- Αυτό το θέμα έχει 10 απαντήσεις, 5 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 2 έτη, 3 μήνες πριν από τον χρήστη
389 PAP.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
19 Απριλίου 2021 στις 20:13 #122162
Stratos_al
ΣυμμετέχωνΞεκίνησα τους μαραθωνίους μου με Adidas Boston 3. Πραγματοποίησα 3 και τις προετοιμασίες τους κι είχα μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από τα συγκεκριμένα παπούτσια. Έκανα το λάθος να μεταβώ σε Mizuno, Asics, Nike για να ταλαιπωρηθώ πολύ στους επόμενούς μου.
Πρόσφατα παρέλαβα τα νέα Adidas Adizero Boston 9 και το τρέξιμο ξαναπήρε ουσία. Έχοντας ήδη 188 χλμ στα παπούτσια αυτά μπορώ να πω τα εξής.
1. Πολύ ελαφριά
2. Τέλειο drop
3. Κάθονται πολύ καλά (στα δικά μου τουλάχιστον) πόδια, εφαρμόζουν γάντι και κρατάνε σταθερό το πέλμα.
4. Πολύ καλά και στα γρήγορα κομμάτια (διαλλειματικές) και σε τέμπο αλλά και σε long run.
5. Δεν γλυστράνε σε βρεγμένο δρόμο ή πεζοδρόμιο.
6. Είναι απίστευτα δροσερά, αερισμός πολύ καλός.
7. Πολύ φθηνότερα από βαριά παπούτσια άλλων εταιριών.
8. Όπως έκανα και στα καλά μου τρεξιματικά χρόνια θα πάρω και 2ο ζευγάρι να ξενοίασω από το θέμα Παπούτσια…
9. Το Boston 3 τα έχω ακόμη (το ένα ζευγάρι) και ενώ έχουν πάνω από 1800χλμ είναι ακόμη σε δράση καλύπτοντας κάποια τρεξίματα μου.
10. Γνώμη μου και σύμφωνα με τα γούστα και τα πόδια μου… είναι ότι μου ταιριάζουν απίστευτα και θα τα συνιστούσα.
11. Ειδικά τώρα που έχω χάσει πολλά κιλά (38 για την ακρίβεια) και βρίσκομαι πάλι σε κατηγορία Φτερό ανεπιφύλακτα τα προτείνω σε αδύνατους δρομείς.Καλά χιλιόμετρα συντρέχτες, ραντεβού στους δρόμους…. κυρίως Νότια προάστια και Πειραιά.
19 Απριλίου 2021 στις 21:23 #122163Nikos Pilikas
Συντονιστής38 κιλά;;; Τι λες ρε θηρίο… Πολλά μπράβο.
Πάρε κι άλλο Boston αφού σ’ άρεσε τόσο, γιατί αλλάζει εντελώς από το επόμενο.19 Απριλίου 2021 στις 21:39 #122165Stratos_al
ΣυμμετέχωνΝικόλα και είχα αφεθεί αλλά προέκυψαν και άλλα θέματα που θα τα πούμε αν βρεθούμε. Γενικά αναρρώνω από μια δύσκολη περίοδο και ευτυχώς ξαναβγήκα στους δρόμους και τρέχω. 38 μέχρι τώρα και πρέπει να χάσω άλλα 6 μέχρι τον Ιούνιο. Να πάω στα 72-73 δηλαδή.
Καλά που το είπες γιατί ούτως η άλλως ετοιμαζόμουν να το κάνω, ας προλάβω λοιπόν.
Δεν ξέρω αν τα έχεις τρέξει καθόλου αλλά είναι απίστευτα…
αν φοράς 44 και 2/3 να στα δώσω όταν έρθουν τα καινούρια να τα πας μια “βόλτα”19 Απριλίου 2021 στις 21:44 #122166Nikos Pilikas
Συντονιστής19 Απριλίου 2021 στις 22:53 #122170geomaz
ΣυμμετέχωνΕνδιαφερον φαινεται το 10αρι Νικο!
Ποτε το βγαζουν στην αγορα; Υπαρχουν σχετικες πληροφοριες των χαρακτηριστικων; (μοιαζει με 40αρι το πισω υψος-εντελως αντι-hoka !!)19 Απριλίου 2021 στις 23:23 #122171aroulio
ΣυμμετέχωνΈχοντας φορέσει 2 5άρια (μέχρι 2115km έγραψε το ένα συνολικά και μέχρι 74km σε ένα αγώνα), 1 7άρι και 2 8άρια…..
η απορία μου είναι Πως κατάφερες να χάσεις 38 κιλά???και βέβαια πολλά συγχαρητήρια γι’ αυτό.
19 Απριλίου 2021 στις 23:25 #122172Nikos Pilikas
Συντονιστής@geomaz Lightstrike Pro επάνω και Lightstrike από κάτω. Carbon rods μπροστά, αλλά δεν ξέρουμε τι γίνεται πίσω.
Και το Adios αλλάζει πολύ.20 Απριλίου 2021 στις 01:04 #122173Stratos_al
Συμμετέχωναν μπλέξεις με γιατρούς όχι 38 κιλά… όλα τα χάνεις
το συκώτι βρέθηκε με πρόβλημα, έπειτα από πολλές εξετάσεις και βιοψία εξασφαάλισα ότι δεν είναι η κακιά αρρώστια αλλά έχει καταστραφεί ένα σημαντικό κομμάτι του και έτσι πρέπει να μείνω εφ’ όρου ζωής στο φυσιολογικό βάρος κι αυτό σημαίνει κάτω από 73 -74 κιλά παίρνοντας συνεχώς χάπια για τον μεταβολισμό. Κι όλα αυτά από κρυφό διαβήτη… για αυτό το νου σας και συνέχεια εξετάσεις κι όταν κάτι δεν σας πάει καλά να το ψάχνετε….
@Echetlos αυτό που έστειλες σαν Boston 10 είναι σαν κοθόρνος για pole dancing….χαχαχαχαχαχαχα τι σόλα είναι αυτή ρε φίλε????
κι εγώ έλεγα για το 9 με χαμηλό drop κι αεράτο στο πόδι…. χαχαχαχαχαχαα
όχι 2ο ζευγάρι θα πάρω…. θα πάρω 5-6 να τα κρύψω στη ντουλάπα για τα επόμενα χρόνια…..χαχαχαχχααχαχχα31 Αυγούστου 2021 στις 18:09 #12374131 Αυγούστου 2021 στις 23:24 #123742Nikos Pilikas
Συντονιστής@dionysis_zaglis Γεια σου, Διονύση.
Δε νομίζω… Απ’ όσο έχω καταλάβει, το παπούτσι είναι “τίποτα”. Δεν ανηκει σχεδόν σε καμμία κατηγορία.
Αν ψάχνεις για αντικαταστάτη της σειράς, θέλοντας οπωσδήποτε Adidas, το νέο Adios είναι πολύ καλό. Περίεργο κι αυτό σαν κατηγορία αλλά θα μπορούσες να πεις ότι είναι η μετεξέλιξη του Boston. Περίπου…3 Σεπτεμβρίου 2021 στις 10:10 #123787 -
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.