Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών

Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών

Τοποθέτηση ετικέτας: 

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 346 έως 360 (από 1,028 συνολικά)
  • Συντάκτης
    dimitrissss
    Συμμετέχων

Ναι το κλουβί. Χθες με τα Triumph μετά το 10 χιλιομετρο είχε περάσει το πιάσιμο από την καμάρα κατά μήκος του πέλματος. Απόψε μετά ληγμένα LT1 έμεινε στην καμάρα.

Jorgito
    Συμμετέχων

Καλησπέρα σε όλους ! Θα ήθελα την βοήθεια σας για την αγορά νέου δρομικού παπουτσιού. Ασχολούμαι με το τρέξιμο συστηματικά εδώ και 10 μήνες. Τα παπούτσια που έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα είναι τα Saucony Ride 7 & 8, και τα La Sportiva Bushido & Mutant (για όταν τρέχω για βουνό). Είμαι 1,90 και 85 Kg με ουδέτερο πάτημα. Η χρήση για το νέο παπούτσι που θα πάρω θα είναι χώμα / χόρτο, ταρτάν και λίγο άσφαλτος. Με ενδιαφέρει να αποδειχτεί ανθεκτικό (όπως αποδείχτηκαν τα Ride). Προς το παρών δεν σχεδιάζω να πάρω μέρος σε κάποιον αγώνα. Το θέλω καθαρά για προπονήσεις. Στα διαλειμματικά κομμάτια που κάνω στον στίβο πηγαίνω με 4:20/km. Τα παπούτσια που έχω βάλει στο μάτι είναι τα : NB Fresh Foam Zante v3 & το Nike Zoom Elite 9. Τι λέτε ταιριάζουν για τα χαρακτηριστικά μου και για τον σκοπό που τα θέλω ;;;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις όποιες απαντήσεις !!!

diazz
    Συμμετέχων

πάρε mizuno rider

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@jorgito Και τα δύο μοντέλα είναι εξαιρετικά.
    Βέβαια λιγότερο μαλακά απο τα Ride, αν αυτό παίζει ρόλο.
    Απ’ την άλλη, γενικότερα τα πιο performance παπούτσια υπολείπονται σε θέμα ανθεκτικότητας της εξώσολας αλλά αφού η χρήση που θα κάνεις δεν περιλαμβάνει πολύ άσφαλτο, δε νομίζω να έχεις θέμα.

Jorgito
    Συμμετέχων

Καλησπέρα και ευχαριστώ για τις απαντήσεις ! Είναι στο πρόγραμμα να δοκιμάσω και τα Mizuno κάποτε στο μέλλον φίλε diazz. Echetlos όταν λες λιγότερο μαλακά εννοείς ως προς την αίσθηση που σου αφήνει το παπούτσι κατά το πάτημα ;

Καλό βράδυ !

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@jorgito Ακριβώς όπως το είπες… Σαν αίσθηση, όχι σαν απορρόφηση.

diazz
    Συμμετέχων

εγω παντως τα επόμενα που θα αγοράσω είναι η saucony guide 10 nike pegasus mizuno rider

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@diazz Το stability τι το θες;

diazz
    Συμμετέχων

κανονικά stability φοράω τώρα έχω τα paradox 2 άλλα είναι λίγο βάρια και αργά μια φορά έτρεξα με τα guide 7 ενός φίλου και ήταν πολύ πιο ελαφριά από τα paradox γι αυτό έχω και τα guide στην λίστα rider και pegasus δεν έχω φορέσει πότε άλλα έχω διαβάσει θετικά σχόλια

roukounas
    Συμμετέχων

Kαλημέρα!

Νίκο μετά από αρκετό ψάξιμο,νομίζω ότι βρήκα τα pegasus σε καλή τιμή σήμερα και τα αγόρασα στα 65 ευρώ.
    https://www.cosmossport.gr/cosmos/el/Product/%CE%AC%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%B1%CF%82/%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%B1/running/110001193719898/nike-air-zoom-pegasus-33-831352-400.html

Βέβαια δεν αποκλείω τελικά να αγοράσω και τα glide 8..

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@roukounas Σούπερ τιμή, Ηλία!
    Άντε, καλά χιλιόμετρα και μακάρι να σε βολέψει!

diazz
    Συμμετέχων

άμα πας για τρέξιμο πες μας εντυπώσεις

mashine
    Συμμετέχων

Δοκιμή στα NB RC1400 με 6Χ1000.Δεν τα πολυκατάλαβα να πω την αλήθεια γιατί ήμουν κουρασμένος αλλά το πρώτο 1000αρι βγήκε άνετα στο 325.
    Μάλλον όπως λέει και ο γκουρου είναι ένα παπούτσι που τα κάνει όλα γιατί έχει μπόλικο ψωμί στην σόλα.Θα ενημερώσω ξανά γιατί μου φαίνεται
    ότι θέλουν λίγο στρώσιμο.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@mashine Όντως μαλακώνει το upper λίγο με τον καιρό…

Jorgito
    Συμμετέχων

@jorgito Ακριβώς όπως το είπες… Σαν αίσθηση, όχι σαν απορρόφηση.

Καλησπέρα ! Τελικά πήρα τα NB Zante v3 με 74 €…

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 346 έως 360 (από 1,028 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.