Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Αγώνες / 35ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας

35ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας

• Αυτό το θέμα έχει 147 απαντήσεις, 44 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 6 έτη πριν από τον χρήστη Kalogeridis.
Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 148 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Stratos_al
    Συμμετέχων

Καλημέρα συντρέχτες,
    μου κάνει εντύπωση που δεν υπήρχε θέμα καν ανοιχτό για το Αγιο Δισκοπότηρο.
    Άντε σιγά σιγά να μπαίνουμε σε ρυθμούς…
    Πλησιάζει ο καιρός, ένας μήνας έμεινε και 42,195 μέτρα πριν το Στάδιο…

Vlod
    Συντονιστής

Και μια περιγραφή από τα εξωτερικά…
    Race Review – The Authentic Athens Marathon

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Κάτι μου λέει ότι ο καιρός θα είναι με τους δρομείς φέτος ή τουλάχιστον, όχι ενάντια.
    Άντε γιατί παρατράβηξε το ανέκδοτο 5 χρόνια τώρα…

big-blue
    Συμμετέχων

Μακάρι. Οι ιώσεις πάντως είναι!

Stratos_al
    Συμμετέχων

Τι εννοείς Νικόλα???
    με κάνεις και τρομάζω….
    μάλλον είμαι ο μόνος μαζόχας που του άρεσε τα ταλευταία 5 χρόνια….
    χαχαχααα

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@stratos-al Τι να εννοώ ρε Στράτο…
    Μετά το 2011, όπου είχε καιρό για sub2, όλα τα χρόνια τους πήγε γαμ..ντας τους δρομείς!
    Ζέστη, υγρασία, αέρα πέρυσι…
    Οπότε ναι, είσαι ο μόνος μαζόχας! Μαζί με τον @spy

spy
    Συμμετέχων

… το έχουμε πει κατ’ επανάληψη ότι δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα από τον φθινοπωρινό ήλιο ! Πέρσι ο καιρός θα ήταν μια χαρά … αν δεν υπηρχε ο δυνατός αντίθετος αέρας που σου έκοβε τη ταχύτητα από τη Ραφήνα και μετά … αλλά εντάξει το ίδιο ζεστά ήταν τον περασμένο Απρίλιο στη Θεσ/νίκη … αλλά ακόμα και προπερσι στο Ναύπλιο, αρχές Μαρτίου … το δεύτερο μισό του μαραθωνιου αγώνα ειχε γίνει κάτω από συνθήκες αφόρητης ζεστης. Έτσι είναι η Ελλάδα … και δεν πρέπει να επικαλουμαστε για τυχόν αποτυχίες … τις καιρικές συνθήκες ! Άλλωστε στο πολύ κρύο … συμβαίνουν συνήθως οι τραυματισμοί … κι εκεί είναι που απαιτείται περισσότερη προσοχή ειδικά στη προθέρμανση !Εγώ πάντως παρακαλώ 28η Οκτωβρίου να έχει καλό καιρό … να μη βρέχει … και μια θερμοκρασία κοντά στους 20 βαθμούς με ελάχιστο αέρα …!!!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@spy Εσύ δεν δικαιούσαι να μιλάς, είσαι “ανώμαλος” αγόρι μου! 😀
    Το ’14(?) έτρεχες με 23C, μαύρο μακρυμάνικο και μακρύ κολάν!

spy
    Συμμετέχων

… ήταν μόλις ο δεύτερος μαραθώνιος μου και πρώτος στην κλασική … ήμουν ψάρι … η αλήθεια είναι ότι είχα ζεσταθεί … αλλά παρ’ολα αυτά είχα κάνει 3:49, ίδια δηλαδή επίδοση μ’αυτη του πρώτου μου μαραθωνίου το ίδιο έτος στη Θεσσαλονίκη… αν και προέρχομουνα από συνεχείς τραυματισμούς …κι έτρεχα λιγότερο από δύο χρόνια ! Τότε δεν ήμουν ευχαριστημένος … αλλά τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα … επρόκειτο περί μιας πολύ καλής επίδοσης …!!!!!Έχεις πάντως πολύ καλη μνήμη …!!!

mashine
    Συμμετέχων

Κάτι λιγότερο από 4 εβδομάδες.Προλαβαίνω να ετοιμαστώ;Προσέλαβα ειδικό διατροφολόγο εξωτερικού (uk based) με έμφαση στο πιάτο
    fish&chips! 😛 που διέκρινε αμέσως τα παραπανίσια κιλά μου…

chamav
    Συντονιστής

Αναρωτιέμαι @mashine μήπως είναι το ίδιο άτομο, το οποίο μου εμφανίζεται ως προπονητής…

mashine
    Συμμετέχων

Χαχαχαχα!

@chamav
    Προφανώς και είναι το ίδιο άτομο!Γιατί μου είπε ότι είναι και προπονητής πολύπειρος μάλιστα με εκλεκτή και διάσημη πελατεία…
    Εχουμε πέσει σε τσαρλατάνο; 😛

tazi
    Συντονιστής

Ego ftaio pou asxoloume me tis anaxioprepeis moures sas!!! As opsete i apoxi mou….

@chamav
    @mashine

zakis
    Συμμετέχων

Χαιρετώ την παρέα. Pasta Party θα έχουμε φέτος;

Σε ότι αφορά τον καιρό, θέλω 10-14 βαθμούς, max 50% υγρασία, ελαφρύ βοριαδάκι και συννεφιά. Δηλαδή αν έτρεχε ο @spy να φορούσε στολή Εσκιμώου. Ζητάω πολλά;

mashine
    Συμμετέχων

Εχει κάποιος φίλος τα υψομετρικά του αγώνα των 10k;Είπα πέσω στα δύσκολα φέτος.Δεινοπάθησα στο περσινό 5αρι πάντως
    να δω τι θα τραβήξω φέτος…

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 148 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.