, αγώνα…
    Άραγε πως τρέχονται αυτά, με μικρό negative;

Sotiris Diamantopoulos
    Συμμετέχων

@big-blue, σε professional επίπεδο, είναι τέτοια η απόσταση που συνήθως βγαίνει ένα U-curve αν θυμάμαι καλά. Στο δικό μας επίπεδο, μάλλον είμαστε στα κόκκινα σε όλη τη διάρκεια και στο τέλος, αν δεν έχουμε καεί πριν φτάσουμε στο 4ο χλμ, τα δίνουμε όλα στο 5ο και τερματίζουμε. Προσωπικά, επειδή τρέχω το 5άρι πιο “κόκκινος” σε σχέση με το 10άρι, μου είναι πιο εύκολο να κάνω negative split στο 10άρι, παρά στο 5άρι. Κάτι που συνέχεια διαβάζω (χωρίς να το πετυχαίνω πάντα) είναι η σημασία μιας ελαφρά πιο συντηρητικής εκκίνησης, τύπου +5” απόκλιση από το επιθυμητό pace για το 1ο χλμ, +-0” για τα επόμενα 3, και -5” για το τελευταίο.

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Από εμένα τα νέα δεν είναι τόσο ευχάριστα. Την Κυριακή στο σεμι Λονγκ 23αρι έσφαξα τα 2 τελευταία λόγω κρυωμενου στομαχιού. Από τότε έχω ένα βήχα που δε με αφήνει τι βράδυ να έχω ποιοτικό ύπνο. Από εχθές ξεκίνησα τρεμπον μπας και δω φώς. Συν τις άλλοις από εχθές εμφανίστηκε ένας πόνος κατά την αφή στην λακούβα του δεξιού ισχίου που σβήνει σταδιακά κατεβαίνοντας προς το γόνατο. Έσφαξα την προπόνηση της Τρίτης, χθές η διαλλειματικη δε βγήκε αφού πήγα σε γυμναστήριο χωρίς κλιματισμό με υπερβολική υγρασία που έκαναν το έργο αδύνατο. Η καρδιά τα είδε όλα. Αύριο έχω 2:30 με 3 ώρες σε κλίση αερόβιο. Θα πάω σε πολύ συντηρητικό Ρυθμό περισσότερο για να βοηθήσω να βγουν οι βλέννες που έρχονται το πρωί από το φάρμακο.

tazi
    Συντονιστής

@big-blue Αν εισαι τυπος που μπορεις να πας βαση σχεδιου, το πρωτο +5/10 απο το επιθυμητο, το δευτερο + 5, το τριτο εκει που υπολογιζεις και μετα ανοιγεις, δε κοιτας τιποτα. Στα τελευταια δυο σκεφτεσαι 2 χιλιμετρακια μονο εμειναν στο λαστ οποιον παρει ο διαολος.

Echetlos
    Συντονιστής

😀

… στο λαστ οποιον παρει ο διαολος.

tazi
    Συντονιστής

Επειδη το τρεξιμο δυστυχως δεν υπαρχει πια στην αυζεντα λογω κυριως του τραυματισμου που θα χρειαστει επεμβαση απο βδομαδα ξεκιναω κωπηλασια😋 Νικ μη τολμησεις να μου ξανασφιξεις το χερι, γιατι θα σε κανω με τα κρεμμυδακια🤣🤣🤣

stratus
    Συμμετέχων

@tazi Ρε Νικόλα τόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα γαμωτο
    Περαστικά και γρήγορη επάνοδο

spy
    Συμμετέχων

@tazi:. … Νικολή πολλά περαστικά … πολύ λυπάμαι με τα νέα σου … αλλά είμαι βέβαιος ότι το έχεις ψάξει τόσο πολύ … που αυτή θα είναι η ενδεδειγμένη λύση ! Καλή και γρήγορη επάνοδο … και εχε κατά νου και το κολύμπι για ταχύτερη αποκατάσταση !!!

tazi
    Συντονιστής

Μην ανησυχειτε, θα γινω ντουκι!!!, Μετα τα ρεκορ θα πεφτουν σα μαρουλοφυλα

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Περαστικά Νίκο… Καλή επάνοδο στους δρόμους!!!

big-blue
    Συμμετέχων

Όπως έλεγε ο @stratus, είναι ένας μικρός μαραθώνιος:)
    Δεν είναι κ ευχάριστο να σκέφτεσαι πως θα είσαι στα κόκκινα για 20’ περίπου (ευελπιστώ:))

@tazi
    τι έχασα; Ζημιά στα πόδια; Άντε καλή επέμβαση κ γρήγορη ανάρρωση εύχομαι!

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Ο βήχας καλά κρατεί… Ένα ακόμα βράδυ πέρασε με τον ελάχιστο ύπνο. Βγήκα όμως και αντί για δυόμισι με τρεις ώρες, έκανα 2 . Είχε ανέβει η θερμοκρασία πολύ, και προτίμησα να μείνω σχετικά φρέσκος εν όψει της νέας εβδομάδας. Δύσκολα τα πράγματα. Τι θετικό είναι πως το πόδι δε με ενοχλεί , αφού βρήκα τι έφτιαξε. Είχαν μετακινηθεί οι σανίδες του κρεβατιού και στον χώρο που προέκυψε κάπως δημιουργήθηκε το θέμα. Τεσπά, μακάρι να στρώσει το θέμα με το βήχα γιατί μου δίνει νεύρα και μέσα στη μέρα… Θα συνεχίσω τα τρεμπον μέχρι να σβήσει ο ήλιος…

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Την ώρα που ο αγαπητός ελιουντ έκανε τα ασύλληπτα, εγώ ήμουν στο νοσοκομείο . Τελικά έχω βρογχίτιδα. Κιρτιζονουχα εισπνοή για 10 μέρες με προσοχή μη πάθω επιμόλυνση… Κρίμα.

stratus
    Συμμετέχων

@kalogeridis Περαστικα αφεντικο.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1,006 έως 1,020 (από 1,027 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.