Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών

Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών

Τοποθέτηση ετικέτας: 

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 241 έως 255 (από 1,028 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Roberto4Carlos
    Συμμετέχων

@Echetlos Νίκο, το ρόλο που παίζει το διαφορετικό υλικό και το διαφορετικό πάχος, το καταλαβαίνω να δρα διαφορετικά στη συμπεριφορά, αλλά το σχήμα με δυσκολεύει να καταλάβω πόσο σημαντικό ρόλο παίζει. Εαν δηλαδή έχει αυλακώσεις, αν είναι σε σχήμα V αν είναι πολύγωνα αν είναι κύβοι κτλ κτλ…

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Παίζουν ρόλο στο πώς τσακίζει το παπούτσι, να το πούμε πιο απλά.
    Αλλά και πώς συμπιέζεται και ρολάρει.
    Εννοείται πως ως επι μέρους χαρακτηριστικά δεν γίνονται αντιληπτά αλλά επηρεάζουν την συνολική αίσθηση.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Περίεργο παπούτσι, τουλάχιστον σαν πρώτη αίσθηση.
    Για να το δούμε και στον δρόμο…

15590368_2178074715750953_7109938637475629370_n

mashine
    Συμμετέχων

Με γειά!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@mashine Ευχαριστώ, Πάνο!
    Να ξέρεις, για σένα τα πήρα που έχεις φαγωθεί εδώ και καιρό…

mashine
    Συμμετέχων

@Echetlos Ευτυχώς που σε έχουμε να δοκιμάσεις και να μας νουθετείς.Προσοχή στο upper είναι σούπερ ευαίσθητο!

Ανώνυμος
    Ανενεργός

Νικο καλησπερα ηθελα να σε ρωτησω οσο αφορα τα saucony ,ετρεξα με triumph iso και ride 8 ,αν δεν κανω λαθος ειναι ουδετερα κ τα δυο ,με ενοχλησαν ομως ιδιαιτερα στην καμαρα του ποδιου ,ποια ειναι η γνωμη σου

Roberto4Carlos
    Συμμετέχων

Προσωπικά, τα Ride 8 τα ένιωθα αρκετά σκληρά στη φτέρνα. Σαν να πατάω σε ένα τούβλο.
    Το Ride 9 από το λίγο που το δοκίμασα στην έκθεση και από αυτά που είπε ο πωλητής διόρθωσαν αρκετά αυτή τη συμπεριφορά . (ήταν και το everun που τοποθέτησαν)

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@petaloudas Καλησπέρα, φίλε μου.
    Πώς ακριβώς σε “χτύπησαν”;
    Ερεθισμό ή φουσκάλα; Ή εννοείς πόνο;

@roberto4carlos
    Εντύπωση μου κάνει αυτό που λες για τα R8, Μανώλη.
    Εγώ τα βρίσκω αρκετά μαλακά, όπως κι οι περισσότεροι που ξέρω.

Roberto4Carlos
    Συμμετέχων

Νιε, μετά τα 60-70 χλμ άρχισαν να πονουν οι φτερνες. Πιο πριν τα ένιωθα και εγω αρκετά μαλακά. Ίσως έφταιγε που είχα ανεβάσει εντάσεις εκείνο το διάστημα και ήδη ηταν καταπονεμενα τα πόδια. Αναγκαστικά φοραγα μονο τα glycerin μετά, προκειμένου να βγάζω άνετα τις προπονήσεις.

dimitrissss
    Συμμετέχων

Τα Triumph ISO πριν το Everun, που είχα πάρει από Runner Store με προσφορά €70 αποδυκνείονται στα πιο best value for money παπούτσια πού έχω φορέσει. Ψάχνω αφορμή για να τα αφήσω και να πάρω κάτι καινούριο γιατί τα είχα πάρει 1 νούμερο μεγαλύτερα και είναι σα βάρκες, αλλά σήμερα που έτρεξα 10 χιλιόμετρα με αυτά αισθανόμουν cushioning καινούριου παπουτσιού μετά από 650 χιλιόμετρα που έχουν γράψει.

Ανώνυμος
    Ανενεργός

πονο ,ακριβως στην καμαρα του δεξιου μου ποδιου .οχι ερεθισμο

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@petaloudas Τι να σου πω, περίεργο μου ακούγεται να συμβαίνει και με τα δύο μοντέλα…
    Έχεις τρέξει με κάτι άλλο που δεν σου δημιουργούσε ανάλογο θέμα;

Ανώνυμος
    Ανενεργός

καλημερα κ παλι ,Νικο δεν ειναι κ πολυ σοβαρο απλα με στεναχωρησε λιγο γιατι εδωσα ασκοπα χρηματα για την αγορα τους ,μενω τελικα σ αυτο που εχεις πει -αν το εχω καταλαβει σωστα-καλο ειναι το παπουτσι που ταιριαζει στο ποδι σου

Ανώνυμος
    Ανενεργός

τωρα τρεχω με boracay v2 ,πολυ ωραιο παπουτσι κανενα προβλημα

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 241 έως 255 (από 1,028 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.