Τοποθέτηση ετικέτας: παπούτσια
- Αυτό το θέμα έχει 1,027 απαντήσεις, 87 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 7 έτη, 4 μήνες πριν από τον χρήστη
Vasilis Giannaris.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
29 Σεπτεμβρίου 2017 στις 15:37 #58156
Nikos PilikasΣυντονιστής@aristidi Κατ’ αρχάς υπάρχουν Glide 8 στα outlet της adidas. 90€ τα έχουν, σήμερα τα είδα.
Μαλακό παπούτσι, χωρίς να είναι αργό και στα 10mm είναι τα Epic και τα Glide. Προσωπικά τα θεωρώ από τις καλύτερες σόλες που έχω δοκιμάσει, συν το χαμηλό τους βάρος.
Και η σίγουρη λύση φυσικά, τα Pegasus.Τα Boston 6 έχουν ελάχιστη διαφορά από τα 5 στο softness, οπότε…
1 Οκτωβρίου 2017 στις 21:48 #58222
aRiSTiDiSΣυμμετέχων@echetlos ευχαριστώ πολύ! Πήγα outlet (Αχαρνων) αλλά δεν ειχε τα νούμερά μου στο Glide 8, οπότε πήρα Pegasus. Δεν τα έχω φορέσει ακομα.. να δουμε.. Το υλικό το βλέπω πιο σκληρό από το boost των Glide, αλλά φαίνονται αρκετά άνετα. Θα τα λιώσω…
1 Οκτωβρίου 2017 στις 22:36 #58226
Nikos PilikasΣυντονιστής@aristidi Τίποτα φίλε, μεγειά!
Προσωπικά το προτιμώ από το Glide, κυρίως λόγω βάρους και όγκου.
Κι οι αερόσακοι θα μαλακώσουν λίγο με τον καιρό.Και κάτι προς όλους: μην το σνομπάρετε ως fashion μοντέλο το LunarEpic, είναι εξαιρετική επιλογή.
2 Οκτωβρίου 2017 στις 09:16 #58230
cranfieldΣυμμετέχωνΚαλημέρα,
Αγόρασα τελικά τα Pegasus 34 και αφού τα παρέλαβα την Παρασκευή τα έβαλα αμέσως (ξέρω δεν είναι το καλύτερο…) για 28χλμ. LR με αργό ρυθμό 5:45-6:00. Συγκρίνοντας τα με τα Launch πράγματι είναι αρκετά ποιο μαλακά – αλλά ζωηρά αν κινηθείς γρηγορότερα – στο νερό δείχνουν να γλιστράνε αρκετά αλλά θα δούμε. Όμως το πρόβλημα που μου έβγαλαν – και δεν ξέρω αν μπορείτε να με βοηθήσετε – ήταν μια πίεση στο δεξί μετατάρσιο μετά το 12-15χλμ που με ενοχλούσε αλλά όχι σε βαθμό να σταματήσω. Μετά την προπόνηση δεν πόναγε καθόλου και με ελάχιστο stretching – no problem. Σήμερα προσπάθησα ξανά με άλλους πάτους – λεπτότερους – και είχα πάλι ενόχληση μετά το 13χλμ. Υπάρχει καμία ιδέα να το αποφύγω αυτό που συμβαίνει ή είναι θέμα κατασκευής του παπουτσιού;
Σας ευχαριστώ για την βοήθεια!!!
Γιάννης2 Οκτωβρίου 2017 στις 09:28 #58232
Nikos PilikasΣυντονιστής@cranfield Καλημέρα Γιάννη.
Ένοιωθες καθόλου το airbag να σε πιέζει κάτω από τα μετατάρσια; Κάποως σαν εξόγκωμα; Δεν είναι σπάνιο φαινόμενο σε κάποια Nike με zoom μπροστά.
Βέβαια, σε αυτές τις περιπτώσεις εμφανίζεται στην αρχή αυτή η αίσθηση και στην συνέχεια φεύγει, ενώ σε εσένα συνέβη το αντίθετο. Είναι μόνο στο ένα πόδι;2 Οκτωβρίου 2017 στις 09:41 #58234
cranfieldΣυμμετέχωνΚαλημέρα Νίκο,
Δεν μπορώ να πω ότι πιέζει το airbag τόσο πολύ αλλά σαφώς είναι αισθητό και όπως σωστά αναφέρεις μόνο στο δεξί πόδι εμφανίζει αυτό το φαινόμενο. Δεν ξέρω μάλλον μου έχουν κάνει βουντού με τα brooks κάθε φορά που θέλω να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό πάντα κάτι γίνεται!!!
2 Οκτωβρίου 2017 στις 09:47 #58236
Nikos PilikasΣυντονιστήςΤότε ίσως φταίει το ότι το παπούτσι είναι αρκετά άκαμπτο μπροστά, λόγω zoom, και σου κουράζει το πέλμα κατά την απογείωση.
Μετά από κάποια τρεξίματα στρώνει κάπως, βέβαια.
Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.2 Οκτωβρίου 2017 στις 09:51 #58238
cranfieldΣυμμετέχωνΕυχαριστώ πολύ Νίκο πολύ λογικό θα προσπαθήσω και επιπλέον θα βάλω λεπτούς πάτους (έχω από τα Hoka) ώστε να μην έχω καθόλου επιπλέον αντίσταση…..
2 Οκτωβρίου 2017 στις 09:59 #58240
dimitrissssΣυμμετέχωνΕγώ έχω αρχίσει να ψιλολατρεύω τα Pegs. Το καλοκαίρι τα μετατάρσιά μου είχαν αρχίζει να βγάζουν κόπωση. Τώρα με περισσότερα χιλιόμετρα δεν αισθάνομαι τίποτα. Πάντως το επόμενο που θα μπει στο rotation θα είναι μάλλον Saucony Zealot 3 ή Ride 10 οι βασικού υποψήφιοι. Το Σάββατο έκανα ένα easy με τα Triumph ISO των 1100+ χιλιομέτρων και νόμιζες ότι το παπούτσι είναι ακόμα για long run. Κάτι τέτοια ακούει ο Πήλικας και βγαίνει από τα ρούχα του ή μάλλον από τα παπούτσια του 😛
2 Οκτωβρίου 2017 στις 10:32 #58242
Nikos PilikasΣυντονιστής@dimitrissss Χαχαχα… 1100..?!? Θα χάσουμε την δουλειά μας!
3 Οκτωβρίου 2017 στις 01:24 #58278mashine
Συμμετέχων@dimitrissss Ωραίος ο Πήγασος!
1100k με βλέπω να κάνω με τα streak flyknit!Πάρα πολύ καλή προπονητική παντόφλα! 😛5 Οκτωβρίου 2017 στις 18:52 #58374manolee
ΣυμμετέχωνΕνημερωτικά , και νομίζω μέχρι σήμερα είναι, στο runningwarehouse για παραγγελία απο 3 αντικείμενα και πάνω έχει 30% έκπτωση σε όλα
10 Οκτωβρίου 2017 στις 17:34 #58612
Nikos PilikasΣυντονιστής@big-blue Έλα, Ηλία…
10 Οκτωβρίου 2017 στις 17:46 #58614
big-blueΣυμμετέχωνΧαμός γίνεται… 8 πόδια έπρεπε να έχουμε και 8 πορτοφόλια γεμάτα
Αντικαθιστούν κάποιο από Zante η Boracay;10 Οκτωβρίου 2017 στις 18:17 #58616
Nikos PilikasΣυντονιστήςΌχι, τα Fresh Foam παραμένουν.
Απλά θα είναι και πάλι το γρήγορο μοντέλο της σειράς 8ΧΧ. -
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.