Τοποθέτηση ετικέτας: παπούτσια
- Αυτό το θέμα έχει 1,027 απαντήσεις, 87 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 7 έτη, 4 μήνες πριν από τον χρήστη
Vasilis Giannaris.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
1 Νοεμβρίου 2017 στις 12:09 #60156
dimitrissssΣυμμετέχων@echetlos Νίκο αυτό στο Speed Rival 6 τι είναι; Αν είναι όπως λένε και είναι σε αυτή την τιμή θα είναι το καλύτερο παπούτσι του πλανήτη 😛
1 Νοεμβρίου 2017 στις 12:51 #60158
Nikos PilikasΣυντονιστής@dimitrissss Φαντάσου κάτι μεταξύ Streak και Elite σε πάτημα.
Πολύ ελαφρύ αλλά προσωπικά μου ήταν χαλαρό σε καμάρα και δάχτυλα και επεστράφη.
Όντως, η τιμή του είναι τζάμπα και λογικά θα βγάζει και πολλά χλμ με τόσο λάστιχο από κάτω.2 Νοεμβρίου 2017 στις 10:59 #60228
big-blueΣυμμετέχωνΓια μένα θα ήταν καλό! Έπρεπε να θυσιαστείς να το δοκιμάσεις.
Μάλλον πρέπει να φτιάξουμε ένα αποθεματικό και να σου δίνουμε για να δοκιμάζεις παπούτσια. Προτείνω Γενική Συνέλευση Τρεχαλατζήδων gorun!2 Νοεμβρίου 2017 στις 11:15 #60230
Nikos PilikasΣυντονιστήςΧαχαχα… 😀
2 Νοεμβρίου 2017 στις 11:31 #60232
mikebΣυμμετέχωνΤο Speed Rival 6 μου έχει κάτσει και μένα απο καιρό.
Ελλάδα υπάρχει πουθενά η μόνο απ’έξω, και σε τι τιμές παίζει?2 Νοεμβρίου 2017 στις 13:55 #60236
Nikos PilikasΣυντονιστής@mikeb Το Outrun το είχε φέρει από τους πρώτους μάλιστα.
Σίγουρα θα υπάρχει και αλλού.
Μπορεί να παίζει και <80€.2 Νοεμβρίου 2017 στις 14:44 #60240
dimitrissssΣυμμετέχωνΤο καλοκαίρι είχε το Outrun. Τώρα έχει το runningwarehouse.eu σε τιμές κάτω των €80 και πιο ακριβά το Speed Racer.
2 Νοεμβρίου 2017 στις 15:19 #60242
YannisVΣυμμετέχωνΤο outrun δεν το έχει τώρα. Πήγα να ανανεώσω αυτά που έχει ο γιός μου (γιατί για εμένα ούτε στα όνειρά μου τέτοιο παπούτσι) αλλά δεν το έχουν. Του μικρού του έχει κάτσει πάντως πολύ καλά. Και έχει κρατήσει σχεδόν ένα χρόνο τώρα με καθημερινές αγωνιστικές προπονήσεις. Νομίζω ότι value for money είναι από τα καλύτερα….
2 Νοεμβρίου 2017 στις 15:24 #60244
Nikos PilikasΣυντονιστήςΑν έχετε κανονικού+ φάρδους πόδι ή προτιμάτε άνετη εφαρμογή ή το θέλετε για trainer, παρ’ τε το με κλειστά μάτια.
2 Νοεμβρίου 2017 στις 15:49 #60246
mikebΣυμμετέχων@dimitrissss @echetlos @YannisV Ευχαριστω για τις απαντήσεις παιδιά.
Επειδή αυτο για το ότι έχει αρκετά άνετη εφαρμογή ειδικά στο midfoot το έχω διαβάσει σε αρκετά reviews κι όπως λέει κι ο Νίκος είναι για κανονικό+ φάρδος ποδιού κι εγω + δεν είμαι θα περιμένω να το ξαναφέρουν ή να το βρω αλλού γιατι πρέπει να το δοκιμάσω οπωσδήποτε. Συν το ότι έχω να πάρω running παπούτσι της nike αρκετό καιρό πρεπει να δω και το νούμερο.2 Νοεμβρίου 2017 στις 19:15 #60260
KalogeridisΣυμμετέχωνΕν αναμονη της μαυρης παρασκευης στο τελος του μηνα , προβληματιζομαι για τις επιλογες που εχω ως προς την ανανεωση των παπουτσιων μου. εχω βολευτει με τα cumulus και με τα glide 8. σκεφτομαι την safe επιλογη σε καποιο εκ των δυο, αλλα ισως να μπορεσω να υποστηριξω και καποιο παπουτσι με λιγο πιο χαμηλο βαρος, ισως και λιγο πιο χαμηλο drop (8mm απο 10mm). το θεμα ειναι οτι τα ποδια μου ειναι λιγο πιο μποσικα στο κουτεπιε αποκλειοντας μου πληθωρα καλων επιλογων που εχει κυριως η adidas. το nike zoom elite 9 ειναι υπο παρακολουθηση. καποια αλλη ιδεα ή προταση? σας ευχαριστω. υγ. τα glide τα δοκιμασα και ερωτευτηκα μετα απο επιμονη του @echetlos και βεβαιως δικαιωθηκε . απλα ισως να μπορω να υποστηριξω και πιο ελαφρυ παπουτσι.
2 Νοεμβρίου 2017 στις 22:43 #60264
dimitrissssΣυμμετέχωνPegs, Ride, Triumph, Clifton και πολλά άλλα. Τα παπούτσια είναι άπειρα. Και φυσικά μπορείς να τρέξεις με παπούτσι με χαμηλότερο βάρος. Θα προσαρμοστείς και δε θα ξαναφορέσεις τις γκουμούτσες των 350 γραμμαρίων.
3 Νοεμβρίου 2017 στις 09:22 #60266
YiannisΣυμμετέχων@kalogeridis εγώ ψηφίζω zantev2 🙂
3 Νοεμβρίου 2017 στις 13:38 #60286
KalogeridisΣυμμετέχων@dimitrissss είναι όλα υπό αξιολόγηση και σε ευχαριστώ!
@Yiannis βαρύ λόγο ξεστομισες… Ο γκουρου @echetlos τι λέει επ αυτού?3 Νοεμβρίου 2017 στις 13:44 #60290
Nikos PilikasΣυντονιστής@kalogeridis Αφού τα ‘χουμε πει, τι άλλο να προσθέσω..;
Δες Ride, Pegasus, παραμένεις στην κατηγορία αλλά με χαμηλότερο βάρος.
Έχει ένα Nike outlet στο Ηράκλειο (ή στα Χανιά;) που έπαιζαν κάτι τρελές τιμές (π.χ. Lunar Tempo 25€), δεν ρίχνεις μια ματιά; -
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.