Καλημέρα συντρέχτες,
μου κάνει εντύπωση που δεν υπήρχε θέμα καν ανοιχτό για το Αγιο Δισκοπότηρο.
Άντε σιγά σιγά να μπαίνουμε σε ρυθμούς…
Πλησιάζει ο καιρός, ένας μήνας έμεινε και 42,195 μέτρα πριν το Στάδιο…
@stratos-al Τι να εννοώ ρε Στράτο…
Μετά το 2011, όπου είχε καιρό για sub2, όλα τα χρόνια τους πήγε γαμ..ντας τους δρομείς!
Ζέστη, υγρασία, αέρα πέρυσι…
Οπότε ναι, είσαι ο μόνος μαζόχας! Μαζί με τον @spy…
… το έχουμε πει κατ’ επανάληψη ότι δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα από τον φθινοπωρινό ήλιο ! Πέρσι ο καιρός θα ήταν μια χαρά … αν δεν υπηρχε ο δυνατός αντίθετος αέρας που σου έκοβε τη ταχύτητα από τη Ραφήνα και μετά … αλλά εντάξει το ίδιο ζεστά ήταν τον περασμένο Απρίλιο στη Θεσ/νίκη … αλλά ακόμα και προπερσι στο Ναύπλιο, αρχές Μαρτίου … το δεύτερο μισό του μαραθωνιου αγώνα ειχε γίνει κάτω από συνθήκες αφόρητης ζεστης. Έτσι είναι η Ελλάδα … και δεν πρέπει να επικαλουμαστε για τυχόν αποτυχίες … τις καιρικές συνθήκες ! Άλλωστε στο πολύ κρύο … συμβαίνουν συνήθως οι τραυματισμοί … κι εκεί είναι που απαιτείται περισσότερη προσοχή ειδικά στη προθέρμανση !Εγώ πάντως παρακαλώ 28η Οκτωβρίου να έχει καλό καιρό … να μη βρέχει … και μια θερμοκρασία κοντά στους 20 βαθμούς με ελάχιστο αέρα …!!!
… ήταν μόλις ο δεύτερος μαραθώνιος μου και πρώτος στην κλασική … ήμουν ψάρι … η αλήθεια είναι ότι είχα ζεσταθεί … αλλά παρ’ολα αυτά είχα κάνει 3:49, ίδια δηλαδή επίδοση μ’αυτη του πρώτου μου μαραθωνίου το ίδιο έτος στη Θεσσαλονίκη… αν και προέρχομουνα από συνεχείς τραυματισμούς …κι έτρεχα λιγότερο από δύο χρόνια ! Τότε δεν ήμουν ευχαριστημένος … αλλά τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα … επρόκειτο περί μιας πολύ καλής επίδοσης …!!!!!Έχεις πάντως πολύ καλη μνήμη …!!!
Κάτι λιγότερο από 4 εβδομάδες.Προλαβαίνω να ετοιμαστώ;Προσέλαβα ειδικό διατροφολόγο εξωτερικού (uk based) με έμφαση στο πιάτο
fish&chips! 😛 που διέκρινε αμέσως τα παραπανίσια κιλά μου…
Χαχαχαχα!
@chamav Προφανώς και είναι το ίδιο άτομο!Γιατί μου είπε ότι είναι και προπονητής πολύπειρος μάλιστα με εκλεκτή και διάσημη πελατεία…
Εχουμε πέσει σε τσαρλατάνο; 😛
Σε ότι αφορά τον καιρό, θέλω 10-14 βαθμούς, max 50% υγρασία, ελαφρύ βοριαδάκι και συννεφιά. Δηλαδή αν έτρεχε ο @spy να φορούσε στολή Εσκιμώου. Ζητάω πολλά;