Πρόβλημα με 310XT

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 23 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Nikos Pilikas
    Συντονιστής

To 310 ενός φίλου “πάγωσε”.
    Δεν ανοίγει ενώ έχει κάνει και reset.
    Καμμία ιδέα;

stratus
    Συμμετέχων

Υποθετω οτι εχει κανει master reset
    Αν το βαλει να φορτισει τι κανει το ρολοι;

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Νομίζω πως ούτε τότε ανοίγει, Χρήστο.

Elda
    Συμμετέχων

Soft reset, hard reset, φορτιση στον υπολογιστη, φορτιση σε πριζα, να το αφησει εκει αρκετες ωρες. Αν δεν ανοιξει ουτε τοτε, μαλλον δεν υπαρχει ελπιδα. Παιζει να τελειωσε η μπαταρια λογω χρησης? Δουλευε καλα μεχρι τωρα?

stratus
    Συμμετέχων

Πες του να πατησει lap reset mode ταυτοχρονως για 5 δευτερολεπτα να δουμε τι θα κανει.

Charalambos Leludas
    Συμμετέχων

Αγαπητοί φίλοι, γεια σας! Πρόκειται για το δικό μου ρολόι και σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Το έχω 3 χρόνια διατηρώντας το σε καλή κατάσταση και μου κλείδωσε ξαφνικά χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Είχε συμβεί πριν από έξι μήνες το ίδιο , το πήγα στην Garmin το κράτησαν ένα μήνα περίπου και στο τέλος μου είπαν ότι θα μου το αντικαθιστούσαν με άλλο καινούργιο από Αγγλία με 120 ευρουλάκια. Όταν όμως το ζήτησα πίσω γιατί δεν μ’άρεσε η πρότασή τους μετά από 5-6 μέρες ξαφνικά ξεκλείδωσε και έκτοτε δούλευε κανονικά.Για να ξεκλειδώσει πάλι έκανα όλους τους πιθανούς συνδυασμούς πατώντας τα κουμπιά (μέχρι και το κουδούνι του σπιτιού μου πάτησα) αλλά δεν φέρνει τίποτα αποτέλεσμα. Ίσως να είναι καλύτερα έτσι γιατί παραμυθιάζω κάτι φιλαράκια όταν κάνω διαλειμματικές με χρόνους φανταστικούς και δεν μπορούν να τους επαληθεύσουν. ΚΑΙ τέλος, αυτός ο Echetlos υπάρχει σαν φυσικό πρόσωπο, τον γνωρίζει κανείς απ το Forum ? στις μέρες μας παραείναι ευγενής και δοτικός για να είναι υπαρκτός.
    *(αν μετά από καιρό ξαναλειτουργήσει το garmin θα σας ενημερώσω, ευχαριστώ !!!)

mashine
    Συμμετέχων

Αλλαξε μια μπαταρία μήπως και συνέλθει γιατί μετά από 3 χρόνια σίγουρα θα έχει κάνει τους κύκλους της επαναφόρτισης.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Παίδες, δεν υπήρχε κάποιος (Βόλο ή Θεσσαλονίκη) που αντιθιστούσε μπαταρίες;

Skakinen
    Συμμετέχων

Για όσους πιάνει το χέρι τους:
    κλικ

Ανώνυμος
    Ανενεργός

Το τηλ στο Βόλο ειναι 2421037617 Κουρκουβελος Μανώλης και στη θεσσαλονίκη 2310309042 Καραόγλου Δημήτρης, καλή επιτυχία !!!!

Charalambos Leludas
    Συμμετέχων

Ευχαριστώ πολύ Echetlos, Elda, Stratus, mashine, Skakinen, και Giakoumelos. Αύριο κιόλας θα επικοινωνήσω στα τηλ. που ανάρτησε ο Κος Γιακουμέλος ελπίζοντας να βρεθεί λύση στο πρόβλημα. Δεν ξέρω βέβαια αν τα συμπώματα του “freeze” όπως σωστά διάγνωσε ο Echetlos είναι τα ίδια που παρουσιάζονται με μια “τελειωμένη μπαταρία” (δεν είχα προηγουμένως ενδείξεις για ενδεχόμενη δυσλειτουργία λόγω φθοράς ή γήρανσης της μπαταρίας).
    Να περνάτε όλοι σας ωραία , σας ευχαριστώ !

Charalambos Leludas
    Συμμετέχων

Επανέρχομαι στο θέμα για να σας ενημερώσω σχετικά και ν’ ακούσω τις προτάσεις σας. Από τηλεφωνική επικοινωνία που είχα και με τους δυο τεχνικούς που μου πρότεινε ο αγαπητός Dionisis Giakoumelos, επέλεξα τον Κο Καραόγλου Δημήτρη στη Θεσ/νίκη ο οποίος αποδείχθηκε εξαιρετικός επαγγελματίας. Σε σύντομο χρονικό διάστημα κι’ αφότου το παρέλαβε, με περισσή ευγένεια με ενημέρωσε πως το ρολόι μου λόγω βλάβης των ηλεκτρονικών κυκλωμάτων (εντέλει δεν έφταιγε η μπαταρία ) δεν είναι επισκευάσιμο και θα μου το επέστρεφε χωρίς καμία χρέωση (το εκτίμησα ιδιαιτέρως, σπάνιο πράγμα στις μέρες μας ). Σκέφτομαι ν’ αποτανθώ στην αντιπροσωπεία της Garmin (Σκορδίλης) μήπως επιστρέφοντας το παλιό, πετύχω κάποια έκπτωση για αγορά καινούργιου. Εσείς καμμιά ιδέα- πρόταση ?

chamav
    Συντονιστής

Δεν αφορά στο 310, αλλά μια προσπάθεια δε θα βλάψει! Είναι +199 ευρώ για αναβάθμιση από παλιό Fenix στο Fenix3.

Charalambos Leludas
    Συμμετέχων

Ευχαριστώ πολύ chamav , μου είπαν πως ισχύει μόνο για fenix ! ή διαφορετικά να μου το αντικαταστήσουν με άλλο 310 xt από Αγγλία με 120 € διαφορά, πράγμα ασύμφορο να καταλήξεις μ’ ένα ρολόι μεταχειρισμένο αφού έχει βγει εκτός παραγωγής εδώ κι αρκετά χρόνια.

Charalambos Leludas
    Συμμετέχων

Αγαπητοί φίλοι , σκέφτομαι να αντικαταστήσω το χαλασμένο 310xt με το garmin 230 και να χρησιμοποιώ για τους καρδιακούς παλμούς τη παλιά μου ζώνη . Το βρήκα στο internet στα 235€ .Έχετε να μου προτείνετε κανένα μοντέλο εφάμιλλο σ’αυτή τη τιμή με παρόμοια τεχνικά χαρακτηριστικά ?

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 23 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.