Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 2

Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 2

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 166 έως 180 (από 1,670 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@negro Α, νόμιζα ότι ήταν μέρος της συνολικής προπόνησης το τρέξιμο.
    Οπότε ισχύει αυτό που σου είπα, πήγαινε κάπου με διάδρομο να δεις ποιο μοντέλο σου αρέσει περισσότερο. Υπάρχουν πάρα πολλά καλά παπούτσια.
    Με τι τρέχεις τώρα;

Negroruner
    Συμμετέχων

@Echetlos τώρα τρέχω με κάτι New balance 720 v3

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Εντάξει τότε, ό,τι και να πάρεις, ενθουσιασμένος θα είσαι… 😛 😉

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Reebok Floatride Run Fast, έρχεται το review.

20181022_103203

Dimitris Bakolias
    Συμμετέχων

Καλησπέρα…καταρχήν να συστηθώ διότι πρώτη φορά γράφω κάτι εδώ…Είμαι ο Δημήτρης…ξεκίνησα συστηματικά προπόνηση από το Μάιο με στόχο το κλασσικό μαραθώνιο όπου θα είναι και ο πρώτος μου… χρησιμοποιώ ως trainer τα Pegasus 34 …εώς τώρα πήγε καλά αλλά ήρθε η ώρα να αποσυρθεί. Θα ήθελα μια γνώμη για το επόμενο παπούτσι αν έχετε τη καλοσύνη…

Dimitris Bakolias
    Συμμετέχων

Να συμπληρώσω πως είμαι 68 κιλά, ουδέτερο πάτημα…Και τελευταία βγάζω λίγο πόνο στη πελματιαια….οπότε με ενδιαφέρει να απορροφά τους κραδασμούς

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@dimitrisbakolias Καλωσήρθες, Δημήτρη.

Η πιο λογική επιλογή μοιάζει το Pegasus 35. Αρκετά καλύτερο παπούτσι βέβαια.
    Υπάρχει και σχετικό review.

Dimitris Bakolias
    Συμμετέχων

Έχω διαβάσει όλα τα reviews…αν άλλαζα εταιρία ? Φίλοι δρομείς μου πρότειναν τα Clifton 4 ή 5 ώστε να μειώσω τελείως τους κραδασμούς, εγώ πάλι από το λίγο ψάξιμο κ διάβασμα μου κέντρισαν το ενδιαφέρον τα launch 5 κ ghost 11… καταλαβαίνω πώς είναι διαφορετικά παπούτσια και γι’αυτό ζητάω την άποψη σας

ventris
    Συμμετέχων

Καλημέρα σας,Πότε αναμένεται η αξιολόγηση του Nike Zoom Fly Flyknit?

Χρήστος Ιωαννίδης
    Συμμετέχων

Καλημέρα,
    Ψάχνω στην Ελλάδα τα New Balance Beacon.
    Έχει κάποιος ιδέα που μπορώ να βρω;

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@dimitrisbakolias Προτάσεις υπάρχουν αμέτρητες, Δημήτρη. Τα Clifton ναι μεν έχουν max cushioning αλλά είναι διαφορετικά παπούτσια από το Pegasus που φοράς, κυρίως λόγω χαμηλού drop. Υποθέτω ότι τα θες για τον μαραθώνιο, οπότε μάλλον δεν έχεις χρόνο για πειραματισμούς.
    Αν ψάχνεις κάτι πιο μαλακό από το Ρ34, τα Ride και Ghost είναι μια επιλογή.
    Μπορώ να σου αραδιάσω πολλά μοντέλα αλλά αν δεν τα φορέσεις, δεν θα βγάλεις άκρη. Πήγαινε σε κάποιο μαγαζί με διάδρομο και δοκίμασε διάφορα, είναι ο μόνος τρόπος.

@ventris
    Πιστεύω μέχρι αύριο βράδυ.

@sirchrisgr
    Κι εγώ το ίδιο. Δεν τα φέρνει όμως ο εισαγωγέας, οπότε μόνο απ’ έξω.

Yiannis
    Συμμετέχων

¨Ενα μικρό ιστορικό πριν σας πω το πρόβλημα μου. Έχω τερματίσει πέρσι κ φέτος με την ανάλογη προετοιμασία, Olumpus Marathon, Ορειβατικό Μαραθώνιο Ολύμπου και 5-6 20αρια βουνίσια. Αντίστοιχα στην άσφαλτο έχω τρέξει 6 ασφάλτινους ημιμαραθωνίους. Φέτος προετοιμάστηκα για πρώτη φορά για τον κλασικό κ το πρόβλημα μου έχει να κάνει, με το πρήξιμο των ποδιών μου σε ανησυχητικό βαθμό. Δεν είχα αντιμετωπίσει τέτοιο πρόβλημα με τους βουνίσιους αγώνες, τώρα πλέον δεν υπάρχουν παπούτσια που δεν μ ενοχλούν κυρίως μπροστά, παπούτσια που μέχρι πρότινος μου ήταν αεράτα κ άνετα. Είναι σύνηθες το φαινόμενο κ θα υπάρξει βελτίωση, ή πρέπει να πάρω κάποιο παπούτσι για να τρέξω μαραθώνιο, 1 νούμερο μεγαλύτερο? Υπάρχει ανάλογη εμπειρία? Δοκίμασα κ ποδόλουτρα με αλατόνερο κ σόδα αλλά δεν έγινε κ κάτι.

Etien
    Συμμετέχων

Σιγουρα θα πρεπει να εχεις παπουτσι 1 με 1 1/2 νουμερο μεγαλυτερο.(Ηδη επρεπε να τα εχεις απο καιρο πριν ).

Ευχαριστω

georun
    Συμμετέχων

το σιγουρο ειναι αυτο που λεει ο παναγιωτης.μια απλη προσεγγιση (αν κανω λαθος να με διορθωσει καποιος)μετρα το ποδι σου με καλτσα που τρεχεις και βαλε μισο με ενα ποντο παραπανω.βεβεαια σε καποια παπουτσια παιζει αυτο..οποτε δοκιμη παντα και σιγουρα μεγαλυτερο!

Yiannis
    Συμμετέχων

Boston boost 5…όταν όλα τα παπούτσια σου τα φτύνουν, τα boston 800+ km και 2 χρόνια μετά, είναι σα να τα έβγαλες απ το κουτί τους την προηγούμενη βδομάδα.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 166 έως 180 (από 1,670 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.