- Αυτό το θέμα έχει 25 απαντήσεις, 10 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 5 έτη, 2 μήνες πριν από τον χρήστη Ant2004.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
13 Σεπτεμβρίου 2019 στις 22:22 #110988ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΛΙΑΚΟΣΣυμμετέχων
Εκεί που ξεκινησαν όλα για μένα.. Ο πρώτος μου αγώνας σε 5 αρι.. Ε χρόνο 41.52 χαχαχ
συντρεχτες κ φίλοι
Θα ανέβει κανένας από εσάς πάνω για 5 αρι 10 η 30 αρι? Αν τα λέω σωστά είναι ένα καλό τεστ πριν τον ΑΜΑ μετά αρχίζει κ πέφτει ο όγκος σε χιλιόμετρα ..
Θα ειμαι παρών στο 5 αρι. Με σκοπό πρώτα να το διασκεδάσω (είναι η πρώτη φορά που θα έχει μπλοκ εκκίνησης τόσος κόσμος) και μετά να προσπαθησω να το ρίξω κατω από 30 λεπτα. Ας είναι 29. 59
Θα χάρω να σας δω σε αφετηρία..17 Σεπτεμβρίου 2019 στις 23:01 #111194VickyΣυμμετέχωνΚαλησπέρα.
Θα πάρω μέρος στα 30km.
Είναι από τους πολύ αγαπημένους αγώνες μου.17 Σεπτεμβρίου 2019 στις 23:47 #111198ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΛΙΑΚΟΣΣυμμετέχωνΜια χαρά.. Σου εύχομαι καλή επιτυχία. Κ να πιάσεις τον στόχο σου… Εγώ ειμαι αρχάριος ακόμα.. Στο 5 αρι… Βήμα βήμα…
19 Σεπτεμβρίου 2019 στις 12:17 #111284SkargasΣυμμετέχωνΚαλημέρα.
Κι’εγώ, μαζί με ένα φίλο μου, για το τριαντάρι, στην προετοιμασία μας, για Αθήνα εγώ, και ο φίλος μου για Φλωρεντία! Πρώτη φορά για’μένα στη λίμνη…. Ελπίζω να το απολαύσουμε!!!
Vicky, προχθές το πρωί στο γήπεδο, τρέχαμε παρέα…Συγνώμη που δεν σε χαιρέτησα, …είχα δύσκολη προπόνηση και είχα σκοπό να το κάνω στο τελείωμα της και να σε ρωτήσω, αν θα πάς απ’ το Σάββατο,ή, την Κυριακή το πρωί…!!! Μόλις όμως τελείωσα, είχες φύγει…!! Καλόν αγώνα να έχουμε!19 Σεπτεμβρίου 2019 στις 17:33 #111288VickyΣυμμετέχωνΕυχαριστώ Γιώργο.
Καλή επιτυχία και σε σένα.
@Skargas και εγώ κοιτούσα τα παπούτσια σου και ήθελα να σε ρωτήσω για αυτά…όμως φαινόταν ότι δεν είχες περιθώριο για κουβέντα…
Θα πάω Σάββατο μεσημέρι.
Σήμερα το βράδυ αν δεν επαληθευτούν οι προβλέψεις για έντονη κακοκαιρία θα πάω στο γήπεδο..ίσως τα πούμε αν είσαι εκεί.19 Σεπτεμβρίου 2019 στις 18:39 #111290SkargasΣυμμετέχων@Vicky Κι’εμείς, μεσημέρι Σαββάτου θα πάμε, οπότε θα τα πούμε σίγουρα, το απόγευμα, όταν βγούμε για να “παραλάβουμε” και μετά για καφεδάκι!!! Γήπεδο, δεν έχει σήμερα, το πρόγραμμα έχει ενδυνάμωση και αύριο “ρεπό”, εν όψει του αγώνα! Για τα παπούτσια, όπως κατάλαβες φαντάζομαι, είναι τα Reebok
Forever Floatride Energy, απ’ τα οποία, έμεινα πολύ ευχαριστημένος,με μόνη ένσταση τα χλμ.!!!( (600 τώρα, και ίσως άλλα 100-150) Δεδομένου όμως, ότι αγοράστηκαν μόνο 50 ευρώ, όλα καλά!!19 Σεπτεμβρίου 2019 στις 23:35 #111306ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΛΙΑΚΟΣΣυμμετέχωνΑχα. Ώστε δεν θα είμαι ο μόνος που θα φορά Reebok λοιπόν….στο 5 αρι ίσως.
Σήμερα είχε ρεπό. Κ αύριο μετά την δουλειά ταξίδι για να έχουμε μπροστά μας το πρωί του Σαββάτου για πρωινό καφέ φαγητό κτλ.. Αν βγείτε για τα νούμερα κ έχετε όρεξη κατά τις 7και 20 ελάτε στα περίπτερα των χορηγών. Στην nova να πουμε ένα γεια. Υπολογίζω καλές 6και 40 να ξεκινήσει το μπλοκ μου κ κανένα 34ωλεπτα να το βγάλω (καλά αν βγει 29:59 κερνάω τσίπουρο)
Αλλιώς το βράδυ στο Pasta Party 7 με 9 είναι σε ΟΑΣΙΣ hotel
Υγ ερώτηση χαζή κ αγχωμένου δρομέα
Για πρωινό δεν τρώμε κάτι ιδιαιτερο σωστά..? Τα γνωστά γάλα δημητριακά μαρμελάδα ομελέτα χυμό καφέ ελληνικό. Κάτι άλλο χρειάζεται?
Φαγητό δεδομένου οτι ο αγώνας είναι 6 κ μιση πρέπει να ειναι μέχρι τις 2 το πολύ.? Συνιστατε μακαρόνια ρυζι κοτόπουλα γλυκοπατάτες. Σαλάτα κτλ.)?
Καφε μέχρι 3 ώρες πριν γιατί όποτε εχω πιει πιο κοντά σε αγώνα η τα έχω βγάλει σε 3ο χιλιόμετρο η στο τέλος..
Αξίζει για το 5 αρι να μπω σε διαδικασία να πάρω ζελεδακια? Αν ναι πόση ώρα πριν? Κ ποια από τα intetsport προτείνετε? (ψώνια τελευταίας στιγμής)
Η να πάω κ να το διασκεδάσω..
Μπορεί να σας φαινετε αστείο αλλά το έχω βάλει σαν στόχο με τον ευατο μου να πέσω κάτω από 30. Ενώ πέρσι είχα κάνει 41.μην μου πείτε ότι δεν δικαιολογούμε να σκέφτομαι έτσι. Όλοι μας έχουμε βάλει κατά καιρούς στόχους.. Από το 41 πήγα στο 5αρι χωρίς να περπατήσω μετά στα 35 μετα κάτω από 33 κ έχω μεινει εκεί
Χτες χαλαρό τέμπο σε νιαρχο 4.99 σε 34 λεπτά ένιωθα ότι θα σταματούσα αλλά δεν το έκανα
Σορρυ για το σεντόνι19 Σεπτεμβρίου 2019 στις 23:39 #111308ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΛΙΑΚΟΣΣυμμετέχωνΤωρα είδα κ καιρό πρόβλεψη. Εκτός από την μακρυμανικη για την βραδινη βόλτα που επιβάλετε βάλτε σε σακίδια σας ένα Αδιάβροχο η άντιανεμικο
20 Σεπτεμβρίου 2019 στις 08:56 #111314Nikos PilikasΣυντονιστής@giorgos-pliakos Γιώργο… ξεαγχώσου!
Καμμία διατροφική μέριμνα δεν θέλει το 5άρι. Και νηστικός όλη μέρα να είσαι, πρόβλημα δεν θα έχεις.
Πρόσεχε μόνο μην το παρακάνεις με το μεσημεριανό και βαρύνεις.
Gels ούτε σε 10άρι δεν χρειαζόμαστε.
Καλόν αγώνα!20 Σεπτεμβρίου 2019 στις 10:17 #111322ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΛΙΑΚΟΣΣυμμετέχωνΕυχαριστώ.
Περισσότερο απορίες χαζές ήταν ποτέ αλλωστε δεν έκανα κάτι ιδιαίτερο για το 5 αρι.. Γιατί να κάνω τώρα. 😜😜
Πάμε την εκδρομουλα μου να την συνδυάσω με το χόμπι μου..20 Σεπτεμβρίου 2019 στις 12:33 #111340VickyΣυμμετέχωνΘα προσπαθήσω γύρω στις 19:30 να είμαι στα περίπτερα των χορηγών, οπότε θα τα πούμε εκεί…
Καλό αγώνα …22 Σεπτεμβρίου 2019 στις 22:11 #111414VickyΣυμμετέχωνΚαλησπέρα.
Η διοργάνωση στα Γιάννενα νομίζω ότι είναι εξαιρετική!!! Παίρνοντας μέρος στον αγώνα νοιώθεις ότι παίρνεις μέρος σε μια μεγάλη γιορτή… Κάθε χρόνο και καλύτερα. Όσοι δεν έχετε πάρει μέρος στον αγώνα, σας προτείνω να το κάνετε.
Σήμερα ο καιρός ήταν πολύ καλός. Ξεκινήσαμε με δροσιά, αργότερα βγήκε ο ήλιος, όμως δεν ενοχλούσε. Επιπλέον σε μεγάλο μέρος της διαδρομής υπήρχαν δέντρα.
Φέτος είχε και δρομείς-λαγούς με μπαλόνια!!! Πρώτη φορά το είδα σε αγώνα εδώ. Έχω διαβάσει ότι στο εξωτερικό συνηθίζεται… Ανά 15 λεπτά pace είχε δρομέα. Με βόλεψε και μου άρεσε πολύ. Ακολουθούσα τον δρομέα με μπαλόνι που έγραφε pace 5:15. Το ρολόι έτσι δεν χρειαζόταν να το κοιτάω συχνά.
Εγώ τερμάτισα με pace 5:16 συνολικό χρόνος 2:40:30. Πέρσυ είχα τερματίσει με pace 5:13… περίπου 1:30 λεπτό πιο γρήγορα. Το καλοκαίρι για διάφορους λόγους έμεινα λίγο πίσω. Οπότε περίμενα ότι θα κινηθώ γύρω στο 2:40…+- 1-2 λεπτά. Έως το 25ο km ήμουν με pace 5:16 … είπα να δώσω στα τελευταία km αλλά τα πόδια μου δεν άντεχαν να πάνε πιο γρήγορα…
Μπορώ να πω ότι έμεινα ευχαριστημένη….23 Σεπτεμβρίου 2019 στις 00:37 #111416ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΛΙΑΚΟΣΣυμμετέχωνΜπράβο Βίκυ.
Συμφωνώ κάθε χρόνο κ καλυτερα.
Pb κ από μένα 28.44. Ξεπέρασα κατά πολύ τον στοχο που είχα κάτω από 30. Με το που είδα σε ρολόι 3.4 χιλ σε 19 λεπτά λέω βγαίνει. Στο τέλος βέβαια με τον τερματισμο έβγαλα το μπιφτέκι που είχα φάει χαχαχα..
Σε περίμενα στο περιπτερο μέχρι τις 8 πάρα δεν σε ειδσ
Υγ σε pasta παρτυ μια αποτυχία πολύ κόσμος κ τα ζυμαρικά είχαν τελειώσει
Με χάλασε λίγο κ το γεγονός ότι δεν είχε σε 5 αρι έστω μια μπανάνα..Καλές διαδρομές
23 Σεπτεμβρίου 2019 στις 06:19 #111420SkargasΣυμμετέχωνΜπράβο και στους δύο, για τη συμμετοχή και την προσπάθεια! Το ευχαριστήθηκα κι’εγώ αυτό το Σ/Κ και την συμμετοχή μου για πρώτη φορά στον αγώνα. Καλή διοργάνωση και “κλίμα”!
Έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο, η ένατη εβδομάδα προετοιμασίας, για Αθήνα. Το τελικό 2:27:32, αναμενόμενο, γιατί στα τελευταία 3 χιλιόμετρα έμεινα από δυνάμεις! (Το Σαββατόβραδο, το παρακάναμε λιγάκι με κάποιους φίλους! Μπυρίτσα…, ξενύχτι…,συν το ταξίδι…!!!)
Καλά τρεξίματα σε όλους!!23 Σεπτεμβρίου 2019 στις 09:11 #111424stratusΣυμμετέχωνΦίλε μαζί τερματησαμε .Δυστυχώς το πόδι με θυμήθηκε ξανά σε ήπιο βαθμό ευτυχώς με αποτέλεσμα να χάσω 8 λεπτά για διατάσεις σε διάφορα σημεία του αγώνα. Μετά το 15 ξεκλειδώσε μόνο για 3 χλμ και εκεί κατάφερα να κινηθώ σε αξιοπρεπή ρυθμό γύρω στο 4.20 ,αλλά ως γνωστόν η ευτυχία δεν κρατάει για πολύ.Το ωραίο είναι ότι δεν πήρα κανένα τζελ αφού έτρεχα εντελώς ρελαντί.
Κατάφερα να συκγαώ στις τιράντες του αμάνικου .Δε νομίζω να το έχει καταφέρει άλλος σε ολόκληρο τον κόσμο
Η σύζυγος στο πρώτο της 30αρι το έβγαλε χαλαρότατα σε 2.57 ,χωρίς να κουραστεί καθολου πανευτυχής. -
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.