Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Αγώνες / 3ος αγωνας «Στους δρόμους των μεταλλωρύχων Λαυρίου»

3ος αγωνας «Στους δρόμους των μεταλλωρύχων Λαυρίου»

• Αυτό το θέμα έχει 16 απαντήσεις, 6 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 6 έτη, 11 μήνες πριν από τον χρήστη Elda.
Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 17 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Elda
    Συμμετέχων

Ετρεξα σημερα με μια ομαδα απο την Κερατεα πανω στη διαδρομη του αγωνα αυτου που θα γινει στις 5/5, ωραια διαδρομη με θεα θαλασσα στην κορυφη της, βατος χωματοδρομος, τρεχεται και με κανονικα παπουτσια αν και trail ειναι καλυτερα, και η ανηφορα ειναι γυρω στο 5% κλιση και τρεχεται ανετα. Για οποιον ενδιαφερεται:

«Στους δρόμους των μεταλλωρύχων Λαυρίου»- 3ος λαϊκός αγώνας δρόμου

Μια εικονα της διαδρομης: https://www.youtube.com/watch?v=5LQOx92MZPI

Και το λινκ, στο περιπου, γιατι δεν ξεκινησαμε απο το ιδιο σημειο.

Konstantinos
    Συμμετέχων

ωραια πρόταση αποτοξίνωσης!
    ευχαριστώ!

Elda
    Συμμετέχων

Πρωτος μου αγωνας βουνου κι ελλειψει γρηγορων αθλητριων, τσιμπησα τη 2η θεση γενικης γυναικων. Πολυ ωραιος αγωνας, μπορω να πω οτι τον ευχαριστηθηκα κι αρχισα να γλυκαινομαι για μεγαλυτερες βουνισιες αποστασεις.

ΥΓ. Ειχα πει παλιοτερα οτι ποτε μου δε θα τρεχα βουνο και υπεραποστασεις. Το πρωτο καταρριφθηκε, μενει το δευτερο τωρα…

stratus
    Συμμετέχων

@elda Δε μας παρατάς Μαρία λέω εγώ με τα βάθρα σου .Εδώ παλεύω να τρέξω 5 χλμ χωρίς έμφραγμα και εσύ παίζεις με τον πόνο μου
    Χωρις πλάκα συγχαρητήρια, άντε και πρώτη θέση εύχομαι

Elda
    Συμμετέχων

@stratus, Σ ευχαριστω Χρηστο. Εσυ πώς εισαι με τους τραυματιμους σου? Τουλαχιστον να βρεις την ακρη να μην πονας πια και την αντοχη και την ταχυτητα θα τις ξαναποκτησεις συντομα.

stratus
    Συμμετέχων

@elda Δεν υπαρχει τραυματισμος Μαρια,ολα συμβαινουν απο την ακαμψια του ποδιου μου.Ειπαμε οχι διατασεις,αλλα οποιος εχει πιασει τα ποδια μου μου λεει χαλαρωσε,χαλαρος ειμαι απανταω και δεν το πιστευουν .Το ποδι μου ειναι ακαμπτο σαν ξυλο.Αν σκεφτεις βεβαια οτι ο μαραθωνιος βγηκε χωρις καμια ενοχληση αυτο σημαινει οτι παω καλα και συνεχιζω να κανω τους χειροπρακτες και φυσικοθεραπευτες πλουσιοτερους -:) Εχω φτασει σε σημειο να μου κανουν δωρο επισκεψεις.Φαινεται αστειο αλλα μου εχουν χαρισει 2 επισκεψεις μεχρι στιγμης,αφου το συζηταγαμε με τον @echetlos Νικο και δεν το πιστευε.
    Ετσι για τους τυπους να γραψω οτι οι διατασεις που κανω δεν ειναι οι κλασσικες αλλα οι pnf.

Elda
    Συμμετέχων

Kαταλαβα, η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα με σενα, ευχομαι να βρεθει η ακρη καποια στιγμη και να σταματησεις ολες αυτες τις επισκεψεις σε ολες τις ειδικοτητες θεραπευτων που υπαρχουν!

Να επανελθω στα του αγωνα να σας δειξω το πρωτοτυπο βραβειο των 3 πρωτων που ηταν απο τα μεταλλευματα της περιοχης του Λαυριου:

Κι εδω στη βραβευση (ανευ βαθρου)

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Μπράβο Μαρία!!!

Elda
    Συμμετέχων

Σ ευχαριστω Νικο, του χρονου να ρθεις λαγος να παμε για την πρωτια!😆😎

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Σε βουνίσιο αγώνα; Πρώτοι απ’ το τέλος θα βγούμε…

Elda
    Συμμετέχων

Χαχα, ποτε μη λες ποτε. Κι εγω τοσα χρονια τρεχω ασφαλτο, επρεπε να τρεξω βουνο για ν ανεβω βαθρο. Αντε να κανεις κι εσυ βουνο μπας και δουμε και κανα review για trail παπουτσι που προσωπικα εχω μεσανυχτα!

stressbuster
    Συμμετέχων

Μπραβο Μαρια, ωραιο το βουνο, δυσκολο για μενα σε σχεση με τον δρομο.

tazi
    Συντονιστής

Ανεβαινει επικινδυνα η Μαρια!!!
    Θερμα συγχαρητηρια.

Elda
    Συμμετέχων

Σας ευχαριστω πολυ παιδια. Την Κυριακη που μας ερχεται θα δοκιμασω κατι πιο ζορικο, για να δουμε πώς θα βγει κι αυτο…

tazi
    Συντονιστής

@elda Μαρια διανυεις δικαιως περιοδο runners high. Εχεις δουλεψει, κανει ρεκορ και νιωθεις φανταστικα. Πραγματικα ζηλευω. Θελω ομως να σου πω να προσεξεις. Κανε λιγο κραττει και σου υποσχομαι πως θα συνεχισεις ακομη καλυτερα.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 17 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.