Και ενα ευχαριστο μετα την καλοκαιρινη ταλαιπωρια
alea jacta est
Dear Christos Mantzavakos,
Congratulations! This is to notify you that your entry into the 123rd Boston Marathon on Monday, April 15, 2019 has been accepted, provided that the information you submitted is accurate.
@echetlos ξεκίνησα εισπνοές χθές. Θα δω πως είμαι την Τετάρτη. Αν μπορέσω να κάνω προπόνηση ίσως παραμείνω στην προσπάθεια. Αν όχι, τότε θα δώσω ξεκούραση. Νιώθω ήδη καλύτερα με μικρότερες κρίσεις βήχα. βέβαια από χθές το βράδυ έχω πόνο κάτω από τον θώρακα ως αποτέλεσμα του επίμονου βήχα. Δεν με προβληματίζει όμως αυτό.
@stratus συγχαρητήρια ρε φίλε!!! Μεγάλο πτυχίο!!! Άντε τώρα να βρεις λεφτά… Και είναι πολλά φαντάζομαι!!!
@echetlos Πραγματι μεγαλο παρασημο απο την αποψη οτι παροτι κουβαλαω τα προβληματα στο αναπνευστικο ημουν 32 ολοκληρα λεπτα κατω απο το οριο.Προφανως αυτα τα ορια δε βγαινουν στην τυχη
@tazi Χορηγοι ε;Το gorun τι κανει;Τουλαχιστον ενα μπλουζακι να το διαφημισω
@kalogeridis Ευχαριστω Παναγιωτη.Λεφτα αστο καλυτερα,Περιττο να σου πω οτι τα γυναικοπαιδα μου ειπαν οτι δεν υπαρχει περιπτωση να παω μονος μου.Ή ολοι μαζι ή κανενας,επεσε βετο κοινως.
Μην τον παρατησεις το μαραθωνιο.Κανε αναπροσαρμογη στοχου και πηγαινε.Τωρα εσυ μπορεις να καταλαβεις πως ειναι να τρεχεις με ασθμα
Έχουν δίκιο τα γυναικόπαιδα!!! Αυτά υπομένουν το καπρίτσιο σου, είναι οικογενειακή ανταμοιβή!!!
Όταν έγινε η διάγνωση δε σου κρύβω ότι εσένα σκέφτηκα αμέσως. Δε μπορώ να με φανταστώ όμως να κάνω διαλλειματικη υπό αυτές τις συνθηκες. Μακάρι μέχρι την Τετάρτη να δω βελτίωση. Ειδάλλως την άνοιξη θα ρεφαρω.
@kalogeridis Παναγιωτη,μην κανεις διαλλειματικες αμα εχεις προβλημα με το αναπνευστικο,μεχρι να γινεις καλα.Μην τα παρατας,τρεξε οσο μπορεις να συντηρηθεις και απλα αναθεωρησε το στοχο
Πλακα κανω για τα γυναικοπαιδα το θεμα ειχε συζητηθει απο το καλοκαιρι,σαφως θα πηγαιναμε ολοι μαζι και απλα περιμεναμε το BQ
Δυστυχώς η πορεία μου την τελευταία εβδομάδα ήταν αντιστρόφως ανάλογη από αυτή του Παναγιώτη κι ελπίζω στο τέλος να πάνε όλα καλά και να σταθούμε μαζί στην εκκίνηση, έστω και με αναπροσαρμογή! εγώ άλλωστε εξαρχής απέφευγα συγκεκριμένο στόχο..
@stratus – συγχαρητήρια Χρήστο! με το καλό!
@mashine – απίστευτος χρόνος Πάνο! μπράβο και πάλι μπράβο!
@tazi και @kalogeridis γρήγορη ανάρρωση και στους δυο σας! λίγο ταχύτερη στον Παναγιώτη για να τον έχω να με ζαλίζει σ όλο το δρόμο!
ελπίζω να μην ξέχασα κάποιον.. καλή συνέχεια!
Συντάκτης
Επισκόπηση 7 δημοσιεύσεων - 1,021 έως 1,027 (από 1,027 συνολικά)