Μασάζ

Τοποθέτηση ετικέτας: 

Επισκόπηση 10 δημοσιεύσεων - 16 έως 25 (από 25 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Θεός ο κυρ-Φώτης!

big-blue
    Συμμετέχων

Πωπω, μου έχουν λείψει αυτές οι καταστάσεις…
    Άντε λίγο έμεινε παιδιά!

Vassilis K
    Συμμετέχων

Για πείτε πληροφορίες για τον κυρ-Φώτη…
    Δεν έχω κάνει ποτέ, βασικά λόγω αμέλειας. Εδώ, στο Χαλάνδρι υπάρχει ένα studio που κάνει και αθλητικό μασάζ με 15€/συνεδρία. (Golden Lotus)
    Αλλά, ομολογώ, πως δεν έχω και πολύ εμπιστοσύνη αν κατά πόσο ένα κέντρο που ασχολείται γενικά με το μασάζ, κάνει καλό εξειδικευμένο αθλητικό.

Elda
    Συμμετέχων

Για πείτε πληροφορίες για τον κυρ-Φώτη…

Θα σου στειλω ΠΜ.

Elda
    Συμμετέχων

big-blue

Πωπω, μου έχουν λείψει αυτές οι καταστάσεις…
    Άντε λίγο έμεινε παιδιά!

Χαχα Ηλια, ζηλευεις το ταπερινγκ ε, μακαρι να πηγαιναμε μονο μ αυτο στο μαραθωνιο. Στη φαση που εισαι εσυ τωρα ειμαι εγω το καλοκαιρι που προτιμω να το απολαμβανω παρα να τρεχω. Εμενα να δεις παντως ποσο μου εχει λειψει ολο αυτο, 1.5 χρονο εχω να τρεξω μαραθωνιο και 2 αγωνιστικα, απο τη Θεσσαλονικη το 16. Ελπιζω να συνεχισω τα ρεκορ στις ζυγες χρονιες, με πανε σε αντιθεση με τις μονες.

Γιαννης
    Συμμετέχων

γεια χαρα και απο μενα αν και νεος στα τρεξιματα(9 μηνες τρεχω καμια 40χλμ την εβδομαδα συνολικα βουνο+δρομο)τα ποδια εχουν γινει τσιμεντο και πιστευω ενα μασαζ θα τα βοηθουσε ιδιως αν σκεφτω οτι εχουν περασει καμια δεκαπενταρια χρονια απο το τελευταιο μπορω να εχω κανα τηλεφωνο για τον κυρ-Φωτη που λετε απο εσας τους έμπειρους?αν δεν ειναι προβλημα και καποια ενδεικτικη τιμη 🙂

Elda
    Συμμετέχων

@johnrunnner σου εστειλα ΠΜ.

Εκλεισα αλλο ενα για σημερα τελικα αν και τα νιωθω πολυ λυμενα τα ποδια μου, ειπα να κανω κι ενα τελευταιο για την τονωση.

Vassilis K
    Συμμετέχων

Μιας και ο κυρ-Φώτης είναι στην άλλη άκρη του κόσμου, σχετικά με εκεί που μένω, πετάχτηκα στο κέντρο του Χαλανδρίου σε ένα κέντρο που κάνει και αθλητικό μασάζ.
    Μου έκανε μια ευγενικότατη κυρία. Πόνεσα ελάχιστα, δεν είδα μετά μελανιές κτλ (δεν το λέω για καλό ή κακό, απλά το αναφέρω).
    Μετά ένιωσα χαλαρωμένος, αλλά τη νύχτα τα πόδια μου ήταν λες και έκανα 20 χιλιόμετρα και μετά πήγα και στο γυμναστήριο. Μεγάλο πιάσιμο. Αυτό το θεωρώ καλό. Τώρα που προχώρησε η μέρα και κινήθηκα είναι πολύ καλύτερα.
    Κόστος 15€ τα 45 λεπτά.

Elda
    Συμμετέχων

Aν δεν εχεις εντονα πιασιματα σε καποια σημεια (πχ πιο σφιχτες γαμπες, τετρακεφαλους κλπ) ή καποιες συγκεκριμενες ενοχλησεις που ν απαιτουν περισσοτερη πιεση, τοτε δε χρειαζεται ουτε να πονεσεις ουτε να μελανιασεις. Εγω ειχα πολυ σφιχτες γαμπες κι εκει επεσε και η περισσοτερη πιεση. Θα ξαναπαω αυριο για να με συνεφερει μετα το μαραθωνιο αν και ηδη τα νιωθω παρα πολυ καλα τα ποδια μου, πολυ καλυτερα σε σχεση με το πώς ημουν μετα απο αλλους μαραθωνιους.

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Και εκεί που πίστευα ότι θα βγει η προετοιμασία χωρίς μασάζ, ο αυχένας μου έχει αντίθετη άποψη. Αν δεν αντέξω πολύ Ακόμα θα πάω στα Χανιά, ειδάλλως θα ψαχτω για Κυρ Φώτη στις γιορτές που θα ανέβω Αθήνα.

Επισκόπηση 10 δημοσιεύσεων - 16 έως 25 (από 25 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.