Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών

Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών

Τοποθέτηση ετικέτας: 

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 736 έως 750 (από 1,028 συνολικά)
  • Συντάκτης
    dimitrissss
    Συμμετέχων

@echetlos Νίκο αυτό στο Speed Rival 6 τι είναι; Αν είναι όπως λένε και είναι σε αυτή την τιμή θα είναι το καλύτερο παπούτσι του πλανήτη 😛

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@dimitrissss Φαντάσου κάτι μεταξύ Streak και Elite σε πάτημα.
    Πολύ ελαφρύ αλλά προσωπικά μου ήταν χαλαρό σε καμάρα και δάχτυλα και επεστράφη.
    Όντως, η τιμή του είναι τζάμπα και λογικά θα βγάζει και πολλά χλμ με τόσο λάστιχο από κάτω.

big-blue
    Συμμετέχων

Για μένα θα ήταν καλό! Έπρεπε να θυσιαστείς να το δοκιμάσεις.
    Μάλλον πρέπει να φτιάξουμε ένα αποθεματικό και να σου δίνουμε για να δοκιμάζεις παπούτσια. Προτείνω Γενική Συνέλευση Τρεχαλατζήδων gorun!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Χαχαχα… 😀

mikeb
    Συμμετέχων

Το Speed Rival 6 μου έχει κάτσει και μένα απο καιρό.
    Ελλάδα υπάρχει πουθενά η μόνο απ’έξω, και σε τι τιμές παίζει?

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@mikeb Το Outrun το είχε φέρει από τους πρώτους μάλιστα.
    Σίγουρα θα υπάρχει και αλλού.
    Μπορεί να παίζει και <80€.

dimitrissss
    Συμμετέχων

Το καλοκαίρι είχε το Outrun. Τώρα έχει το runningwarehouse.eu σε τιμές κάτω των €80 και πιο ακριβά το Speed Racer.

YannisV
    Συμμετέχων

Το outrun δεν το έχει τώρα. Πήγα να ανανεώσω αυτά που έχει ο γιός μου (γιατί για εμένα ούτε στα όνειρά μου τέτοιο παπούτσι) αλλά δεν το έχουν. Του μικρού του έχει κάτσει πάντως πολύ καλά. Και έχει κρατήσει σχεδόν ένα χρόνο τώρα με καθημερινές αγωνιστικές προπονήσεις. Νομίζω ότι value for money είναι από τα καλύτερα….

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Αν έχετε κανονικού+ φάρδους πόδι ή προτιμάτε άνετη εφαρμογή ή το θέλετε για trainer, παρ’ τε το με κλειστά μάτια.

mikeb
    Συμμετέχων

@dimitrissss @echetlos @YannisV Ευχαριστω για τις απαντήσεις παιδιά.
    Επειδή αυτο για το ότι έχει αρκετά άνετη εφαρμογή ειδικά στο midfoot το έχω διαβάσει σε αρκετά reviews κι όπως λέει κι ο Νίκος είναι για κανονικό+ φάρδος ποδιού κι εγω + δεν είμαι θα περιμένω να το ξαναφέρουν ή να το βρω αλλού γιατι πρέπει να το δοκιμάσω οπωσδήποτε. Συν το ότι έχω να πάρω running παπούτσι της nike αρκετό καιρό πρεπει να δω και το νούμερο.

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Εν αναμονη της μαυρης παρασκευης στο τελος του μηνα , προβληματιζομαι για τις επιλογες που εχω ως προς την ανανεωση των παπουτσιων μου. εχω βολευτει με τα cumulus και με τα glide 8. σκεφτομαι την safe επιλογη σε καποιο εκ των δυο, αλλα ισως να μπορεσω να υποστηριξω και καποιο παπουτσι με λιγο πιο χαμηλο βαρος, ισως και λιγο πιο χαμηλο drop (8mm απο 10mm). το θεμα ειναι οτι τα ποδια μου ειναι λιγο πιο μποσικα στο κουτεπιε αποκλειοντας μου πληθωρα καλων επιλογων που εχει κυριως η adidas. το nike zoom elite 9 ειναι υπο παρακολουθηση. καποια αλλη ιδεα ή προταση? σας ευχαριστω. υγ. τα glide τα δοκιμασα και ερωτευτηκα μετα απο επιμονη του @echetlos και βεβαιως δικαιωθηκε . απλα ισως να μπορω να υποστηριξω και πιο ελαφρυ παπουτσι.

dimitrissss
    Συμμετέχων

Pegs, Ride, Triumph, Clifton και πολλά άλλα. Τα παπούτσια είναι άπειρα. Και φυσικά μπορείς να τρέξεις με παπούτσι με χαμηλότερο βάρος. Θα προσαρμοστείς και δε θα ξαναφορέσεις τις γκουμούτσες των 350 γραμμαρίων.

Yiannis
    Συμμετέχων

@kalogeridis εγώ ψηφίζω zantev2 🙂

Kalogeridis
    Συμμετέχων

@dimitrissss είναι όλα υπό αξιολόγηση και σε ευχαριστώ!

@Yiannis
    βαρύ λόγο ξεστομισες… Ο γκουρου @echetlos τι λέει επ αυτού?

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@kalogeridis Αφού τα ‘χουμε πει, τι άλλο να προσθέσω..;
    Δες Ride, Pegasus, παραμένεις στην κατηγορία αλλά με χαμηλότερο βάρος.
    Έχει ένα Nike outlet στο Ηράκλειο (ή στα Χανιά;) που έπαιζαν κάτι τρελές τιμές (π.χ. Lunar Tempo 25€), δεν ρίχνεις μια ματιά;

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 736 έως 750 (από 1,028 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.