ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Τοποθέτηση ετικέτας: 

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 241 έως 255 (από 389 συνολικά)
  • Συντάκτης
    naftony
    Συμμετέχων

Στη NIKE το Nike ZoomX Vaporfly Next% x Gyakusou το έχει 150 ευρώ. Γιατί άραγε τόσο φθηνά; Είναι διαφορετικό από το κανονικό ή τρελή προσφορά;

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@tonykyr Απλά είναι πιο βαρύ λόγω upper.

naftony
    Συμμετέχων

Αν είναι μόνο αυτή η διαφορά τότε αξίζει. Πάντως το βάρος του δεν μπορώ να το βρω πουθενά

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Φαντάσου πόσο θα είναι για να το κρύβουν! 😂

geomaz
    Συμμετέχων

Το ποσο βαρυτερο ειναι το Vaporfly NEXT% GYAKUSOU (σε σχεση με το κανονικο),θα σας το πω μολις τα παραλαβω.

Τρελη αηδια το χρωμα/σχεδιο παντως.
    Μαλλον για αυτο το εβγαλαν σε αυτην την προσφορα/το σκοτωσαν.
    Νομιζω πιο εκκεντρικο,δεν γινεται..
    Αλλα σε αυτην την τιμη…σκασιλα μου,στα longrun θα το βαζω να ξεκουραζω τα ποδια μου..
    Διαβασα οτι ειναι πιο δομημενο-σταθερο το πανω μερος και οτι καποιον τον βολεψε περισσοτερο απο το next 2.

aRiSTiDiS
    Συμμετέχων

@geomaz καλοφόρετο!!! Σιγά μη σκάσεις για το χρώμα. Αν τρέχεις και βράδι, σαν εμένα, μόνο όταν δεν το φοράς βλέπεις τι χρώμα έχει

geomaz
    Συμμετέχων

Να σαι καλά aristidis, και γω κάπως έτσι το σκέφτηκα. Διάβασα για το συγκεκριμένο ότι είναι πιο σταθερό απο την δευτερη έκδοση,λογω ενισχύσεων στο πανω μέρος και τελικά το βάρος λένε ότι δεν είναι και τόσο μεγάλο (καμιά 15 άρα γραμμαρια παραπανω..). Το θέλω για προπονητικο,οποτε σε αυτά τα χρήματα είναι σουπερ.Ασε δε τώρα που Χειμωνιαζει.. Νυχτώνει και νωρίς χαχα! Η τιμή ήταν πραγματικα black⚫ Friday, να ναι καλά ο φίλος που μας ενημέρωσε!

kalomaraki
    Συμμετέχων

Καλησπέρα στην ομάδα!
    Απευθύνομαι περισσότερο στις γυναίκες της ομάδας αλλά ας κοιτάξουν και οι άντρες της παρέας, μπορεί να βρουν κάτι!
    Βρίσκω στο 21run.com τα New Balance RC Elite v1 και v2 στα 152€ (σε συγκεκριμένα χρώματα) και με κωδικό BF2021 πάνε στα 130€ περίπου. Από το συγκεκριμένο site δεν έχω ψωνίσει αλλά φαίνεται οκ.
    Εγώ έχω αρχίσει να ψήνομαι και ας μην είμαι elite!
    Υ.Γ. Παιρνώντας από την Φειδιππίδου την Κυριακή, με την άκρη του ματιού μου αναγνώρισα μέλη της ομάδας αλλά κάτι η κούραση κάτι που ντράπηκα (τί,δεν ξέρω!) δεν σήκωσα το χέρι να χαιρετήσω. Βλακεία μου αλλά δεν πειράζει, του χρόνου να είμαστε καλά!

giorgosgr
    Συμμετέχων

Αν και δεν έχει πολλά νούμερα , ξέρεις κανείς αν αυτό το site είναι αξιόπιστο;

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@giorgos-grig Απόλυτα.

Αν και δεν έχει πολλά νούμερα , ξέρεις κανείς αν αυτό το site είναι αξιόπιστο;

giorgosgr
    Συμμετέχων

Οκ θα το παρακολουθώ στενά για το ζευγάρι που έγραψε ο φίλος δεν βλέπω πολλά site να βάζουν καλές εκπτώσεις σε new balance , αν γνωρίζεις κάνεις κι άλλα αξιόπιστα για new balance ας στείλει εδώ μέσα και γενικά οποίος βρει το rc σε προσφορά να το γράψει

Alkis
    Συμμετέχων

Καλησπέρα
    Προσπάθησα να κάνω μια παραγγελία στο 21run.com αλλά η Ελλάδα δεν συγκαταλέγεται στις χώρες που στέλνει
    Μήπως κάνω κάτι λάθος;

giorgosgr
    Συμμετέχων

Αυτό είδα και εγώ χθες που πήγα να γραφτώ δεν μπορώ να βάλω διεύθυνση

kalomaraki
    Συμμετέχων

Δυστυχώς έτσι είναι, μόλις τσέκαρα στο site και η Ελλάδα δεν είναι στη λίστα των χωρών που κάνουν αποστολή.
    Ζητώ συγγνώμη αν ξεσήκωσα άδικα κόσμο, και γω με τη χαρά έμεινα… έπρεπε να είχα τσεκάρει πρώτα αλλά δεν θυμάμαι να μου έχει ξανατύχει από site που εδρεύει σε ευρωπαϊκή χώρα.

Yiannis
    Συμμετέχων

Εμένα πάντως που χτύπησα RC ELite με 129 εουρος μέσω Σουηδίας, με βοήθησες τα μέγιστα. Ευχαριστώ πολύ.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 241 έως 255 (από 389 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.