Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπονητικά εργαλεία & λογισμικό / Εμπειρική εκτίμηση της φυσικής κατάστασης με βάση το τεστ Cooper.

Εμπειρική εκτίμηση της φυσικής κατάστασης με βάση το τεστ Cooper.

Τοποθέτηση ετικέτας: ,

Επισκόπηση 11 δημοσιεύσεων - 1 έως 11 (από 11 συνολικά)
  • Συντάκτης
    hagi
    Συμμετέχων

Εμπειρική εκτίμηση της φυσικής κατάστασης με βάση το τεστ Cooper.

Μια μικρή εφαρμογή που δημιούργησα εξαιτίας του πολύ βαρύ φετινού χειμώνα. Το χιόνι με “έκλεισε” στο σπίτι και κάπου έπρεπε να βγάλω την δημιουργικότητα μου!!
    Ανοίξτε εδώ….και απολαύστε υπεύθυνα!

Αν θέλουν οι διαχειριστές της ιστοσελίδας ή οποιοδήποτε άλλος μπορεί να το ενσωματώσει στην σελίδα του με iframe π.χ <iframe src=’https://dl.dropboxusercontent.com/spa/ha6intrv69frlgs/cooper%201.0.1/cooper%201.0.1.htm&#8217; width=’100%’ height=’4300′ border=’0′ frameborder=’0′ ><p>Your browser does not support iframes.</p></iframe>

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Εξαιρετικό coach, ευχαριστούμε! 🙂

Skargas
    Συμμετέχων

Παίρνοντας δεδομένα, από ένα tempo run 8km, που έκανα την προτελευταία εβδομάδα πριν τον ΑΜΑ, ( βρίσκοντας δηλ. πόσα μέτρα έκανα στα 12 λεπτά), στην πρόβλεψη επίδοσης, μου έβγαλε 3:54:59! Ο χρόνος μου ήταν 3:51:12,…πολύ κοντά στην πρόβλεψη! Δεν είναι βέβαια το ίδιο, με το να κάνεις από μόνο του το τεστ Cooper, μα νομίζω πως κάτι λέει και αυτή η μέτρηση, για την αξιοπιστία του!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@kargas Βέβαια, πρέπει να λάβεις υπ’ όψιν σου και τον επιπλέον χρόνο που προκύπτει από την ανηφορική διαδρομή της Κλασικής.
    Οπότε, σε επίπεδο τερέν το 3:51 θα μπορούσε να είναι και κάτω από 3:45.

Skargas
    Συμμετέχων

Οπωσδήποτε οι ιδιαιτερότητες της Κλασικής,παίζουν τον ρόλο τους, απλώς υπολόγισα πως τα ίδια χιλ. θα έβγαζα κάνοντας το τέστ από μόνο του, επειδή η προπόνηση της μέρας εκείνης ήταν,” ελεύθερο τρέξιμο 6km + Tempo run 8km + 1km χαλαρό τρέξιμο”, και υπολόγισα την επιβάρυνση που είχε προηγηθεί του tempo run…!Μόλις τελειώσει η αποκατάσταση, και ξαναμπούμε σε προπονητικούς ρυθμούw, θα το δοκιμάσω κανονικά…! Η προηγούμενη επίδοσή μου, στον Αλεξάνδρειο, τον Απρίλιο, ήταν 3:40:48.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Ναι, το θυμάμαι… Το “χαμένο ταλέντο”, που λέγαμε… 😉
    Θεωρώ πάντως πως ένας αγωνιστικός ημί μερικές εβδομάδες πριν τον μαραθώνιο, δίνει την καλύτερη πρόβλεψη.

Skargas
    Συμμετέχων

Κι’ εγώ το πιστεύω! Αυτός ήταν και ο λόγος που έτρεξα, στον νυχτερινό ημί της πόλης μας, τον Οκτώβριο! ( 1:44:47 )

ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ
    Συμμετέχων

@hagi Πάρα πολύ καλή δουλειά! Εμπεριέχεται περιεκτικά όλη η μεθοδολογία της προπόνησης αντοχής με πολύ εύστοχα παραδείγματα. Πραγματικά εντυπωσιακό!

hagi
    Συμμετέχων

@Iwannhs Vafeiadhs, ευχαριστώ πολύ. Ίσως να το βελτιώσω με την πρώτη ευκαιρία.

Kalogeridis
    Συμμετέχων

@chatzigiannisgeorgios Πολύ έγκυρη μελέτη coach. Σε ευχαριστούμε! Κάθε πότε μπορούμε να το επαναλάβουμε για να παρατηρούμε τυχόν βελτίωση?

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Ευχόμαστε ολόψυχα μια ακόμα βαρυχειμωνιά … Ποιος ξέρει τι θα μας ετοιμάσετε!

Επισκόπηση 11 δημοσιεύσεων - 1 έως 11 (από 11 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.