Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 2ο Μέρος

Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 2ο Μέρος

• Αυτό το θέμα έχει 693 απαντήσεις, 34 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 9 έτη, 4 μήνες πριν από τον χρήστη big-blue.
Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 46 έως 60 (από 694 συνολικά)
  • Συντάκτης
    tazi
    Συντονιστής

Η σημερινη μου προπονηση με τα ποδια ΒΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΣΗΚΩΤΑ
    Αυριο ξεκουραση!!!!!
    Μεθαυριο 25 στο 430!!!!!!!!, ελπιζω μεχρι τοτε να εχω συνελθει απο το χτεσινο και το σημερινο.

spy
    Συμμετέχων

…σημερα το πρωι, πριν τα χαραματα, 20 χλμ στη γνωστη διαδρομη των βορειων προαστιων, μεταξυ Κηφισιας κι Εκαλης, με αρκετες αποτομες σε κλιση ανηφοροκατηφορες, σε 1:38:26!Ετσι ολοκληρωνεται η εβδομαδα αυτη στα 73 περιπου χλμ …6 εβδομαδες μετα το Κρονιο!

Καλημερα σας … και καλο Σαββατοκυριακο!

sotos-marathon
    Συμμετέχων

Επιστροφη στην βαση μου εχθες το απογευμα μετα τις διακοπες μας!
    Ετσι σημερα το πρωι στο γηπεδο της Πευκης ειχε διαλειμματικη!
    3χλμ ζεσταμα,4×100μ ανοιγματα,

12×500μ σε ρυθμο 3.50”/χλμ με 1′ διαλειμμα jogging.
    Ολα τα κομματια βγηκαν ακριβως εκτος απο το πρωτο που ηταν λιγο πιο αργο.

2χλμ αποθεραπεια.

Αυριο ενα 20αρακι!

”Run smart..Run For Life”

than
    Συμμετέχων

8 χαλαρα χλμ κάπου στη λακοπετρα αχαϊας. Παρα τη ζεστη κ την πρωινη επιδρομή στο μπουφέ του ξενοδοχειου, βγηκα στις 4 το μεσημερι κ βγηκαν ανελπιστα καλά… Θα εκανα κ αλλα αλλά δεν ειχα προβλεψει νερα κλπ.
    Αυριο πρωι πρωι ελπίζω να βγω για κανα 15αρι.

xipolitakos
    Συμμετέχων

28χλμ. σύνολο σήμερα.

sotos-marathon
    Συμμετέχων

Καλημέρα σε όλους και όλες!! Καλή Κυριακή να έχουμε !
    Σήμερα το πρωί παρέα με τον winarg 20+ χλμ σε ρυθμό 5.06″!

Θάνο στο grecotel μένεις?

spy
    Συμμετέχων

…σήμερα το πρωί 100’ασκησεις ενδυνάμωσης κορμού,χεριων και ποδιών!

tazi
    Συντονιστής

Καλημερα και καλη Κυριακη,

Τελικα βγηκε σχετικα αναιμακτα, βεβαια με τα το 20 ειχα κουραστει αλλα το σωμα ειχε κλειδωσει στο ρυθμο και πηγαινε μονο του.
    Τα ποδια ηταν αρκετα καλα, οι συμπιεστικες, κυριως χτες, επαιξαν το ρολο τους νομιζω. Εκνευριζομαι με το καρδιοσυχνομετρο που και παλι εκανε τα δικα του, παντως μεχρι εκει που πηγαινε καλα ειχα μεσους 144, φανταζομαι πως συνολικα θα πρεπει να ημουν κατω απο τους 150.

than
    Συμμετέχων

Καλημέρα σε όλους!
    Σωτήρη, ναι στο grecotel. Σήμερα παίξαμε κ πόλο με κάτι 15χρονα 1.85+ ύψος, καλα τη βγαλαμε…
    Το τρεξιμο μετατίθεται για το απόγευμα. Τον τελευταιο καιρό κοιμαμαι πολυ καλά κ ειναι κριμα να διακόπτω τον ύπνο μου για να ξυπναω με ξυπνητήρια.

xipolitakos
    Συμμετέχων

10χλμ σήμερα.
    Εβδομαδιαίο σύνολο 93,7χλμ.

spy
    Συμμετέχων

…σημερα, την ωρα που ολοι κοιμουνται, 20 χλμ στη κυκλικη διαδρομη της Κηφισιας, εκ των οποιων τα 6 απ’αυτα σε ρυθμο μαραθωνιου, σε 1:38:26 … ιδιος ακριβως χρονος στην ιδια αποσταση, σε διαφορετικη διαδρομη ομως, μ’αυτον του περασμενου Σαββατου!!!

Καλημερα σας … και καλη εβδομαδα!

xipolitakos
    Συμμετέχων

10χλμ με @winarg στον παράδρομο της Αττικής οδού.

tzatzikis90
    Συμμετέχων

από την Τετάρτη έχω να γράψω οπότε πάμε περιληπτικά!

Πέμπτη απόγευμα, στο στίβο του δημοτικού σταδίου, 3χλμ ζέσταμα(5:51)-5χλμ ST στο 4:33-2χλμ αποθεραπεία(5:29) και διατάσεις στο τέλος.

Παρασκευή ρεπό!

Σάββατο απόγευμα συμμετοχή στον αγώνα 10χλμ του φίλου μου Πέτρου στο Τυχερό Έβρου, κυρίως για τη συμμετοχή και τη χαρά του αγώνα. βρήκα και 2 φιλαράκια και χωρίς να το καταλάβω έγινα λαγός για sub50. το ρολόι έγραψε 9.9 σε 48:20, στόχος επετεύχθη! πριν τον αγώνα ωστόσο υπολόγιζα σε κάτι πιο χαλαρό ενόψει 22ριου LR την Κυριακή. δυστυχώς απ΄ότι φάνηκε με χρέωσε παρά τη δυνατή μακαρονάδα το βραδάκι. ο αγώνας βγήκε με λίγο νεράκι μόνο, ένα χαλαρό τεμπάκι θα έλεγα.

Κυριακή πρωί κατά τις 7, βγήκα τελικά για το LR στην όμορφη πόλη της Ορεστιάδας. είναι η γιαγιά από εκεί κι έτσι κοιμήθηκα σ αυτήν το Σάββατο. ένιωθα λίγο πιασμένος από την αρχή ακόμα και τελικά με ένα τζελάκι και λιγότερο από 500ml νερό σταμάτησα στα 20χλμ αφού κουράστηκα αρκετά. ψυχολογικά μάλλον κυρίως αφού είχα σκοπό να πάρω τον επαρχιακό προς Καστανιές-για όσους ξέρουν- αλλά κάτι αδέσποτα στη μέση του δρόμου με γύρισαν πίσω και αναγκάστηκα να κάνω κύκλους και πέρα δώθε μέσα στην Ορεστιάδα. κάποια στιγμή μπούχτισα, και τα 20 κατόρθωμα είναι τελικά! μέσος ρυθμός 5:35.

και κάπως έτσι η 5η εβδομάδα έκλεισε στα 57 χιλιόμετρα.

σήμερα.. το σκέφτομαι ακόμα.. μάλλον κάτι χαλαρό και ενδυνάμωση κορμού θα έχει το πρόγραμμα!

και ναι..κι εγώ ολοκληρώνω τις προπονήσεις με στρογγυλοποίηση χιλιομέτρων βεβαίως βεβαίως! εξαιρούνται αυτές στο στίβο όπου δεν το πολυψάχνω και θέλω απλά να τελείωνω και να φύγω..!

dimitrissss
    Συμμετέχων

Καλησπέρα. Γυμναστήριο απόψε. Ζέσταμα στο διάδρομο για 15 λεπτά και μετά μιάμιση ώρα ενδυνάμωση σε όλες τις μυικές ομάδες. Εν τω μεταξύ τα πρώτα αποτελέσματα από την εργομέτρηση ήταν βελτιωμένα σε σχέση με τον προηγούμενο Ιανουάριο. Η VO2max έχει ανεβεί από 47 σε 53 και η ταχύτητα στο αναερόβιο κατώφλι από 12 σε 14.

tzatzikis90
    Συμμετέχων

8 χαλαρά χιλιομετράκια τελικά για να ηρεμήσω με 5:35 μέσο. η ενδυνάμωση…πήγε βόλτα!

αύριο διαλειμματική, καληνύχτα σας!

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 46 έως 60 (από 694 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.