- Αυτό το θέμα έχει 31 απαντήσεις, 9 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 9 έτη, 9 μήνες πριν από τον χρήστη
mashine.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
2 Ιουλίου 2016 στις 18:48 #8621
spyΣυμμετέχων@elda: Μαρια απο χοληστερινη ειμαι αψογος … αφου καταναλωνα μοναχα 2 φορες την εβδομαδα κρεας (κι αυτες ασπρο) … για να καταφερω τελικα να τη ριξω απο το 220 στο 170!Πιο παλια ειχα ακομα υψηλοτερη!Τωρα βεβαια δημιουργηθηκε θεμα με τον αιματοκριτη … και σιγα τα πολλα χλμ που κανω, αφου οι περισσοτεροι απο σας (κι ειδικα εσυ) κανετε πολλα περισσοτερα απο τα 85 χλμ την εβδομαδα που εκανα κατα μεσο ορο το 2016 … απλα το λαθος ειναι οτι τρεχω non-stop … δουλευοντας παραλληλα και την ταχυτητα με διαλειμματικες απο τον Μαιο του 2015 σχεδον σε εβδομαδιαια βαση!Παντως απο φερριτινη (110) και σιδηρο (77) δεν ειμαι και σε τοσο τραγικη κατασταση … απλα ο αιματοκριτης μου “διαλυθηκε”!Τη Δευτερα παντως αποφασισα να δηλωσω συμμετοχη στο Κρονιο … και θα τρεξω … οσο αντεξω … διοτι οι λογοι που το επιβαλλουν, σε προσωπικο επιπεδο, ειναι πολυ περισσοτεροι απο εκεινους που θα μπορουσαν ν’αποτρεψουν τη συμμετοχη μου στο εν λογω εγχειρημα!Αυριο το μεσημεριανο μενου εχει μυδια και χταποδι (αρκετα πλουσια σε σιδηρο) με ριζακι, αλλα το κακο ειναι οτι 8 ημερες πριν τον αγωνα … θα ειμαι μονος μου σπιτι … και θα πρεπει να θυμηθω ολες τις μαγειρικες μου ικανοτητες … απο τοτε που ημουν φοιτητης … για να τα βγαλω περα με σχετικα αποτελεσματικα!
2 Ιουλίου 2016 στις 18:55 #8622
stratusΣυμμετέχωνΣπυρο η χοληστερινη σαν αριθμος δε λεει τιποτα.Το σημαντικοτερο ειναι ο αθηρωματικος δεικτης
Τα αποτελεσματα του αιματοκριτη τα εχει δει γιατρος ή εκανες διαγνωση μονος σου;2 Ιουλίου 2016 στις 19:15 #8624
spyΣυμμετέχων@stratus:…ο αθηρωματικος δεικτης ειναι οκ … και φυσικα τα ειδε και γιατρος-παθολογος, ο οποιος, αφου με εστειλε για συμπληρωματικες αιματολογικες (για να διαπιστωσει τα αιτια του χαμηλου αιματοκριτη), οι οποιες βγηκαν σχετικα καλες … μου χορηγησε ιατρικη βεβαιωση καλης υγειας …που ειναι απαραιτητη για την συμμετοχη μου στον αγωνα!Ειπαμε … δεν τα κανω κι ολα εντελως του κεφαλιου μου…!
2 Ιουλίου 2016 στις 20:55 #8625
dimitrissssΣυμμετέχων2 Ιουλίου 2016 στις 21:04 #8626
EldaΣυμμετέχων2 Ιουλίου 2016 στις 21:42 #8627mashine
Συμμετέχων@elda Κλάσικ!Οπως και βλήτα με βραστά κολοκυθάκια..το αγαπημένο του @Echetlos
@dimitrissss Ετσι επανορθώνεις για τις σουβλακοαμαρτίες σου! 😛2 Ιουλίου 2016 στις 21:43 #8628
Nikos PilikasΣυντονιστής@dimitrissss Κι η τρόικα θεσμός είναι…
2 Ιουλίου 2016 στις 21:56 #8629
dimitrissssΣυμμετέχωνΤο Μάρτιο είχα φερριτίνη 21 με όριο το 20 😐
3 Ιουλίου 2016 στις 12:02 #8631
xipolitakosΣυμμετέχωνΦακόρυζο, Ρεβυθόρυζο και Γιγαντόρυζο (φαγητό της Παρασκευής που μας πέρασε)
3 Ιουλίου 2016 στις 12:31 #8632
RigelianΣυμμετέχωνΌλα τα λαδερά καλοκαιρινά είναι και τρώγονται κρύα. Από το ψυγείο με πολλή φέτα και ψωμί και παγωμένη μπύρα. Μετά παφωτό με γυλό βύσσινο.
Ναι, το σπανακόρυζο δεν είναι φαγητό! 🙂Όσο για τη χοληστερίνη, τείνω να θεωρώ ότι είναι γονιδιακή περισσότερο από ο,τιδήποτε άλλο. Δεν έχω ξεπεράσει ποτέ το 170, ακόμα και με κρέας την προηγούμενη μέρα.
(μέχρι πριν 2 χρόνια που έκανα τις τελευταίες εξετάσεις.)3 Ιουλίου 2016 στις 12:51 #8633
Nikos PilikasΣυντονιστήςΑυτό που ξέρω κι εγώ, είναι ότι η “συνεισφορά” της διατροφής στην αύξηση της χοληστερίνης δεν ξεπερνάει το 25%.
Θυμάμαι εποχές που έπαιζα στο 9% λίπος, είχα χοληστερίνη 240.4 Ιουλίου 2016 στις 13:01 #8665
marmiteΣυμμετέχωνΤο σπανακόρυζο φυσικά και είναι φαγητό, μην ακούω χαζά!!!
Το καλοκαίρι κι εγώ παίζω με όσπρια σαλάτα ή φάβα (μιαμ), γεμιστά, μπριάμ, μακαρονάδες και γενικά τα πάντα όλα!
Και μετά το σπανακόρυζο έχω άλλη ερώτηση:
Τα μακαρόνια με κιμά είναι κρέας ή όχι;
4 Ιουλίου 2016 στις 13:29 #8668
Nikos PilikasΣυντονιστής@marmite Όχι, πιο μεγάλο κι από του Μεταξά!!!
Να ξέρεις, στο δικαστήριο θα καταθέσω υπέρ του…4 Ιουλίου 2016 στις 21:13 #86857 Ιουλίου 2016 στις 11:24 #8723mashine
ΣυμμετέχωνΤο σπανακόρυζο το έφαγα εχθές.Μια χαρά τρωγεται και το καλοκαίρι!
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.