Τοποθέτηση ετικέτας: Μασάζ
- Αυτό το θέμα έχει 24 απαντήσεις, 10 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 8 έτη, 1 μήνα πριν από τον χρήστη
Kalogeridis.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
30 Αυγούστου 2016 στις 18:36 #10026
big-blueΣυμμετέχωνΣτο ψητό. Θεωρείτε καλή περίοδο για ένα καλό αθλητικό μασάζ αυτή που είμαστε τώρα, σχετικά με τον κλασσικό;
Γενικά πως τα μοιράζετε, εάν κάνετε;
Έχω ξεκινήσει από 1 Ιουλίου, τις δύο προηγούμενες εβδομάδες ένιωθα αρκετά βαρύς και έχω και κάποια πονάκια παντού:)
Έχω και τις κήλες της μέσης και ό,τι κάνω που τις επιβαρύνει βαράνε τα νεύρα παντού…
Βέβαια παρόλη την κούραση οι γρήγορες προπονήσεις βγαίνουν πολύ καλά, οι αργές είναι το θέμα:)30 Αυγούστου 2016 στις 22:29 #10029
dimitrissssΣυμμετέχωνΟ μόνος λόγος να μην πηγαίνω κάθε βδομάδα για μασάζ είναι η τσέπη!!
30 Αυγούστου 2016 στις 22:39 #10031
tzatzikis90Συμμετέχωνσυμφωνώ με το Δημήτρη! προσωπικά όταν αυξάνω όγκο στα χιλιόμετρα προσπαθώ να πηγαίνω 1 φορά ανά 2 εβδομάδες γιατί διαφορετικά το σώμα βαραίνει και ζορίζομαι πολύ περισσότερο..
30 Αυγούστου 2016 στις 22:53 #10034
Nikos PilikasΣυντονιστήςΌσο πιο συχνά το κάνεις, τόσο καλύτερα.
31 Αυγούστου 2016 στις 00:01 #10035mashine
ΣυμμετέχωνΌσο πιο συχνά το κάνεις, τόσο καλύτερα.
Αυτό να λέγεται! 😛
Και εγώ θέλω.Ζήλεψα τα πόδια μου έχουν γίνει τσιμέντο.31 Αυγούστου 2016 στις 00:57 #10038
big-blueΣυμμετέχωνΟκ αλλά μετά από γερό αθλητικό μασάζ θες τουλάχιστον τρεις μέρες για γερή προπόνηση, ίσως λέω και λίγο.
Τι γερή, την τελευταία φορά που έκανα, για δυο μέρες κούτσαινα:)31 Αυγούστου 2016 στις 09:44 #10041
aleΣυμμετέχωνκαλημέρα, η πλάκα είναι με το που τελειώνω το μασάζ κουτσαίνω και βάζω πάγο στα σημεία που έχει δουλέψει
περισσότερο και κλασσικά η γυναίκα μου με κοροϊδεύει!! Αλλά την μεθεπόμενη μέρα είμαι σούπερ.31 Αυγούστου 2016 στις 12:41 #10055
Nikos PilikasΣυντονιστήςΤο πόσο δυνατό θα είναι το πάτημα, εξαρτάται πότε το κάνεις αλλά και για ποιον λόγο.
Αν για παράδειγμα κάποιος κάνει κάθε 15-20 ημέρες, όντας γενικότερα “καθαρός”, δεν χρειάζεται να τον πεθάνει ο μασέρ. Την επομένη μπορεί να τρέξει κανονικά.
Αν από την άλλη έχει θέμα σε κάποιο σημείο ή περιοχή, τότε σαφώς θα είναι πιο έντονο κι ίσως χρειαστεί μια ημέρα off. Όπως και πριν τον μαραθώνιο, κανονικά κάνεις ένα γερό 9-10 ημέρες πριν κι ένα ελαφρύ, περισσότερο για τον μυικό τόνο, αρχές της εβδομάδας του αγώνα.
Φυσικά, όλα αυτά είναι και συνάρτηση του κόστους…31 Αυγούστου 2016 στις 14:06 #10057
big-blueΣυμμετέχωνΧαίρομαι που εχουν κ άλλοι τέτοιες ανησυχίες:)
31 Αυγούστου 2016 στις 21:22 #10063
dimitrissssΣυμμετέχωνΓενικά όσο σε καλύτερη κατάσταση είσαι τόσο λιγότερο θα πονάς στο μασάζ. Άμα πας μια δυο φορές το χρόνο και σε βρίσκει χάλια θα σου αλλάζει τα φώτα.
31 Αυγούστου 2016 στις 22:38 #10065
aleΣυμμετέχωνΕγω επειδη κανω μονο οταν εχω καποιο σφιξιμο ή κανα πιασιματακι για αυτο ποναω και κατα την διαρκεια του μασαζ και μετα! Αλλα ρε παιδια ειναι λιγο τσουχτερο για να το κανουμε καθε 10 μερες.
31 Αυγούστου 2016 στις 23:42 #10067
big-blueΣυμμετέχωνΈτσι όπως τα λέει ο Δημήτρης κ ο Νίκος.
Μιας κ το πρόγραμμα ειναι 18 εβδομάδων & αφού έκλεισα τους πρώτους δυο μήνες είπα να το κανω. Μαλιστα ο Αύγουστος βγήκε με ρεκόρ χλμ ever, οπότε το δικαιούνται τα πόδια μου (δυστυχως μόνα τους τρέχουν, δεν τα βοηθάω)14 Ιανουαρίου 2018 στις 20:24 #64006
EldaΣυμμετέχωνΔεδομενου οτι μενουν 7 εβδομαδες μεχρι το Ναυπλιο, ποσα μασαζ θα μου προτεινατε να κανω και πώς να τα μοιρασω μεχρι τοτε? Πειτε εσεις το βελτιστο θεωρητικα κι εγω θ αποφασισω ποσα θα κανω. Μεχρι τωρα δεν εχω κανει κανενα, ειχα κανει μονο στην προετοιμασια για Θεσσαλονικη το 16 2-3. Γενικα ειμαι καλα, δε νιωθω πιασμενη πουθενα, ακομα και μετα τα LR εχω πολυ καλη αισθηση, καμια σχεση με παλιοτερα που ενιωθα πιασμενη την αλλη μερα, ειδικα οι τετρακεφαλοι φρεσκοι φρεσκοι. Αλλα σιγουρα υπαρχουν σημεια στο σωμα που μονο την ωρα του μασαζ καταλαβαινεις ποσο σφιχτα ειναι.
14 Ιανουαρίου 2018 στις 20:37 #64010
Nikos PilikasΣυντονιστήςΕγώ θα πρότεινα 1/δύο εβδομάδες, ένα πολύ γερό να ισοπεδώσει τα πάντα 9-10 μέρες πριν τον αγώνα και ένα πιο χαλαρό 5 ημέρες πριν απ’ αυτόν.
23 Φεβρουαρίου 2018 στις 09:28 #77264
EldaΣυμμετέχωνΛοιπον, πηγα στον κυρ Φωτη χθες το απογευμα για το ισοπεδωτικο. Ειχα παει και πριν 10 μερες αλλα μου ειχε κανει ο ενας απο τους 2 πιτσιρικαδες που εχει, για χθες ειχα ζητησει το αφεντικο. Οκ, καμια σχεση. Το μασαζ του νεαρου ηταν οπως του φυσικοθεραπευτη μου εδω στην Αναβυσσο, αντε ενα κλικ περισσοτερη πιεση. Το χθεσινο ομως ειχε πολυ πονο, αλλα και ανακουφιση. Προς το παρον οι γαμπες ειναι αρκετα πιασμενες και σε καποια σημεια μελανιασμενες, ελπιζω αυριο να ειμαι καλυτερα. Μου ειπε να δω πως θα ειμαι τη Δευτερα κι αν νιωθω πως το χρειαζομαι κανουμε αλλο ενα την Τριτη.
ΥΓ. Απιθανος ο Κεφαλονιτης! Απο τη μια γελουσα μ αυτα που μου ελεγα κι απο την αλλη εκλαιγα απο τον πονο!
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.