- Αυτό το θέμα έχει 1,669 απαντήσεις, 166 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 1 έτος, 2 μήνες πριν από τον χρήστη
Nikos Pilikas.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
11 Μαρτίου 2021 στις 23:27 #121573
Nikos PilikasΣυντονιστήςΠρώτη εντύπωση, cruise intervals σε στίβο.
Νομίζω ότι το WR στον ημιμαραθώνιο δεν έχει κανέναν αστερίσκο… 😉-
Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 5 έτη, 1 μήνα πριν από
Nikos Pilikas.
12 Μαρτίου 2021 στις 01:34 #121575Babinovski01
ΣυμμετέχωνΠοιο παπούτσι ειναι αυτό φίλε Νίκο?
12 Μαρτίου 2021 στις 08:15 #121578geomaz
ΣυμμετέχωνΑντε να μας πεις εντυπωσεις Νικο για τα adidas.
Προσωπικα,μου αφησαν ισως λιγο καλυτερη εντυπωση απο τα next% (τα ετρεξα και ενα απο το καθε ενα στο αναλογο ποδι για να νιωσω την οποια διαφορα).
Μου φανηκαν λιγο πιο μαλακα/προστατευτικα απο τα next% ,ειδικα σε ενα εντονο κατηφορικο κομματι που πηγαινα επιτηδες μπιστωντας. Με κορυφαιο πανω μερος,ανετο για τα χοντρα πελματα μου και με απιστευτη διαπνοη (μονο με το alphafly εχω μεινει αντιστοιχα ικανοποιημενος)
Εξαιρετικο παπουτσι,εαν αναλογιστουμε και την τιμη 75-100 κατω απο τα αντιστοιχα nike!
Θεωρω επισης σημαντικο οτι δεν αποτελει απλως μια αντιγραφη των nike (αν και ειναι ξεκαθαρο οτι το 90% του παπουτσιου εχει βασιστει πανω στην σχεδιαστικη φιλοσοφια των next%), αλλα εχουν προσθεσει καποια ενδιαφεροντα στοιχεια,δικα τους οι Γερμανοι…
Οπως την ανισοπεδη κλιση της σολας στην φτερνα (που προσωπικα εχω θεμα σταθεροτητας εκει,το αισθανομουν οτι δουλευε,με κραταγε να μην γυρναει η φτερνα προς τα μεσα -οπως μου συμβαινει με τα speed…).Eπισης τα rods,τα οποια βρισκονται στην εξωτερικη πλευρα της σολας,οποιος μπορει να κατανοησει πως δουλευει η μηχανικη σε μια διαστρωματωση των υλικων κατα την καμψη …καταλαβαινει τι παιζει εκει.
Παρολα αυτα -για μενα,που μου αρεσει το πολυ μαλακο πατημα και η μεγιστη σταθεροτητα,εαν ηταν να τρεξω ενα μαραθωνιο θα επελεγα το alphafly.
12 Μαρτίου 2021 στις 09:20 #121579
Nikos PilikasΣυντονιστής@babis001 Adios Pro, Μπάμπη.
@geomaz Έχοντας μόλις ένα τρέξιμο, το οποίο σαφώς δεν αρκεί, μάλλον διαφωνώ μαζί σου.
Πολύ ωραίο παπούτσι, ακόμη ωραιότερο για την τιμή του, αλλά δεν εντυπωσιάστηκα. Ούτε bounce κατάλαβα, ούτε ρολάρισμα από το rocker, ούτε και την effortless αίσθηση των VF/AF είχε.
Θα κάνω διάφορα τρεξίματα ακόμη και θα επανέλθω. Πιθανώς να θέλει στρώσιμο, όπως π.χ. και το E-Speed.12 Μαρτίου 2021 στις 09:21 #121580Vasilis Giannaris
ΣυμμετέχωνΠεριμένω σύγκριση με τα next γιατί είμαι έτοιμος να τα αγοράσω….. Και αν πεις Adidas θα αλλάξει η απόφαση.
12 Μαρτίου 2021 στις 09:27 #121581
Nikos PilikasΣυντονιστής@vasilis_giannaris Δε νομίζω να το πω… 😛
Η πρώτη μου εντύπωση είναι ότι περισσότερο με τα Hyperion Elite 2 μοιάζουν.Και αν πεις Adidas θα αλλάξει η απόφαση.
12 Μαρτίου 2021 στις 12:48 #121587Babinovski01
ΣυμμετέχωνΠεριμένω πως και πως το review από το invisible καθώς το turbo 2 που έχω σαν daily trainer θα πιάσει 400χλμ ενώ το έχω 2 μήνες μόνο και δεν θέλω να το αποχωρήστω τόσο γρήγορα. 😬😬😬
12 Μαρτίου 2021 στις 13:49 #121589
Nikos PilikasΣυντονιστής@babis001 Δεν είναι ίδια παπούτσια, Μπάμπη. Το Invincible έχει πιο περιοριμένο εύρος χρήσης.
400χλμ δεν είναι τίποτα για το Turbo.Περιμένω πως και πως το review από το invisible καθώς το turbo 2 που έχω σαν daily trainer θα πιάσει 400χλμ ενώ το έχω 2 μήνες μόνο και δεν θέλω να το αποχωρήστω τόσο γρήγορα. 😬😬😬
12 Μαρτίου 2021 στις 15:27 #121591Babinovski01
ΣυμμετέχωνΞέρω Νίκο έχω σκοπό σίγουρα να βγάλω ένα χιλιάρικο με τα turbo αλλά αν δεν πάρω άλλο ένα daily σύντομα δεν θα φτάσω καλοκαίρι με αυτά.
13 Μαρτίου 2021 στις 07:34 #121593
giannis dΣυμμετέχωνinvicible …πρωτη τους χθες ,η αισθηση του zoom δεν συγκρινετε με τιποτα αλλο ,το cushioning ατελειωτο ,, βεβαια οταν ανοιξα το κουτι με επιασαν τα γελια με το πολυ περιεργο πισω μερος
14 Μαρτίου 2021 στις 13:16 #121604
Nikos PilikasΣυντονιστής@geomaz Ρε συ Γιώργο, σου φαίνεται εσένα το Adios Pro πιο μαλακό από το Vaporfly;
Έχεις βάλει έξτρα πάτους σιλικόνης, ως συνήθως;14 Μαρτίου 2021 στις 15:11 #121605Ανώνυμος
Ανενεργός@giannis1970 αναφέρεσαι στα Nike ZoomX Invincible Run Flyknit? Είμαι σε σκέψεις να τα πάρω. Μπορείς σε παρακαλώ πολύ να μας δώσεις περισσότερες πληροφοορίες;
Ευχαριστώ.
14 Μαρτίου 2021 στις 15:45 #121606
giannis dΣυμμετέχων@vslis με πολυ χαρα αν και εχουμε εδω τον πλεον ειδικο σε αυτα ,τρεχω εδω και καιρο με τα vaporfly ειμαι ενθουσιασμενος ,πηρα τα invisible ως προπονητικα ,πολυ zoom πολυ μαλακα, πολυ φρεσκα ποδια μετα τα τρεξιματα ,ταπεινη μου αποψη ειναι για μεγαλα αργα τρεξιματα εως τεμπακια ,προσεχε λιγο τη φορμα ειναι αρκετα ευρυχωρα σε σχεση με αντιστοιχα nike ,χαιρομαι αν βοηθησα
-
Nikos Pilikas.
14 Μαρτίου 2021 στις 15:53 #121607Ανώνυμος
Ανενεργός@giannis1970 σε ευχαριστώ για την απάντηση. Θα ήθελα όμως διευκρίνηση σχετικά με τα μεγαλα αργά τρεξίματα που αναφέρεις. Για τα τεμπάκια και διαλλειματικές, νομίζω πως ειναι αρκετά καλά – αυτή την αίσθηση μου δίνουν τουλάχιστον.
14 Μαρτίου 2021 στις 15:59 #121608geomaz
ΣυμμετέχωνEchetlos, μου φανηκε οτι ισως λιγο πιο μαλακα,αλλα η δοκιμη ηταν συντομη. Να εφταιγε οτι ηταν εντονα κατηφορικο το σημειο που ανοιξα και ειχε πολυ συμπιεση;
Θα τα ξανα δοκιμασω (ειναι φιλου) σε 10ρι φλατ,αφου μου το χει προτινει να τα δοκιμασω.
Να φανταστω οτι δεν σε ενθουσιασαν..
Ασχετο (αλλα μερες θελω να το γραψω) αυτην την ερμη την παρουσιαση των invincible που θα την βλεπαμε πολυ συντομα,εννουσες το Πασχα; (παλι θα μας βγαλεις την ψυχη μου φαινεται) -
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.