Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Μπράβο για την πρωτοβουλία και τη διάθεση! hoff.noff@gmail.com
@manolee Στα έχω στείλει. Κατέβασέ τα.
@iwannhs Vafeiadhs Ευχαριστώ Γιάννη ήταν στο σπαμ
Καλησπέρα
Αν έχεις χρόνο να μου τα έστελνες θα το εκτιμούσα Το email είναι Kimon.sapnas@gmail.com
@iwannhs-vafeiadhs μπορεις να μου στειλεις κι εμενα το πακετακι? ευχαριστω εκ των προτερων
@nikostsio Ευχαρίστως να σου στείλω. Απλά δώσε μου το e-mail σου.
Σωστά χωρίς email πώς θα τα στείλεις. nikostsio82@hotmail.com
@iwannhs-vafeiadhs Καλησπερα… Αν σου είναι εύκολο όποτε έχεις χρόνο να μου τα στείλεις? Ευχαριστώ tormix78@gmail.com
@michalistoros Στα έστειλα με WeTransfer.
Χρόνια πολλά,Χριστός ανέστη με υγεία σε όλους!
@iwannhs-vafeiadhs Παρακαλώ όταν θα έχεις χρόνο ένα email και σε μένα με την βιβλιογραφία. anastasg@gmail.com Ευχαριστώ πολύ!!!
Ευχαριστωωωωωωωωωωωωω
Μπορώ να μπω και εγώ στο team με τις αποστολές? Έχω το 1ο μέρος των αρχείων που είχες στείλει @iwannhs-vafeiadhs Σε ευχαριστώ πολύ chriskapsio@yahoo.gr
@chriskapsio Τσέκαρε το e-mail. Σου έστειλα φοβερό υλικό. 😉
Καλημέρα! Σε ευχαριστώ πολύ @iwannhs-vafeiadhs Να δω που θα βρούμε χρόνο για μελέτη και προπόνηση….
Καλησπέρα, αν σου είναι εύκολο και όποτε έχεις λίγο χρόνο θα σε παρακαλούσα να μου έστελνες και εμένα τη βιβλιογραφία. (nikathin@gmail.com)
Σε ευχαριστώ πολύ!
Ξεχάσατε τον Κωδικό σας;
Απομνημόνευση
Χωρίς λογαριασμό; Εγγραφή
Παρακαλώ πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη ή την ηλεκτρονική σας διεύθυνση. Θα λάβετε μέσω email τον σύνδεσμο για να δημιουργήσετε νέο κωδικό πρόσβασης.
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε