Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Αγώνες / Ημιμαραθώνιος ΔΙΟΝ 2018.

Ημιμαραθώνιος ΔΙΟΝ 2018.

Επισκόπηση 7 δημοσιεύσεων - 1 έως 7 (από 7 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Vicky
    Συμμετέχων

Καλησπέρα.
    Την επόμενη Κυριακή θα γίνει ο παραπάνω Ημιμαραθώνιος. Ήθελα να σας ρωτήσω αν θα πάρετε μέρος.
    Γίνεται τέσσερις εβδομάδες πριν τον μαραθώνιο Μέγα Αλέξανδρο. Θα είμαι εκεί και στα δυο εκτός απροόπτου.
    Πέρσυ τον πήγα προπονητικά με μέσο pace 5:30. Φέτος θα προτείνει ο κόουτς ρυθμό…ακόμα δεν μιλήσαμε…

Vicky
    Συμμετέχων

Ο αγώνας σήμερα έγινε με απρόσμενα αντίξοες συνθήκες…..
    Είχε ζέστη πάνω από 20 βαθμούς και ένα τρελό αέρα σε όλη τη διάρκειά του….
    Έκανα 1:48, είμαι πολύ ευχαριστημένη…
    Έμεινε ένας μήνας για τον μαραθώνιο….

Elda
    Συμμετέχων

Μπραβο Βικη πολυ καλη! Θα σκισεις στο μαραθωνιο!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@vicky Μπράβο Βικάρα, επιτέλους αποτυπωθηκε και σε επίδοση όλη η προπόνησή σου!

Vicky
    Συμμετέχων

Ευχαριστώ πολύ Μαρία…..
    Ελπίζω και στον μαραθώνιο να πάνε όλα καλά…
    Το πολυ ευχάριστο για μενα Νικο ειναι οτι σήμερα-όπως και το τελευταίο διάστημα- ένοιωθα πολύ δυνατή, και το ευχαριστήθηκα παρότι οι συνθήκες δεν ήταν καλές…
    Μου κάνει εντύπωση που θυμάσαι ότι είχα εκφράσει σε προηγούμενο topic ότι περίμενα καλύτερες επιδόσεις βάση των προπονήσεων που έχω κάνει!!!!!

Kostão
    Συμμετέχων

Νομίζω(και ελπίζω)ότι με καλύτερες συνθήκες όλοι ήμασταν για 3-4 λεπτά κάτω. Μας ξεζούμισε ο καιρός μαζί με την ανηφόρα.

vasilis lar
    Συμμετέχων

Συγχαρητήρια παιδιά, άσχετα με τις καιρικές συνθήκες ο αγώνας στο Δίον έτσι κι αλλιώς είναι ζόρικος οπότε και το θετικό για σας, εν’όψιν και του Μαραθωνίου της Θεσσαλονίκης, ήταν ότι βγάλατε έναν δύσκολο ημί και αυτό δεν πάει χαμένο…..καλή συνέχεια!

Επισκόπηση 7 δημοσιεύσεων - 1 έως 7 (από 7 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.