Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Ρούχα & εξοπλισμός / Ποιοι είναι οι πιο αξιόπιστοι παλμογράφοι

Ποιοι είναι οι πιο αξιόπιστοι παλμογράφοι

Επισκόπηση 5 δημοσιεύσεων - 16 έως 20 (από 20 συνολικά)
  • Συντάκτης
    pseiras
    Συμμετέχων

Όλοι οι οπτικοί σένσορες έχουν αυτό το delay στις πολύ γρήγορες διαλλειματικές και έχει αναφερθεί και πιο πάνω.
    Τα data εκεί είναι και ή συνηθίζεις να βλέπεις αυτό το drift στις προπονήσεις σου ή φοράς ζώνη για ακαριαία απόκριση στις διαλλειματικές.
    Προσωπικά δεν με απασχολεί καθόλου ζυγίζοντας τα θετικά και τις ευκολίες που μου προσφέρει γενικότερα.
    Λένε ότι στο μπράτσο δουλεύει καλύτερα αλλά εγώ πλέον το βάζω στον πήχη χωρίς αξιοσημείωτες διαφορές και βολεύει περισσότερο τώρα τον χειμώνα με τα μακρυμάνικα.

aroulio
    Συμμετέχων

τα είχα δει τα σχόλια, απλά κάποια στιγμή πέτυχα κι αρκετά μεγαλύτερη καθυστέρηση πχ 10-20sec, δε θυμάμαι πόσο ακριβώς. Όπως και να ‘χει, το παρακολουθώ και γενικά είμαι ευτυχής που έχω πλέον δεδομένα.

George Provo
    Συμμετέχων

Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω για ζώνη καρδιακών παλμών. Υπάρχει η κλασική που φοριέται στο ύψος του στήθους, αλλά πρόσφατα είδα και γνωστό μου που φορούσε στο μπράτσο. Υπάρχει κάποια διαφορά? Γενικά αξίζει σαν επένδυση και αν ναι ποια είναι ‘’μια λογική τιμή?’’ τΙ ΠΡΟΤΕΊΝΕΤΕ, Ε΄ΧΩ ΡΟΛΌΙ COROS PACE 3..

Ευχαριστώ!

mikeb
    Συμμετέχων

Καλησπέρα,

@georgeprovo
    οι ζώνες στήθους έχουν το πλεονέκτημα της πιο άμεσης απόκρισης/καταγραφής σε σχέση με του μπράτσου αλλά στις μέγιστες/ελάχιστες τιμές είσαι πολύ κοντά αν όχι τα ίδια. Όπως έχουν γράψει στα προηγούμενα σχόλια οι συντρέχτες οι αισθητήρες μπράτσου έχουν ένα lag οπότε σε πολύ μικρά κομμάτια μπορεί να βλέπεις ψηλότερους παλμούς στο διάλειμμα μεταξύ των κομματιών παρά στα κομμάτια.
    Προσωπικά χρησιμοποιώ την Polar oh1+ και είμαι πολύ ευχαριστημένος (άντε λίγο με τη διάρκεια της μου τα χαλάει).
    Ρολόι έχω το coros pace 2 και δεν είχα το παραμικρό θέμα ως τώρα.
    Η αντίστοιχη μπράτσου της Coros επίσης έχει καλές κριτικές αλλά λίγο πιο ακριβή.
    Αν χρησιμοποιείς HR zones στην προπόνηση εννοείται ότι αξίζει γιατί ξέρεις που πραγματικά κινείσαι.
    Τώρα τιμή πιστεύω 50-70 είναι λογικές τιμές , από εκεί και πάνω μπορείς να πας και σε στήθους για μεγαλύτερη ακρίβεια.

George Provo
    Συμμετέχων

@mikeb ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση.

Επισκόπηση 5 δημοσιεύσεων - 16 έως 20 (από 20 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.