Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Αγώνες / 35ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ 26.11.2017

35ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ 26.11.2017

• Αυτό το θέμα έχει 22 απαντήσεις, 8 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 7 έτη, 6 μήνες πριν από τον χρήστη big-blue.
Επισκόπηση 8 δημοσιεύσεων - 16 έως 23 (από 23 συνολικά)
  • Συντάκτης
    tazi
    Συντονιστής

@mashine, sto fb fototrexoume. De nomizo na itan ta sltsticks. se 30/40 lepta, poso tha idroseis, poso tha xaseis? katse ligo sto 330/335, ftiaxe basi ekei apano kai meta kateba, eidallos mporei kai na to katebeis alla tha to exeis kathe fora sto tsepaki sou? ekei einai to zitima file.
    Sto metaxi auti i diadromi einai paidiki xara se sxesi me ayti toy marathoniou pou ekanes 35, isos apla na min itan i mera sou. Apopsi mou einai auti pou egrapsa pio pano, katse ligo ekei, doulepse autoi to rithmo, afomeiose ton kai meta bour gia pio kato.

mashine
    Συμμετέχων

@Tazi Τι να πω βρε Νίκο (πάντως από το τρίτο χλμ έσταζα σαν να έτρεχα καλοκαίρι), η αλήθεια είναι ότι θέλω να δουλέψω μεγάλα κομμάτια .Θα αφήσουμε τον Ισπανό να μας την λέει; 😛 (ασε που έχω κάνει συμφωνία με τον @echetlos ότι θα ξυρίσω την μουστάκα στο sub34!)

tazi
    Συντονιστής

Χαχαχα, βλεπεσαι και ετσι…., ο ισπανος απετυχε παντως, 237.

tazi
    Συντονιστής

Δεν ηταν η μερα των γρηγορων φαινεται σημερα😝

manolee
    Συμμετέχων

Μια απ τα ίδια και εγώ χθες.Πήγαινα για κάτι σε 44 ίσως και λίγο κάτω αλλά από το 6 και μετά σερνόμουν
    Για πρώτη φορά με έπιασε και σφάχτης στο 8 , τελείωσα με το ζόρι 45:41 με αίσθηση ότι είχα σκάσει απ τη ζέστη
    Πάντως για τα saltsticks και γενικά ηλεκτρολύτες , από ότι διαβάζω δεξιά αριστερά έχει αναθεωρηθεί πλέον η ποσότητα που χρειάζεται ακόμα και για Μαραθώνιο προς τα κάτω , οπότε σε 10αρι μάλλον αχρείαστα είναι
    Προσωπικά αποφεύγω να πιω νερό η οτιδήποτε σε 10αρι γιατί κίνδυνος αφυδάτωσης η οτιδήποτε άλλο δεν υπάρχει , οπότε δεν θέλω να χάσω ανάσες χωρίς λόγο

@Rigelian
    ξέρεις κάτι για το Navy Run , είναι είναι κανονικό 10αρι φλατ κλπ ?

geovich84
    Συμμετέχων

Καλημέρα, γράφτε και κανά bib number για να ξέρουμε κ ονόματα αλλά κ χρόνους για το μέλλον.

Rigelian
    Συμμετέχων

@manolee δεν έχω ιδέα, αλλά θα πάω για τον χαβαλέ και το περίεργον του αγώνα μέσα σε ναυτική βάση!

Για όσους δεν με ξέρουν, Κωνσταντίνος Μπαλατσούκας.
    bib χθες 2251!

big-blue
    Συμμετέχων

@mashine τι αλάτια και πιπέρια σε 35 λεπτά ρε συ;
    Εδώ κάνουμε δίωρες προπονήσεις χωρίς αλάτι, όλο τον Αύγουστο.
    Αυτή την ”άρνηση του σώματος” που λες, την έχω ζήσει πολλές φορές. Τελευταία στον ΑΜΑ φέτος, αλλά τη νίκησα. Είναι προφανές πως το σώμα δε βρίσκει κανένα λόγο να πάει μετά το 34-35 αλλά το πας εσύ. Για αυτό λέω μήπως είχες καιρό να πιεστείς σε αγώνα, να μπεις στο ρυθμό του.
    Το έχω πάθει σε αρκετούς μικρότερους αγώνες-ακόμα και δεκάρια, όπου απλά ήθελα να κοπανήσω, όχι να πάω για κάποιο PB: να θέλω, να προσπαθώ να πάω πιο δυνατά και να μην ανεβαίνουν οι παλμοί μου! Άρα δεν ανέβαινε και η ταχύτητά μου… Έχω ρωτήσει και προπονητές και καρδιολόγους και εργοφυσιολόγους (άλλη πληγή αυτοί…) και απάντηση δεν έχω πάρει.
    Τώρα για τα 35′ και τα 34′, ζαλίζομαι…

Επισκόπηση 8 δημοσιεύσεων - 16 έως 23 (από 23 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.