- Αυτό το θέμα έχει 1,666 απαντήσεις, 165 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 4 μήνες, 1 εβδομάδα πριν από τον χρήστη Nikos Pilikas.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
6 Σεπτεμβρίου 2022 στις 00:46 #126631geomazΣυμμετέχων
Echetlos
…. Σου βρήκα παπουτσι για review ( εάν καταφέρεις πρωτα να το βρεις στην αγορά😉).Ισχυρίζονται ότι μόνο το alphafly και όχι σε όλα τα σημεία είναι αντίστοιχα.
Το προτιμησαν από τα γνωστά adios pro 3,vaporfly, asics metaspeed sky+ κ.α
Έχει ενδιαφέρον διότι η άποψη δεν είναι ενός, αλλά από διάφορα άτομα στην παρεα.
Βρε βρε τα κινεζάκια…
https://www.roadtrailrun.com/2022/09/xtep-160x-30-pro-multi-tester-review.html?m=1
7 Σεπτεμβρίου 2022 στις 11:09 #126652Roberto4CarlosΣυμμετέχωνΔηλαδή Νίκο, @echetlos το turbo nature στην ουσία είναι μια αποτυχημένη προσπάθεια να συνεχιστεί το μοντέλο, ή μήπως η Nike δεν θέλησε επίτηδες να φτιάξει μια επιτυχημένη συνέχεια του turbo προκειμένου να μην κόψει “πελάτες” από όλα τα άλλα zoomx μοντέλα της; O ανακυκλωμένος zoomx που φοράει να φανταστώ δεν διατηρεί σε καμιά περίπτωση τις αρχικές ιδιότητες που είχε ;
7 Σεπτεμβρίου 2022 στις 13:32 #126653Nikos PilikasΣυντονιστήςΜανώλη, δεν είναι κακό παπούτσι, απλά υπάρχουν πολλά άλλα που κάνουν την δουλειά του από καλύτερα έως πολύ καλύτερα. Μετά τις 2-3 πρώτες φορές, στρώνει μάλιστα. Μπορώ να πω ότι σε μέτριους ρυθμούς μου αρέσει κιόλας. Μέχρι εκεί όμως, καμμία σχέση με τον χαρακτήρα των ν1/2 ή, ακόμη περισσότερο, των συγχρόνων αντιστοίχων του.
Αν ήθελε να μην κόψει πωλήσεις από άλλα μοντέλα της, δεν θα το έβγαζε καν. Οπότε δε νομίζω να έχει να κάνει.
Ο recycled ZoomX δεν θυμίζει σχεδόν σε τίποτα τον κανονικό.15 Σεπτεμβρίου 2022 στις 15:29 #126716ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥΣυμμετέχωνΕπανέρχομαι εδώ για το θέμα της παπουτσάρας New Balance RC Elite..επειδή το βρήκα ‘προσφορά’ σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα σκέφτομαι να το τσιμπήσω για τον πρώτο μου ΑΜΑ, το μόνο θέμα είναι το νούμερο. Στους προηγούμενους μαραθωνίους έτρεχα με Asics (Nimbus/ Kayano) 44,5 και κάποιοι με παροτρύνουν έντονα να πάρω το ΝΒ σε 45 γιατί έχει στενή γραμμή. Δε θέλω να κάνω λάθος επιλογή γιατί και θα σπαστώ (δεν έχει 44,5 το κατάστημα) και ταλαιπωρία γιατί μένω εξωτερικό. Άρα, το έχει δοκιμάσει κανείς το νούμερο σε σύγκριση με άλλα ‘καθημερινά’ παπούτσια για να δώσει γνώμη? Ευχαριστώ πόλύ εκ των προτέρων 🙂
15 Σεπτεμβρίου 2022 στις 17:58 #126717Nikos PilikasΣυντονιστής@kpapageorge Στο κανονικό μου νούμερο μού κάθεται άψογα.
Πολύ ωραίο παπούτσι, ιδίως για πιο αργούς ρυθμούς μαραθωνίου.- Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 2 έτη, 2 μήνες πριν από Nikos Pilikas.
15 Σεπτεμβρίου 2022 στις 18:20 #126719naftonyΣυμμετέχων@kpapageorge και εμένα στο κανονικό μου νούμερο (με κανονική κάλτσα) είναι μια χαρά και έχω τρέξει και μαραθώνιο με αυτά, απόλαυση. Πάντως και μισό νούμερο μεγαλύτερα να ήταν, με χοντρή κάλτσα δεν θα με χάλαγε ιδιαίτερα
16 Σεπτεμβρίου 2022 στις 02:35 #126720AlkisΣυμμετέχωνΕίμαι από αυτούς που θά σε παροτρύνουν για μισό νούμερο μεγαλύτερο !
Σέ όλα τα new balance ανεβαίνω μισό σε σχέση με τίς υπόλοιπες μάρκες.16 Σεπτεμβρίου 2022 στις 08:20 #126722ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥΣυμμετέχωνΣας ευχαριστώ όλους, αναγκαστικά θα πάρω μισό πάνω γιατί δεν έχει το νούμερό μου. Σε περίπτωση που δεν κάνει τα ξαναλέμε στην ενότητα ‘Αγγελίες’ 😛
16 Σεπτεμβρίου 2022 στις 08:39 #126723Nikos PilikasΣυντονιστής@kpapageorge Στα περισσότερα παπούτσια μπορείς να αυξήσεις ή να μειώσεις κάπως τον χώρο, παίζοντας με τις κάλτσες.
Κι επειδή μιλάμε και για ρυθμό μαραθωνίου, δηλαδή αργό σχετικά, η παραπάνω ευρυχωρία δεν θα σου φανεί και τόσο, όσο π.χ. σ’ ενα 10άρι ή μια γρήγορη προπόνηση.Οι Feetures Elite max cushion είναι χοντρές μεν αλλά εφαρμοστές και δεν φαίνεται ο όγκος του.
16 Σεπτεμβρίου 2022 στις 09:05 #126724TAKISSSΣυμμετέχωνΚαλημέρα σας! Ερώτηση κρίσεως!!! Vaporfly ή Saucony Speed2 για αγώνα 5χλμ σε ρυθμό 3:50, αλλα υπο βροχή?
16 Σεπτεμβρίου 2022 στις 09:08 #126725Nikos PilikasΣυντονιστήςΤίποτα δεν πάει καλύτερα από το VF σε γρήγορο αγώνα.-
Τίποτα δεν πάει χειρότερα από την εξώσολα του Speed στο βρεγμένο.-Επόμενη ερώτηση;
16 Σεπτεμβρίου 2022 στις 10:12 #126726ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥΣυμμετέχωνΤο θέμα κάλτσες θα το θίξω σε άλλη ενότητα για τις φουσκάλες, μη κουράζω το thread εδώ
16 Σεπτεμβρίου 2022 στις 10:41 #126727TAKISSSΣυμμετέχωνΕυχαριστω για την απαντηση. Απλά τα VF τα φόρεσα στο Ναυπλιο μαραθώνιο και γλίστραγαν λίγο. Τα speed δεν τα έχω τρέξει σε βρεγμένο και έλεγα μήπως είναι καλύτερα.
16 Σεπτεμβρίου 2022 στις 14:09 #126728Nikos PilikasΣυντονιστήςΓλιστρούν πολύ στο βρεγμένο τα Speed.
16 Σεπτεμβρίου 2022 στις 15:02 #126730ANDREASΣυμμετέχωνΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΤΟ RAZOR 3 ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΕΝΤΟΣ ΣΤΙΒΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΜΑΛΑΚΟ.ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΕΣ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.