Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Αγώνες / 35ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας

35ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 61 έως 75 (από 148 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@gkgeorge1 Το site για μία εβδομάδα θα μετονομαστεί σε gomantz, τιμής ένεκεν!

Νικο καλησπερα ο Ηλιας το πηγε στο θεο!!!!!

GIORGIS81
    Συμμετέχων

Δεύτερος μαραθώνιος για μένα στην Κλασική ,Αυθεντική , Γνήσια
    (όπως βολεύει[;)]) πρόπερσι 6:14 και φέτος 4:52

ale
    Συμμετέχων

Σημερα ειναι η μερα των παιδιων που ετρεξαν κλασικη! Τα δικα μου θα σας τα πω απο βδομαδα😉

mashine
    Συμμετέχων

Συγχαρητήρια σε όλους-ες αλλά και στον Νίκο @echetlos για το αδιάλειπτο χειροκρότημα και την ενθάρρυνση στην Φειδιππίδου!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@giorgis81 Αυτή κι αν είναι βελτίωση! Συγχαρητήρια, Γιώργο!

Δεύτερος μαραθώνιος για μένα στην Κλασική ,Αυθεντική , Γνήσια
    (όπως βολεύει[;)]) πρόπερσι 6:14 και φέτος 4:52

Spyros
    Συμμετέχων

4:45:03.
    Για πρώτη φορά σε μαραθώνιο (και πρώτη χρονιά στο τρέξιμο γενικώς), μάλλον πρέπει να είμαι ευχαριστημένος. Ήταν κι αυτός ο νοτιάς…

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@spyrosgarz Μπράβο σου και εις κατώτερα λοιπόν, Σπύρο!

Kostas L.
    Συμμετέχων

Καλησπέρα κ από μένα, ήταν η παρθενική μου εμφάνιση, έτρεξα τα 10 χιλ αλλά μια τροφική δηλητηρίαση μαζί με 39.5 πυρετό απτην αρχή του αγώνα συν δύο φορές που έφυγα ημιλυποθυμος εκτός δρόμου με ανάγκασαν να βγω εκτός καλού χρόνου (1ωρα κ 20 λεπτά έκανα) δίνοντας μου όμως ένα σημαντικό μάθημα για του χρόνου που θα επιστρέψω. Συγχαρητήρια σε όλους όσους έτρεξαν, σήμερα διαπίστωσα την ομορφιά αυτού του αγώνα, ραντεβού του χρόνου.

Vlod
    Συντονιστής

@kostaslouzis ταπεινή μου γνώμη είναι πως δεν χρειαζόταν να συμμετάσχεις και να υποβάλλεις το σώμα σου και την υγεία σου σε τέτοιο ρίσκο.. καλή ανάρρωση σου εύχομαι.

Kostas L.
    Συμμετέχων

@Vlod το κατανοώ κ φυσικά έχεις κάθε δίκιο, ήταν ένα στοίχημα προσωπικό κ ένα σπουδαίο μάθημα που κέρδισα.

Etien
    Συμμετέχων

Μεταξυ αλλων …ετρεχε τα 42,2 μια Ελληνιδα 20 ετων , πεζοναυτης του Αμερικανικου Στρατου, με αρβυλα και σακιδιο βαρους 17 κιλων . Και πανω στο σακιδιο ηταν καρφωμενη η Ελληνικη σημαια! Δεν ξερω αν τερματισε , αλλα στα 21 περασε μια χαρα !

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Μπράβο σε όλους! Ο Ηλίας όμως τίναξε την μπάνκα! Συγχαρητήρια!

trikalos
    Συμμετέχων

Δεύτερη συμμέτοχη σε Μαραθώνιο και η δυο στον Κλασικό. Φέτος πήγαν όλα καλά και έπιασα των στόχο μου που ήταν η 3:30 ώρες (3:29:55)

big-blue
    Συμμετέχων

Να είσαι καλά Καλογερίδη! Μεγάλη υπόθεση να προετοιμάζεσαι κ να τρέχεις με -7,5 κιλά, ενώ έχουν προστεθεί κ κάποια μυϊκά.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Καλημέρα σας!
    Μιλάμε η φωνή έχει κλείσει εντελώς…

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 61 έως 75 (από 148 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.