- Αυτό το θέμα έχει 1,669 απαντήσεις, 166 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 1 έτος, 2 μήνες πριν από τον χρήστη
Nikos Pilikas.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
8 Οκτωβρίου 2022 στις 21:59 #127026
Lefteris
ΣυμμετέχωνΈκανα την υπερβολή και πήρα τα speed 3 ενώ παρήγγειλα και τα adios pro 3.
Τα Novablast 3 είναι ότι πιο άνετο και απροβλημάτιστο έχω φορέσει αλλά τα speed 3 πολύ πιο ζωντανά. Φοβερή διαπνοή, ρολάρισμα και επιστροφή ενέργειας ακόμα και σε αργά.
Το μόνο που με ενόχλησε λίγο στα speed -τελικά κυριως αισθητικά- παρότι έχω φαρδύ πόδι θέλουν πολύ σφίξιμο με αποτέλεσμα να μαζεύει πολύ το ύφασμα και να περισσεύουν πολυ τα κορδόνια.Ευχαριστώ για τη βοήθεια
9 Οκτωβρίου 2022 στις 12:29 #127027Angelos
ΣυμμετέχωνTa adios pro 3 ειναι πιο ανετα αλλα εχουν ακομα στενοτερη γραμη απο τα 2. Αμα εχεις φαρδυ ποδι δεν θα σε βολεψουν… Πριν τα αγορασεις δοκιμασε τα… σημερα εκανα εναν ημι με τα 3 και μου βγηκε πολυ ξεκουραστα
9 Οκτωβρίου 2022 στις 15:28 #127028Lefteris
Συμμετέχων@Angelos Σ’ευχαριστώ για τη βοήθεια. Από reviews διάβασα ότι είναι φαρδύτερο σε σόλα και εφαρμογή το 3 από το 2 και ελαφρώς φαρδύτερο από το Vaporfly. Ήταν και από τους λόγους που το διάλεξα.
Επειδή είναι ακριβό παπούτσι το παρήγγειλα με το σκεπτικό να το δοκιμάσω σπίτι με την ησυχία μου και αν δεν κάνει το επιστρέφω. Στο κατάστημα έχω κάνει λάθος αγορές υπό την πίεση του χρόνου…
13 Οκτωβρίου 2022 στις 12:50 #127057
Nikos PilikasΣυντονιστής14 Οκτωβρίου 2022 στις 15:06 #127063
dpap147ΣυμμετέχωνΜήπως ξέρεις για τι είδους προπόνηση ενδείκνυται το rc elite v2 ?? Πως θα το χαρακτήριζες;
14 Οκτωβρίου 2022 στις 15:10 #127064
dpap147ΣυμμετέχωνΗ ερώτηση προς τον Echetlos…
14 Οκτωβρίου 2022 στις 15:19 #127065
Nikos PilikasΣυντονιστήςΣτα χαρτιά είναι αγωνιστικό. Του λείπει όμως το agressiveness που έχουν άλλα αντίστοιχα. Αρκετά πιο ήσυχο.
Σε μέτριους αλλά και αργούς ρυθμούς όμως, πάει καταπληκτικά. Εγώ το χρησιμοποιώ σε LRs και κάποια progressive. Τρομερά ξεκούραστο και σταθερό.
Απ’ την άλλη, μπορεί ένας γρήγορος δρομέας να βρει ότι ίσως υστερεί σε ταχύτητα, στον μέσο ερασιτέχνη όμως κάνει και για δεκάρι. Κι είναι και πολύ φιλικό.
Παρ’ το…Μήπως ξέρεις για τι είδους προπόνηση ενδείκνυται το rc elite v2 ?? Πως θα το χαρακτήριζες;
14 Οκτωβρίου 2022 στις 16:38 #127066
dpap147ΣυμμετέχωνΤο παράγγειλα…….την έκανα την υπερβολή μου. Πρώτη φορά παίρνω παπούτσι € 160…. περιμένω να μου επιβεβαιώσουν τη διαθεσιμότητα.
Ευχαριστώ.14 Οκτωβρίου 2022 στις 17:52 #127067
Nikos PilikasΣυντονιστής@kostaskalomoiris2000 Kώστα καλωσήρθες.
Τα Novablast είναι σκέτος αφρός, δεν έχουν gel. Βέβαια και όσα Asics έχουν, ελάχιστο είναι. Πάντως ίσως παραείναι μαλακά για τα κιλά σου τα ΝΒ.
Αν δεν θες stability παπούτσι, όπως τα Kayano, μπορείς να δεις κάποια πολύ σταθερά ουδέτερα: 1080, Glycerin, Infinity, Triumph.Καλησπέρα στην ομάδα.
Είμαι 1,84 ύψος και 108 κιλά με ουδέτερο πάτημα.
Το τρέξιμο που κάνω είναι περίπου 3-4km 3-4 φορές την εβδομάδα εδώ και περίπου 6 μήνες,πρόσφατα δοκίμασα τα novablast 3 ,τα kinsei blast,και τα kayano 28.
Σαν αίσθηση αλλά και στη σταθερότητα μου άρεσαν πολύ τα kinsei και τα kayano τα novablast μου φάνηκαν πολύ μαλακά αν και έχουν ωραία επαναφορά αλλά φοβάμαι μήπως λόγω κιλών το τζελ κάτσει γρήγορα.
Τα άλλα δύο είναι ας το πούμε ιδανικά για τα κιλά μου?
Τι άλλο έχετε να μου προτείνετε?
Ανέφερα τα asics γιατί μου αρέσουν και εμφανισιακά πολύ και φοράω αυτή τη μάρκα αρκετά χρόνια.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων14 Οκτωβρίου 2022 στις 20:44 #127068
Nikos PilikasΣυντονιστήςΚώστα, καλύτερα μην γράφεις “ενημερώσεις” γιατί είναι ξεκρέμαστες και δεν φαίνεται σε τι αναφερόμαστε. Ακολούθα ένα νήμα ή άνοιξε ένα νέο, αν προτιμάς.
Από Saucony μπορείς να δεις και το Shift. Πιο σφιχτό πάτημα αλλά και πιο σταθερό και ίσως σου ταιριαξει καλύτερα. Αντίστοιχο είναι και το Gide Ride 3 της Asics. Μάλλον εδώ πήγαινε, θα έλεγα.
@echetlos Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
Επειδή είμαι αρχάριος στο τρέξιμο τώρα έχω τα cumulus 24 τα οποία είναι απλά για να μην τραυματιστω και ψάχνω ένα παπούτσι πιο δεμένο να μπορώ να έχω έναν πιο γρήγορο Ρυθμό.
Τα kayano η αλήθεια είναι πώς μου άρεσαν πολύ απλά φοβάμαι μήπως στο τρέξιμο φανούν κάπως σκληρά.
Είχα πιο παλιά όχι για τρέξιμο τα quantum 180 τα οποία έχουν τρομερό πάτημα αλλά δυστυχώς σε λίγους μόνο μήνες έκατσε εντελώς το gel και φοβάμαι μην την ξαναπατήσω.
Εκτός από τα triumph έχεις να μου προτείνεις κάποιο άλλο saucony?
Σ ευχαριστώ και πάλι15 Οκτωβρίου 2022 στις 10:04 #127070
Nikos PilikasΣυντονιστήςΣτο τρίαθλο δεν υπάρχει περιορισμός στα ύψη.
World Triathlon Confirms: Iden’s IMWC Shoes Not “Illegal,” No Rules On Running Shoes
18 Οκτωβρίου 2022 στις 14:26 #127132
dpap147ΣυμμετέχωνΡε παιδιά τι είναι αυτό με τα ύψη;; Μόλις παρέλαβα το rc elite v2 το οποίο μου έκατσε ταμάμ στο νούμερο αλλά δεν μπορώ να συνηθίσω το ύψος… είναι λες και φοράω αυτά που φοράνε οι γυναίκες για να κερδίσουν μερικούς πόντους…. πλατφόρμες νομίζω τα λένε…. Κατά τα άλλα μαλακό και τραμπολίνο μου φαίνεται από 5 μέτρα που έτρεξα στο σαλόνι ….!!
19 Οκτωβρίου 2022 στις 12:56 #127141
naftonyΣυμμετέχωνΦτάσαμε αισίως τα 700 χλμ. με το New Balance RC elite V2 και το έχω απολαύσει έχοντας κάνει πολλούς αγώνες, όλων των ειδών τις προπονήσεις και σε όλους τους ρυθμούς. Ο αφρός έχει κάτσει ελαφρώς αλλά ακόμα είναι ζωντανός. Σαν αντικαταστάτη για μέσο μεσόκοπο ερασιτέχνη δρομέα που θέλει να κάνει ανοιξιάτικο μαραθώνιο στο 5:30 τι θα πρότεινε ο admin; Saucony endorphin pro 3, Nike alphafly 2 ή κάποιο άλλο; Θα περιμένουμε και το review για το SC elite V3 (αν υπάρξει).
19 Οκτωβρίου 2022 στις 17:26 #127152
Nikos PilikasΣυντονιστής@tonykyr Θα πρότεινα E-Pro 3. Πολύ φιλικό παπούτσι και εξίσουν σταθερό με το ΝΒ.
Θεωρώ ανώτερο το Alphafly 2 αλλά το Saucony είναι πιο κοντά στο RC που σε έχει βολέψει.20 Οκτωβρίου 2022 στις 03:41 #127153
AlkisΣυμμετέχωνΑν μου επιτρέπετε να προσθέσω εμβόλιμα ότι σε ένα μηχάνημα που μετράει την πυκνότητα των αφρων το RC elite δείχνει την χαμηλότερη τιμή που υπάρχει αυτή την στιγμή σε δρομικο παπούτσι.
Το λέω αυτό γιατί τα air Pods του alpha fly δημιουργούν σίγουρα ένα πιο σταθερό πάτημα που απέχει πολύ από το New balance.Τωρα για το Saucony δεν ξέρω πόσο έχει μαλακώσει η σόλα στο 3 γιατί το πρώτο ήταν…. σκληρό… πολύ 😁
Εγως πάντως θα περίμενα το RC 3 με το ενεργειακό τόξο που κάνει φανταστική δουλειά αν κρίνω από το δικό μου (SC trainer) -
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.